ASN Hypotheek

  • Hogere hypotheek bij verduurzaming
  • Rentekorting op je ASN Hypotheek als je ASN Duurzaam Wonen afsluit
  • Online en mobiel inzicht

Maak een afspraak

Hypotheek bij ASN Bank

Koop je binnenkort een huis? Hoe je je woning financiert, is misschien wel de belangrijkste financiële beslissing in je leven. Bij ASN Bank kan je terecht voor een hypotheek waarmee je ook energiebesparende maatregelen kunt financieren. Samen met een ervaren adviseur kies je de ASN Hypotheek die het beste bij je persoonlijke situatie past.

Rentekorting als je ook ASN Duurzaam Wonen afsluit

Als je een woning koopt, kun je hem meteen verduurzamen. Dat levert jou meer wooncomfort en lagere energielasten op. En het is winst voor het klimaat. Met ASN Duurzaam Wonen leen je tegen een lage rente geld voor energiebesparende maatregelen. En je kunt ook nog eens profiteren van rentekorting op je ASN Hypotheek. Dat geeft een goed gevoel.

Kijk voor welke duurzame maatregelen ASN Duurzaam Wonen geldt

Voordelen van de ASN Hypotheek

1. Rentevoordeel bij verduurzaming

Met ASN Duurzaam Wonen betaal je een lage rente op het leningdeel waarmee je duurzame investeringen financiert. En je kunt rentekorting krijgen op je ASN Hypotheek.

2. Hogere hypotheek bij verduurzaming

Onder voorwaarden is het mogelijk om een hogere hypotheek af te sluiten als je energiebesparende maatregelen wilt treffen.

3. Deskundig advies

Je kunt de ASN Hypotheek afsluiten in een SNS Winkel. SNS adviseurs geven deskundig en onafhankelijk advies.

Hypotheek berekenen

De handige rekenhulp geeft een indicatie van je maximale hypotheekbedrag.

Rekenhulp

Hypotheekrente: de tarieven

Hoeveel rente je betaalt, hangt af van verschillende zaken. Zoals: leen je ook geld voor energiebesparende maatregelen? Welke rentevastperiode kies je? En welke hypotheekvorm? Bekijk de rentetarieven.

Rentetarieven

Welke hypotheken biedt ASN Bank?

Je kunt kiezen uit drie aflossingsvormen: annuïteitenhypotheek, lineaire hypotheek en aflossingsvrije hypotheek. Kijk welke mogelijkheden er zijn voor je huidige en toekomstige persoonlijke situatie.

Hypotheekvormen

Gratis oriënterend gesprek

Weet je nog niet precies wat je wilt? Dan helpt het om er eens met een adviseur over te praten. Die kan de goede vragen stellen en informatie bieden. Je kunt een gratis oriënterend gesprek aanvragen. Maak een afspraak

Altijd inzicht in je hypotheek

Je kunt je ASN Hypotheek online en via de app bekijken. Zo weet je altijd hoe het staat met je aflossingen. En hoeveel geld er nog in je bouwdepot staat.

Mijn ASN Hypotheek

Voorwaarden ASN Hypotheken

De ASN Hypotheek is altijd een eerste hypotheek. Dat wil zeggen dat er nog geen andere hypothecaire lening voor het huis is afgesloten. Lees verder in de voorwaarden wat je van ons kunt verwachten en wat wij van jou verwachten.

Voorwaarden

, waarmee kunnen we je helpen?