Duurzamer wonen met de ASN Hypotheek

  • Hypotheek tegen lage rente om je huis energiezuiniger te maken
  • Rentekorting op je ASN Hypotheek als je ASN Duurzaam Wonen afsluit
  • Goed voor jou en het klimaat

Maak een afspraak met een adviseur

Wil je een hypotheek bij een duurzame bank afsluiten? Of je nieuwe woning verduurzamen? Dan past de ASN Hypotheek wellicht goed bij jou.

De 3 hypotheekvormen

Je kunt kiezen uit 3 aflossingsvormen voor je ASN Hypotheek:

Welke hypotheekvorm bij jou past, hangt af van je situatie en je woonwensen.

Lees meer over de verschillen tussen deze hypotheekvormen

Rentevoordeel bij verduurzaming

Als je een woning koopt, kun je hem meteen verduurzamen. Dat levert jou meer wooncomfort en lagere energielasten op. En het is winst voor het klimaat. Bij ons kun je onder voorwaarden tussen € 2.500 en € 30.000 lenen tegen een lage rente voor het treffen van energiebesparende maatregelen. Dit leningdeel noemen we ASN Duurzaam Wonen. Bovendien kan je rentekorting krijgen op je ASN Hypotheek als je ASN Duurzaam Wonen afsluit.

Lees meer over ASN Duurzaam Wonen

Actuele hypotheekrente

Hoeveel rente je betaalt, hangt af van verschillende zaken. Leen je bijvoorbeeld ook geld voor energiebesparende maatregelen? Welke rentevastperiode kies je? En welke hypotheekvorm?

Bekijk de actuele rentetarieven

Bereken je maximale hypotheek

Je wilt natuurlijk weten wat je ongeveer kunt lenen. Bereken binnen 2 minuten je maximale hypotheek. Met onze hypotheekcalculator krijg je een indicatie van je maximale hypotheek en wat je maandlasten ongeveer zijn.
Bereken je hypotheek

Gratis oriëntatiegesprek

Wil je graag met een adviseur praten over de mogelijkheden? Plan gratis een oriënterend gesprek met een hypotheekadviseur.

Maak een afspraak

Voorwaarden ASN Hypotheken

De ASN Hypotheek is altijd een eerste hypotheek. Dat wil zeggen dat er nog geen andere hypothecaire lening voor het huis is afgesloten. Lees verder in de voorwaarden wat je van ons kunt verwachten en wat wij van jou verwachten.

Bekijk de voorwaarden

Lees meer over hypotheken

Er komt een hoop op je af als je een huis gaat kopen. We helpen je graag op weg met de belangrijkste informatie. We leggen je graag meer uit over:

Een eerste huis kopen
Een ander huis kopen
Je hypotheek oversluiten
Nationale Hypotheek Garantie (NHG)
Hypotheekrenteaftrek

, waarmee kunnen we je helpen?