Hypotheek afspraak

Wil je een ASN Hypotheek afsluiten? Plan dan een afspraak met een hypotheekadviseur. ASN Bank heeft zelf geen hypotheekadviseurs.

Een afspraak maken met een SNS hypotheekadviseur doe je via onderstaand formulier. Het oriëntatiegesprek is gratis.

Wil je een afspraak maken met een onafhankelijk adviseur? Je kunt voor de ASN Hypotheek ook terecht bij een aantal onafhankelijk adviseurs.


Je privacy is belangrijk voor ons. Je gegevens gebruiken we alleen om een afspraak te maken. Wil je precies weten hoe we met je gegevens omgaan, bekijk dan ons privacy- en cookiereglement.

Afspraak hypotheekadviseur: dit kun je verwachten

Een nieuwe hypotheek afsluiten of iets wijzigen in je bestaande hypotheek? Bespreek met de hypotheekadviseur wat de mogelijkheden zijn. Lees meer over hypotheekadvies.

Oriëntatiegesprek

Tijdens het oriëntatiegesprek informeert de hypotheekadviseur je over het bedrag dat je ongeveer kunt lenen, wat je maandlasten dan ongeveer zijn en over de verschillende hypotheekvormen. Ook informeert de adviseur jou over de kosten van het advies en de kosten voor begeleiding en uitvoering. Het oriëntatiegesprek met de adviseur is gratis.

Adviesgesprek

Tijdens het adviesgesprek bespreek je met de hypotheekadviseur welke hypotheek past bij jouw financiële situatie. Sluit de ASN Hypotheek niet aan bij jouw wensen? Bij de adviseur kun je kiezen uit hypotheken van verschillende aanbieders.

Lees meer over hypotheken

Een huis kopen doe je waarschijnlijk niet vaak. Lees je daarom goed in wat er bij een hypotheek komt kijken.

Je maximale hypotheek berekenen
Hypotheekvormen
ASN Duurzaam Wonen