ASN Bank webinars over beleggen

Wil je beginnen met beleggen, maar weet je niet hoe? Wil je graag meer weten over hoe een beleggingsfonds werkt en welke beleggingsvormen er zijn? Of beleg je al en wil je meer weten over hoe wij bedrijven op duurzaamheid selecteren voor de fondsen? In onze webinars leggen onze beleggingsexperts het, volledig kosteloos, aan je uit.

Komend webinar: Met kleine bedragen een groot vermogen opbouwen

Waarom nu het ideale startmoment is

Heb je periodiek een (klein) bedrag beschikbaar en wil je hier op de lange termijn vermogen mee bouwen? In het webinar op donderdag 6 oktober (20:00 uur) leggen experts je graag uit hoe je dit kunt doen.

Meld je aan

Kijk webinars terug

Webinar Biodiversiteit: de waarde van de natuur

Duur: 60 minuten
Voor: Beginnende en gevorderde beleggers

Door het handelen van de mens neemt de biodiversiteit – de verscheidenheid in leven op aarde - steeds sneller af. Ecosystemen op het land en onder water zijn hevig uit balans. Deze ontwikkeling is een bedreiging voor al het leven op aarde, ook voor de mens. Is het tij nog te keren? Ja, onder meer door te investeren in projecten die de biodiversiteit bevorderen.

Kijk het webinar terug

Webinar: Succesvol blijven beleggen

Duur: 60 minuten
Voor: Beginnende en gevorderde beleggers

Je belegt in duurzame ASN-beleggingsfondsen. Hoe zorg je ervoor dat je goed op weg blijft met je beleggingen? Dirk Gerritsen (Universitair docent) en Robert Gouda (Beleggingsexpert ASN Bank)  staan uitvoerig stil bij vragen als ‘hoe kies je een beleggingsfonds’ en ‘wat moet je doen als de koersen dalen’.

Kijk het webinar terug

Webinar: Veelgestelde vragen over starten met beleggen

Duur: 60 minuten
Voor: Beginnende beleggers

Je wilt gaan beleggen, maar je weet nog niet hoe? Of je denkt na over beleggen en weet er nog te weinig van? Dit webinar gaat je op weg helpen. Twee beleggingsspecialisten gaan uitgebreid in op vragen van klanten over hoe je kunt starten met beleggen.

Kijk het webinar terug

Webinar: impact van duurzaam beleggen

Duur: 60 minuten
Voor: Beginnende en gevorderde beleggers

Beleggen is meer dan alleen maar geld verdienen. De ASN beleggingfondsen beleggen daarom in bedrijven die respect hebben voor mens, dier en natuur. In dit webinar vertellen drie specialisten meer over de duurzame impact van jouw geld en het meten van duurzame vooruitgang.

Kijk het webinar terug

Webinar: Meer doen met je spaargeld?

Duur: 60 minuten
Voor: Beginnende beleggers

Je wilt graag dat het geld dat je op de bank hebt staan, wat oplevert – ook nu de spaarrente zo laag is. Wat is een passende mix tussen sparen en beleggen? Fabrice Albronda (ASN Impact Investors) en Rentsje de Gruyter (financieel specialist en journalist) bespreken het.

Kijk het webinar terug

Webinar: Overstappen naar duurzaam beleggen

Duur: 60 minuten
Voor: Gevorderde beleggers

Bent u belegger en overweegt u om over te stappen naar duurzaam beleggen met een goed rendement voor u én de wereld? Ronald van Genderen (Morningstar) en San Lie (ASN Beleggingsfondsen) vertellen je meer over de risico's en rendementen van duurzame beleggingsfondsen in vergelijking met ''gewone'' beleggingsfondsen.

Kijk het webinar terug

Webinar: Eenvoudig starten met 
beleggen

Duur: 60 minuten
Voor: Beginnende beleggers

Esther van Rijswijk (financieel jounalist) en San Lie (hoofd portfoliomanagement bij ASN Beleggingsfondsen) helpen je verder bij de eerste stappen in de wereld van beleggen. In het webinar laten ze zien welke vormen van beleggen er allemaal zijn. Met voor iedere vorm de voor- en de nadelen.

Kijk het webinar terug

Webinar: Hoe gaat de fondsmanager te werk?

Duur: 62 minuten
Voor: Beginnende beleggers en gevorderde beleggers

In dit webinar sta je samen met Mariëtta Smid (senior manager duurzaamheid) en San Lie (hoofd portfolio-management) in de keuken van een ASN Beleggingsfonds. Aan de hand van concrete voorbeelden leggen ze uit hoe een beleggingsfonds werkt en hoe bedrijven op duurzaamheid worden geselecteerd voor de fondsen.

Kijk het webinar terug

Webinar: Beleggen bij ASN Bank

Duur: 61 minuten
Voor: Beginnende en gevorderde beleggers

Bas-Jan Blom (directeur ASN Beleggingsfondsen) en Mariëtta Smid (senior manager duurzaamheid ASN Beleggingsfondsen) geven antwoord op beleggingsvragen. Hoe doen duurzame beleggingen het ten opzichte van reguliere beleggingen? Op basis van welke criteria investeert ASN Beleggingsfondsen in een bedrijf?

Kijk het webinar terug


Meer lezen over beleggen

Wil je meer tips voordat je begint met beleggen? Of wil je meer weten over waarom je bij ASN Bank duurzaam kunt beleggen? Lees dan meer over:

Beleggen voor beginners
7 tips die je moet weten voordat je start met beleggen
Groen beleggen bij ASN Bank
Sparen of beleggen bij ASN Bank

    , waarmee kunnen we je helpen?