Hypotheek afspraak

Wil je een ASN Hypotheek afsluiten? Plan dan een afspraak met een hypotheekadviseur. Een afspraak maken met een SNS hypotheekadviseur doe je via onderstaand formulier. Het oriëntatiegesprek is gratis.

Een aantal hypotheekadviseurs biedt de mogelijkheid om het gesprek via beeldbellen te voeren. Heb je een voorkeur voor een gesprek via beeldbellen? Dan kan je dat aangeven als je gebeld wordt voor het maken van de afspraak.

Wil je een afspraak maken met een onafhankelijk adviseur? Je kunt voor de ASN Hypotheek ook terecht bij een aantal onafhankelijk adviseurs.

Afspraak maken
Je bent van plan je eerste huis te gaan kopen. In het gesprek met de hypotheekadviseur bespreek je de mogelijkheden.
Je hebt al een koophuis en bent van plan een ander huis te gaan kopen. In het gesprek met de hypotheekadviseur bespreek je de mogelijkheden.
Je wilt je huis verduurzamen en kijken of je je hypotheek kunt oversluiten. Samen met een SNS Adviseur bekijk je de mogelijkheden.
Je hebt vragen over je hypotheek. Bijvoorbeeld je privésituatie verandert of je wilt weten welke mogelijkheden je hebt om je maandlasten te verlagen.

Je privacy is belangrijk voor ons. Je gegevens gebruiken we alleen om een afspraak te maken. Wil je precies weten hoe we met je gegevens omgaan, bekijk dan ons privacy- en cookiereglement.

Afspraak hypotheekadviseur: dit kun je verwachten

Een nieuwe hypotheek afsluiten of iets wijzigen in je bestaande hypotheek? Bespreek met de hypotheekadviseur wat de mogelijkheden zijn. Lees meer over hypotheekadvies.

Oriëntatiegesprek

Tijdens het oriëntatiegesprek informeert de hypotheekadviseur je over het bedrag dat je ongeveer kunt lenen, wat je maandlasten dan ongeveer zijn en over de verschillende hypotheekvormen. Ook informeert de adviseur jou over de kosten van het advies en de kosten voor begeleiding en uitvoering. Het oriëntatiegesprek met de adviseur is gratis.

Adviesgesprek

Tijdens het adviesgesprek bespreek je met de hypotheekadviseur welke hypotheek past bij jouw financiële situatie. Sluit de ASN Hypotheek niet aan bij jouw wensen? Bij de adviseur kun je kiezen uit hypotheken van verschillende aanbieders.

Lees meer over hypotheken

Een huis kopen doe je waarschijnlijk niet vaak. Lees je daarom goed in wat er bij een hypotheek komt kijken.

Je maximale hypotheek berekenen
Hypotheekvormen
ASN Duurzaam Wonen