Webinar: Starten met beleggen

Antwoorden op veel gestelde klantvragen

U wilt gaan beleggen, maar u weet nog niet hoe? Of u denkt na over beleggen en weet er nog te weinig van? Ons komende webinar op 14 december (van 20:00 tot 21:00) gaat u op weg helpen. Twee beleggingsspecialisten gaan uitgebreid in op vragen van klanten over hoe starten met beleggen.

Aanmelden

Esther van Rijswijk (onafhankelijk financieel journalist) en San Lie (hoofd portfoliomanagement bij ASN Beleggingsfondsen) staan uitvoerig stil bij ‘startvragen’ die tijdens eerdere webinars zijn gesteld, zoals:

  • Wat is een goed instapmoment om te starten met beleggen?
  • Ik ben de 60 gepasseerd, heeft het nog zin om te beginnen met beleggen?
  • Is beleggen in indexfondsen (ETF) en crypto’s (bitcoin) een goede oplossing?
  • Wat komt er allemaal bij kijken als ik ga starten met beleggen?

Zo doet u mee

Het webinar wordt via internet uitgezonden. Als u zich van te voren heeft aangemeld, kunt u vragen stellen en via een poll uw mening geven. Goed om te weten: tijdens uw deelname aan het webinar bent u anoniem voor de andere deelnemers. Dus als u een vraag stelt komt u niet in beeld.

Ik meld mij aan

Ruim voor de aanvang van het webinar ontvangt u een e-mail van ons met daarin de link naar de uitzending. Voordat het webinar start, vragen we nog even naar uw naam en e-mailadres. Dit doen we om uw eventuele vraag in de uitzending, na het webinar, te kunnen beantwoorden.

Uw vraag is welkom

Heeft u nu al een interessante vraag? Stuur uw vraag per e-mail naar informatie@asnbank.nl. Vragen die niet tijdens het webinar zijn besproken, worden op een later tijdstip beantwoord.

We kijken uit naar uw deelname aan het webinar!

Meer weten over beleggen?

Wilt u meer weten over beleggen bij ASN Bank? Kijk dan onze webinars terug, of lees meer:

Webinar: meer doen met uw spaargeld
Duurzaam beleggen
Periodiek beleggen
Actief of passief beleggen