ASN Bank webinars over beleggen

Wil je beginnen met beleggen, maar weet je niet hoe? Wil je graag meer weten over welke beleggingsvormen er zijn en hoe je kunt starten? Of beleg je al en wil je meer weten over hoe bedrijven op duurzaamheid worden geselecteerd voor de ASN fondsen? In onze webinars leggen onze en externe beleggingsexperts het aan je uit.
Met beleggen loop je risico en maak je kosten. Je kunt je inleg of een deel daarvan verliezen. Deze webinars mogen niet worden aangemerkt als beleggingsadvies.

Webinar: Met kleine bedragen een mooi vermogen opbouwen

Heb je periodiek een (klein) bedrag beschikbaar om op de lange termijn vermogen mee op te bouwen? In dit webinar leggen twee experts je uit hoe je dit kunt doen.

Aanmelden

Kijk webinars terug

Webinar: Starten met beleggen – Antwoorden op veelgestelde vragen

Duur: 60 minuten
Voor: Beginnende beleggers

Wil je beleggen maar weet je niet hoe? Of wil je er meer over weten voordat je begint? Dit webinar helpt je op weg. Twee beleggingsspecialisten gaan uitgebreid in op de 12 meest gestelde klantvragen over hoe je kunt starten met beleggen.

Kijk het webinar terug

Webinar: Met kleine bedragen een groot vermogen opbouwen

Duur: 60 minuten
Voor: Beginnende beleggers

Heb je periodiek een (klein) bedrag beschikbaar en wil je hier op de lange termijn vermogen mee bouwen? In dit webinar leggen Anja van Zandbergen (onafhankelijk Financieel Planner) en Fabrice Albronda (ASN Impact Investors) aan de hand van concrete voorbeelden uit hoe je dit kunt doen.

Aanmelden

Webinar: Succesvol starten met beleggen na je 50e

Duur: 62 minuten
Voor: Beginnende beleggers

Is starten met beleggen na je 50ste ingewikkeld? Ingmar Soek (expert beleggen ASN Bank) en Anja van Zandbergen (financieel planner) leggen aan de hand van een paar eenvoudige stappen uit wanneer starten met beleggen na je 50e voor jou zinvol kan zijn.

Kijk het webinar terug

Webinar: Is je beleggingsfonds echt duurzaam?

Duur: 60 minuten
Voor: Beginnende beleggers

Wat zijn verschillen tussen duurzame fondsen? Hoe kun je bepalen hoe duurzaam je fonds is? En hoe zorgt ASN Bank ervoor dat de fondsen in het assortiment duurzaam zijn? Na dit webinar kun je zelf bepalen hoe duurzaam je beleggingsfonds is en of dit bij je past.

Kijk het webinar terug

Webinar Biodiversiteit: de waarde van de natuur

Duur: 60 minuten
Voor: Beginnende en gevorderde beleggers

Door het handelen van de mens neemt de biodiversiteit – de verscheidenheid van leven op aarde - steeds sneller af. Ecosystemen op het land en onder water zijn hevig uit balans. Deze ontwikkeling is een bedreiging voor al het leven op aarde, ook voor de mens. Is het tij nog te keren? Ja, onder meer door te investeren in projecten die de biodiversiteit bevorderen.

Kijk het webinar terug

Webinar: Succesvol blijven beleggen

Duur: 60 minuten
Voor: Beginnende en gevorderde beleggers

Je belegt in duurzame ASN-beleggingsfondsen. Hoe zorg je ervoor dat je goed op weg blijft met je beleggingen? Dirk Gerritsen (Universitair docent) en Robert Gouda (Beleggingsexpert ASN Bank)  staan uitvoerig stil bij vragen als ‘hoe kies je een beleggingsfonds’ en ‘wat moet je doen als de koersen dalen’.

Kijk het webinar terug

Webinar: impact van duurzaam beleggen

Duur: 60 minuten
Voor: Beginnende en gevorderde beleggers

Beleggen is meer dan alleen maar geld verdienen. De ASN Beleggingsfondsen beleggen daarom in bedrijven die respect hebben voor mens, dier en natuur. In dit webinar vertellen drie specialisten meer over de duurzame impact van jouw geld en het meten van duurzame vooruitgang.

Kijk het webinar terug

Webinar: Overstappen naar duurzaam beleggen

Duur: 60 minuten
Voor: Gevorderde beleggers

Ben je belegger en overweeg je om over te stappen naar duurzaam beleggen met een optimaal rendement voor jou én de wereld? Ronald van Genderen (Morningstar) en San Lie (ASN Impact Investors) vertellen je meer over de risico's en rendementen van duurzame beleggingsfondsen in vergelijking met ''gewone'' beleggingsfondsen.

Kijk het webinar terug

Webinar: Hoe gaat de fondsmanager te werk?

Duur: 62 minuten
Voor: Beginnende beleggers en gevorderde beleggers

In dit webinar sta je samen met Mariëtta Smid (senior manager duurzaamheid) en San Lie (hoofd portfolio-management) in de keuken van een ASN Beleggingsfonds. Aan de hand van concrete voorbeelden leggen ze uit hoe een beleggingsfonds werkt en hoe bedrijven op duurzaamheid worden geselecteerd voor de fondsen.

Kijk het webinar terug


Meer lezen over beleggen

Wil je meer tips voordat je begint met beleggen? Of wil je meer weten over waarom je bij ASN Bank duurzaam kunt beleggen? Lees dan meer over:

Gids voor beleggers bij ASN Bank
Beleggen voor beginners
7 tips die je moet weten voordat je start met beleggen
Groen beleggen bij ASN Bank
Sparen of beleggen bij ASN Bank

    ,
    waarmee kunnen we je helpen?