Duurzaam wonen met de ASN Hypotheek

  • Hypotheek tegen lage rente om je huis energiezuiniger te maken
  • Rentevoordeel bij verduurzaming of duurzame woning
  • Goed voor jou en het klimaat

Bereken je maximale hypotheek

Dit maakt ASN Bank duurzaam

Ik wil graag:

Duurzaam verzekeren via ASN Bank 

Je huis of je inboedel verzekeren? Dat kan ook via ASN Bank. Wij vinden dat duurzaam verzekeren de nieuwe standaard moet worden. Dat houdt in dat naast de optie om te vervangen, er ook wordt gekeken of je spullen hersteld kunnen worden. En je premie wordt duurzaam belegd.

Lees meer

Gratis oriëntatiegesprek

Wil je graag met een adviseur praten over de mogelijkheden? Plan gratis een oriënterend gesprek met een hypotheekadviseur.

Maak een afspraak

Actuele hypotheekrente

Hoeveel rente je betaalt, hangt af van verschillende zaken. Leen je bijvoorbeeld ook geld voor energiebesparende maatregelen? Welke rentevastperiode kies je? En welke hypotheekvorm?

Bekijk de actuele rentetarieven

Rentevoordeel bij verduurzaming of duurzame woning

Als je een woning koopt, kun je hem meteen verduurzamen. Dat levert jou meer wooncomfort en lagere energielasten op en het is winst voor het klimaat. Bij ons kun je onder voorwaarden tussen de € 2.500 en € 30.000 lenen tegen een lage rente voor het treffen van energiebesparende maatregelen. Dit leningdeel noemen we ASN Duurzaam Wonen. Bovendien kan je een rentekorting krijgen op je ASN Hypotheek als je Duurzaam Wonen afsluit. Deze korting kan je ook krijgen wanneer je een nieuwbouwwoning of een bestaande woning koopt met een definitief energielabel A of hoger.

Weten wat de voorwaarden zijn? Lees meer informatie over de rentekorting.

Bereken je maximale hypotheek

Je wilt natuurlijk weten wat je ongeveer kunt lenen. Bereken binnen 2 minuten je maximale hypotheek. Met onze hypotheekcalculator krijg je een indicatie van je maximale hypotheek en wat je maandlasten ongeveer zijn.

Bereken je hypotheek

Voorwaarden ASN Hypotheken

De ASN Hypotheek is altijd een eerste hypotheek. Dat wil zeggen dat er nog geen andere hypothecaire lening voor het huis is afgesloten. Lees verder in de voorwaarden wat je van ons kunt verwachten en wat wij van jou verwachten.

Bekijk de voorwaarden

Meer lezen over hypotheken

Toe aan meer informatie? Lees verder over deze onderwerpen:

,
waarmee kunnen we je helpen?