ASN Sparen Zakelijk

  • Geen minimuminleg
  • Kosteloos opnemen en inleggen

Open nu

Voorwaarden

Zakelijk sparen met ASN Bank

ASN Sparen Zakelijk is er voor alle soorten organisaties. Of je nu een zakelijke spaarrekening opent als zelfstandige of namens een stichting, bv of vereniging. Bij ASN Bank is het contact altijd persoonlijk, ook al spaar je online. Met het spaargeld van je organisatie financieren wij duurzame vooruitgang. Zoals betaalbare woningen, zorg en welzijn en duurzame energie. En dus geen fossiele brandstoffen, wapenhandel of landen die mensenrechten schenden. Als je een zakelijke spaarrekening bij ASN Bank opent, spaar je dus met oog voor mens, dier en natuur.

Voorwaarden ASN Sparen Zakelijk

In de voorwaarden lees je wat je van ons kunt verwachten en wat we van jou verwachten. Heb je een saldo van meer dan € 1 miljoen? Vanaf 1 augustus 2020 betaal je 0,5% kosten op jaarbasis over het gemiddelde maandsaldo boven € 1 miljoen.

Jouw geld bespaart CO2-uitstoot

Het Databeessie denkt alleen in cijfers. Zo heeft hij uitgerekend dat je met € 1.000 op een rekening ASN Sparen Zakelijk jaarlijks net zoveel CO2 bespaart als wanneer je 11 volgroeide bomen in je tuin hebt. Bekijk hoeveel co2-uitstoot je met andere bedragen bespaart.

Begin met duurzaam sparen voor je organisatie met ASN Sparen Zakelijk

Open nu

, waarmee kunnen we je helpen?