ASN Bank webinars over beleggen

Wil je beginnen met beleggen, maar weet je niet hoe? Wil je graag meer weten over hoe een beleggingsfonds werkt en welke beleggingsvormen er zijn? Of beleg je al en wil je meer weten over hoe wij bedrijven op duurzaamheid selecteren voor de fondsen? In onze webinars leggen onze beleggingsexperts het, volledig kosteloos, aan je uit.

Kijk webinars terug

Webinar: impact van duurzaam beleggen

Duur: 60 minuten
Voor: Beginnende en gevorderde beleggers

Beleggen is meer dan alleen maar geld verdienen. De ASN beleggingfondsen beleggen daarom in bedrijven die respect hebben voor mens, dier en natuur. In dit webinar vertellen drie specialisten meer over de duurzame impact van jouw geld en het meten van duurzame vooruitgang.

Kijk het webinar terug

Webinar: Meer doen met je spaargeld?

Duur: 60 minuten
Voor: Beginnende beleggers

Je wilt graag dat het geld dat je op de bank hebt staan, wat oplevert – ook nu de spaarrente zo laag is. Wat is een passende mix tussen sparen en beleggen? Fabrice Albronda (ASN Impact Investors) en Rentsje de Gruyter (financieel specialist en journalist) bespreken het.

Kijk het webinar terug

Webinar: Overstappen naar duurzaam beleggen

Duur: 60 minuten
Voor: Gevorderde beleggers

Bent u belegger en overweegt u om over te stappen naar duurzaam beleggen met een goed rendement voor u én de wereld? Ronald van Genderen (Morningstar) en San Lie (ASN Beleggingsfondsen) vertellen je meer over de risico's en rendementen van duurzame beleggingsfondsen in vergelijking met ''gewone'' beleggingsfondsen.

Kijk het webinar terug

Webinar: Eenvoudig starten met 
beleggen

Duur: 60 minuten
Voor: Beginnende beleggers

Esther van Rijswijk (financieel jounalist) en San Lie (hoofd portfoliomanagement bij ASN Beleggingsfondsen) helpen je verder bij de eerste stappen in de wereld van beleggen. In het webinar laten ze zien welke vormen van beleggen er allemaal zijn. Met voor iedere vorm de voor- en de nadelen.

Kijk het webinar terug

Webinar: Hoe gaat de fondsmanager te werk?

Duur: 62 minuten
Voor: Beginnende beleggers en gevorderde beleggers

In dit webinar sta je samen met Mariëtta Smid (senior manager duurzaamheid) en San Lie (hoofd portfolio-management) in de keuken van een ASN Beleggingsfonds. Aan de hand van concrete voorbeelden leggen ze uit hoe een beleggingsfonds werkt en hoe bedrijven op duurzaamheid worden geselecteerd voor de fondsen.

Kijk het webinar terug

Webinar: Beleggen bij ASN Bank

Duur: 61 minuten
Voor: Beginnende en gevorderde beleggers

Bas-Jan Blom (directeur ASN Beleggingsfondsen) en Mariëtta Smid (senior manager duurzaamheid ASN Beleggingsfondsen) geven antwoord op beleggingsvragen. Hoe doen duurzame beleggingen het ten opzichte van reguliere beleggingen? Op basis van welke criteria investeert ASN Beleggingsfondsen in een bedrijf?

Kijk het webinar terug


Meer lezen over beleggen

Wil je meer tips voordat je begint met beleggen? Of wil je meer weten over waarom je bij ASN Bank duurzaam kunt beleggen? Lees dan meer over:

Beleggen voor beginners
7 tips die je moet weten voordat je start met beleggen
Groen beleggen bij ASN Bank
Sparen of beleggen bij ASN Bank

    , waarmee kunnen we je helpen?