Gratis
de eerste 6 maanden*

ASN Bankrekening

  • Rente over je saldo
  • Makkelijk bankieren: online en mobiel
  • Hulp bij overstappen!

€ 1,65 per persoon per maand

Open nu

Voorwaarden

Online betaalrekening met handige apps

Met de ASN Bankrekening ontvang je rente op je rekening én je bankiert bij een duurzame bank. Je regelt makkelijk je dagelijkse geldzaken online of met de app. Je krijgt een ASN Betaalpas waarmee je betaalt en contant geld opneemt in binnen- en buitenland. Let wel op als je contant geld opneemt of betaalt in het buitenland, want daar betaal je soms kosten voor. Contactloos betalen kan ook, met je pas of met je telefoon. Wil je een bankrekening openen? Dat doe je online, in een paar eenvoudige stappen.

Voor hetzelfde geld kies je een duurzame bank

Wil je net als het Gewoontedier overstappen naar een bank die het beste voor heeft met de wereld? Kies dan voor ASN Bank. Bovendien is overstappen een fluitje van een cent. Open de rekening vóór 1 april 2019 en krijg de eerste 6 maanden gratis. Lees de actievoorwaarden.

Consumentenbond geeft ASN Bankrekening 9,2

De Consumentenbond toetst jaarlijks hoe tevreden klanten zijn over hun betaalrekening. Wat bleek in 2018? De ASN Bankrekening wordt gewaardeerd met een 9,2. Bekijk de beoordeling van de Consumentenbond.

Voordelen van de ASN Bankrekening

1. Rente over je saldo: 0,08%

Met een ASN Bankrekening krijg je 0,08% variabele rente over je saldo. De rente is op jaarbasis en geldt vanaf 13-12-2018 (rentewijzigingen voorbehouden).

2. Handige apps

Altijd en overal je bankzaken regelen met je mobiel? Gebruik de app ASN Mobiel Bankieren. Dan heb je altijd inzicht in je saldo. En je betaalt snel en veilig. Contactloos betalen met je telefoon doe je met de app ASN Mobiel Betalen.

3. Overstapservice

Bankier je bij een andere bank? Wij helpen je om zonder zorgen over te stappen. We sturen je bij- en afschrijvingen automatisch 13 maanden door. Nederlandse organisaties die geld van je rekening afschrijven, brengen we op de hoogte van je overstap.

Open nu
Voorwaarden

Gratis
de eerste 6 maanden*

Kosten ASN Bankrekening

Aanhouden van de betaalrekening met 1 ASN Betaalpas
€ 1,65 per maand
Aanhouden van de betaalrekening met 2 ASN Betaalpassen
€ 3,30 per maand
Vervangende ASN Betaalpas
Gratis

Voorwaarden ASN Bankrekening

In de voorwaarden lees je wat je van ons kunt verwachten en wat we van jou verwachten.

Open een ASN Bankrekening. Mét rente over je saldo.

Open nu

Goed om te weten

, waarmee kunnen we je helpen?