Welke beleggingsvorm past bij mij?

In 4 vragen kom je erachter of beleggen bij ASN Bank mogelijk iets voor jou is en welke type belegging goed bij je zou kunnen passen.

Doe de keuzehulp

Keuzehulp beleggen

Met beleggen op de lange termijn (langer dan 3 jaar) verhoog je de kans op een goed rendement. Met speculeren, zoals crypto’s en opties, wil je op de korte termijn kans maken op een hoog rendement  en ben je bereid veel risico te nemen.

Je bent bij ons aan het juiste adres! Je hoeft nu alleen nog uit te vinden welke van de twee manieren van beleggen bij jou past. Bij ASN Bank beleg je altijd in goed gespreide, duurzame beleggingsfondsen. Je bepaalt zelf hoeveel risico je wilt nemen met je geld. 

Jouw resultaat: ASN Themabeleggen

De ASN Themabeleggen sluit waarschijnlijk goed aan op je wensen. 

Met ASN Themabeleggen beleg je in 1 of meerdere van onze 12 duurzame fondsen op basis van de inhoud die je belangrijk vindt, je gewenste rendement en het risico dat bij je past. Met ASN Themabeleggen zit je zelf meer aan de knoppen.

  • 12 fondsen met ieder een uniek duurzaam en/of financieel thema.
  • Kies zelf 1 of meerdere fondsen.
  • Aan- en verkopen via Online Bankieren en de app.
  • Jouw actuele waarde en je persoonlijk rendement altijd bij de hand.

Op basis van jouw antwoorden lijkt ASN Gespreid Beleggen een minder passende keuze. Met ASN Gespreid Beleggen kies je uit een van onze 5 mixfondsen op basis van jouw gewenste risico en daarbij horende verwachte rendement. 

Op basis van jouw antwoorden lijkt ASN Themabeleggen een minder passende keuze. Met ASN Themabeleggen beleg je in 1 of meerdere van onze 12 duurzame fondsen op basis van de inhoud die je belangrijk vindt, je gewenste rendement en het risico dat bij je past. Met Themabeleggen zit je zelf meer aan de knoppen.

Goed om te weten:
De uitkomst is geen beleggingsadvies, maar het kan je richting geven bij hoe jij jouw beleggingsportefeuille invult. Met beleggen loop je risico en maak je kosten. Je kunt je inleg of een deel daarvan verliezen.

Dit is ook handig om te weten over beleggen:

, waarmee kunnen we je helpen?