ASN Depositosparen

  • Vaste looptijd van 10 jaar
  • Eenmalig inleggen: minimaal € 500

    Tot 0,15% rente*

    Open nu

    * Vaste rente op jaarbasis vanaf 01-04-2021 (rentewijzigingen voorbehouden).

    Duurzaam depositosparen bij ASN Bank

    Je beschikt over geld dat je een tijd niet nodig hebt. En je wilt profiteren van een vaste depositorente. Open dan een depositospaarrekening bij ASN Bank. Met ASN Depositosparen staat je spaargeld 10 jaar vast. Na inleg kun je geen geld bijstorten. De rente die je ontvangt is een vaste rente die dus niet verandert door economische tegenslagen of onrust op de financiële markten. Maar bij ASN Bank ben jij niet de enige die profiteert. Doordat wij je spaargeld gebruiken om duurzame vooruitgang te financieren, profiteert de wereld met je mee.

    Rente over je spaarsaldo

    Bij een rekening ASN Depositosparen kun je je rente zowel jaarlijks als maandelijks laten uitkeren.

    Rente uitgekeerd per jaar: 0,15%*
    Rente uitgekeerd per maand: 0,05%*

    * Dit is vaste rente op jaarbasis voor de looptijd van 10 jaar met ingang van 01-04-2020 (rentewijzigingen voorbehouden).
    De rente staat de hele looptijd vast, en wordt dagelijks over je spaarsaldo berekend.

    • Als je de rente per jaar ontvangt, kun je deze op je deposito laten bijstorten. Je ontvangt dan ook over dit bedrag dezelfde depositorente. Of je laat de rente storten op de rekening ASN Sparen die is gekoppeld aan je deposito. Dan kun je er altijd over beschikken. Kies je voor jaarrente? Dan leg je minimaal € 500 in.

    • Als je je rente maandelijks laat uitbetalen, ontvang je de rente maandelijks op je rekening ASN Sparen. Je kunt altijd over de rente beschikken. Kies je voor maandrente? Dan leg je minimaal € 5.000 in.

    Meer doen met je spaargeld

    Twijfel je tussen sparen of beleggen? Je hoeft niet te kiezen. Je kunt een deel van je geld sparen en een deel beleggen. Lees meer over sparen of beleggen.

    Dit doen we met het geld op je rekening

    Benieuwd hoe wij werken aan een nieuwe, duurzame wereld? Met het geld dat je op je rekeningen hebt staan verstrekken wij leningen en beleggingen. Alleen aan landen, bedrijven en organisaties die duurzaamheid stimuleren.

    Lees meer

    Voordelen van ASN Depositosparen

    1. Kosteloos opnemen

    Tussentijds opnemen zonder opnamekosten mag alleen in uitzonderlijke gevallen. Wij vinden de verduurzaming van je woning een uitzonderlijk goede reden om geld van ASN Depositosparen op te nemen.

    Lees meer

    2. Direct depositosparen

    Starten met sparen is makkelijk. De minimuminleg is € 500. Je hoeft dus geen hoog bedrag te verzamelen.

    3. ASN Sparen

    Wanneer je ASN Depositosparen opent, openen wij tegelijk je rekening ASN Sparen. Via ASN Sparen stort je spaargeld op ASN Depositosparen. En ontvang je straks het tegoed van ASN Depositosparen terug.

    Lees meer

    Voorwaarden ASN Depositosparen

    In de voorwaarden lees je wat je van ons kunt verwachten en wat we van jou verwachten.

    Open nu een spaarrekening ASN Depositosparen

    Open nu

    Jouw geld bespaart CO2-uitstoot

    Het Databeessie denkt alleen in cijfers. Zo heeft hij uitgerekend dat je met € 1.000 op een rekening ASN Depositosparen jaarlijks net zoveel CO2 bespaart als wanneer je 11 volgroeide bomen in je tuin hebt. Bekijk hoeveel co2-uitstoot je met andere bedragen bespaart.

    , waarmee kunnen we je helpen?