ASN Depositosparen

 • Vaste looptijd
 • Eenmalig inleggen: minimaal € 500
 • Alleen te openen als je al een
  ASN-rekening hebt

  Tot 2,85% rente*

  Open nu

  * Vaste rente op jaarbasis vanaf 02-04-2024 (rentewijzigingen voorbehouden).

  Duurzaam depositosparen bij ASN Bank

  Je beschikt over geld dat je een tijd niet nodig hebt. En je wilt profiteren van een vaste depositorente. Open dan een depositospaarrekening bij ASN Bank. Met ASN Depositosparen staat je spaargeld 1 tot en met 5 of 10 jaar vast. Na inleg kun je geen geld bijstorten. De rente die je ontvangt is een vaste rente die dus niet verandert door economische tegenslagen of onrust op de financiële markten. Maar bij ASN Bank ben jij niet de enige die profiteert. Doordat wij je spaargeld gebruiken om duurzame vooruitgang te financieren, profiteert de wereld met je mee.

  Rente over je spaarsaldo

  • Bekijk hier de huidige rente per looptijd.
  • Je kunt de rente op je deposito laten bijstorten. Je ontvangt dan ook over dit bedrag dezelfde depositorente. Of je laat de rente storten op de rekening ASN Sparen die gekoppeld is aan je deposito. Dan kun je er altijd over beschikken.
  • De minimale inleg is € 500,-.

  Maak van je spaargeld GroeiGeld

  Variabele of vaste rente?

  Op een normale spaarrekening zoals ASN Ideaalsparen geldt een variabele rente. Die rente kan stijgen of dalen. Kies je voor ASN Depositosparen dan staat de rente vast tijdens de looptijd. Dat geeft zekerheid. En beschermt je bij een dalende variabele rente. Maar zorgt er ook voor dat je niet profiteert van stijgende variabele rentes. Maak voor jezelf een goede afweging. Lees daarom goed de informatie op deze pagina en vergelijk onze huidige variabele en vaste rentes.

  Dit doen we met het geld op je rekening

  Benieuwd hoe wij werken aan een nieuwe, duurzame wereld? Met het geld dat je op je rekeningen hebt staan verstrekken wij leningen en beleggingen. Alleen aan landen, bedrijven en organisaties die duurzaamheid stimuleren.

  Lees meer

  Voordelen van ASN Depositosparen

  1. Tussentijds opnemen

  Tussentijds opnemen zonder opnamekosten mag alleen in uitzonderlijke gevallen. Wij vinden de verduurzaming van je woning een uitzonderlijk goede reden om geld van ASN Depositosparen op te nemen.

  Lees meer

  2. Direct depositosparen

  Starten met sparen is makkelijk. De minimuminleg is € 500. Je hoeft dus geen hoog bedrag te verzamelen.

  3. ASN Sparen

  Wanneer je ASN Depositosparen opent, openen wij tegelijk je rekening ASN Sparen. Via ASN Sparen stort je spaargeld op ASN Depositosparen. En ontvang je straks het tegoed van ASN Depositosparen terug.

  Lees meer

  Voorwaarden ASN Depositosparen

  In de voorwaarden lees je wat je van ons kunt verwachten en wat we van jou verwachten. Wil je ASN Depositosparen openen, dan kan dat als je al een andere (particuliere) rekening bij ASN Bank hebt.

  Open nu een spaarrekening ASN Depositosparen

  Open nu

  Jouw geld bespaart CO2-uitstoot

  Het Databeessie denkt alleen in cijfers. Zo heeft hij uitgerekend dat je met € 1.000 op een rekening ASN Depositosparen jaarlijks net zoveel CO2 bespaart als wanneer je 1 volgroeide boom in je tuin hebt. Bekijk hoeveel co2-uitstoot je met andere bedragen bespaart.

  ,
  waarmee kunnen we je helpen?