Hypotheek afspraak

Wil je een ASN Hypotheek afsluiten? Plan dan een afspraak met een hypotheekadviseur. Een ASN Hypotheek kan je via een onafhankelijke adviseur of via een adviseur van SNS afsluiten. In beide gevallen kan je eerst gratis oriënteren en kennismaken.

Afspraak maken met een onafhankelijke adviseur

Wil je een afspraak maken met een onafhankelijke adviseur? In onderstaand overzicht vind je onafhankelijke adviseurs door het hele land die een ASN Hypotheek kunnen afsluiten. Een afspraak maken doe je via de eigen website van de adviseur.

Afspraak maken met een SNS hypotheekadviseur

Een afspraak maken met een SNS hypotheekadviseur doe je via onderstaand formulier.


Je privacy is belangrijk voor ons. Je gegevens gebruiken we alleen om een afspraak te maken. Wil je precies weten hoe we met je gegevens omgaan, bekijk dan ons privacy- en cookiereglement.

Afspraak hypotheekadviseur: dit kun je verwachten

Een nieuwe hypotheek afsluiten of iets wijzigen in je bestaande hypotheek? Bespreek met de hypotheekadviseur wat de mogelijkheden zijn. Lees meer over hypotheekadvies.

Oriëntatiegesprek

Tijdens het oriëntatiegesprek informeert de hypotheekadviseur je over het bedrag dat je ongeveer kunt lenen, wat je maandlasten dan ongeveer zijn en over de verschillende hypotheekvormen. Ook informeert de adviseur jou over de kosten van het advies en de kosten voor begeleiding en uitvoering. Het oriëntatiegesprek met de adviseur is gratis.

Adviesgesprek

Tijdens het adviesgesprek bespreek je met de hypotheekadviseur welke hypotheek past bij jouw financiële situatie. Sluit de ASN Hypotheek niet aan bij jouw wensen? Bij de adviseur kun je kiezen uit hypotheken van verschillende aanbieders.

Lees meer over hypotheken

Een huis kopen doe je waarschijnlijk niet vaak. Lees je daarom goed in wat er bij een hypotheek komt kijken.