ASN Bankrekening

Gratis
de eerste 3 maanden
  • Makkelijk bankieren: online en mobiel
  • Hulp bij overstappen!
  • Kies zelf je pincode
  • Een duurzame keuze

€ 1,90 per persoon per maand

Open nu

Online betaalrekening met handige apps

Met de ASN Bankrekening ontvang je rente op je rekening én je bankiert bij een duurzame bank. Je regelt makkelijk je dagelijkse geldzaken online of met de app. Je krijgt een ASN Betaalpas waarmee je betaalt en contant geld opneemt in binnen- en buitenland. Let wel op als je contant geld opneemt of betaalt in het buitenland, want daar betaal je soms kosten voor. Contactloos betalen kan ook, met je pas of met je telefoon. Wil je een bankrekening openen? Dat doe je online, in een paar eenvoudige stappen.

Dit doen we met het geld op je rekening

Benieuwd hoe wij werken aan een nieuwe, duurzame wereld? Met het geld dat je op je rekeningen hebt staan verstrekken wij leningen en beleggingen. Alleen aan landen, bedrijven en organisaties die duurzaamheid stimuleren.

Lees meer

Voordelen van de ASN Bankrekening

1. Overstapservice

Bankier je bij een andere bank? Wij helpen je om zonder zorgen over te stappen. We sturen je bij- en afschrijvingen automatisch 13 maanden door. Nederlandse organisaties die geld van je rekening afschrijven, brengen we op de hoogte van je overstap.

2. Handige apps

Altijd en overal je bankzaken regelen met je mobiel? Gebruik de app ASN Mobiel Bankieren. Dan heb je altijd inzicht in je saldo. En je betaalt snel en veilig. Contactloos betalen met je telefoon doe je met de app ASN Mobiel Betalen.

3. Rente over je saldo: 0,01%

Met een ASN Bankrekening krijg je 0,01% variabele rente over je saldo. De rente is op jaarbasis en geldt vanaf 05-03-2020 (rentewijzigingen voorbehouden).

Open nu

Kosten ASN Bankrekening

Gratis
de eerste 3 maanden
Aanhouden van de betaalrekening voor 1 rekeninghouder
€ 1,90 per maand
Aanhouden van de betaalrekening voor 2 rekeninghouders (en/of)
€ 3,80 per maand
Extra gemachtigde
€ 1,90 per maand
Vervangende ASN Betaalpas
Gratis

Overstappen naar ASN Bank

Wil je net als het Gewoontedier naar ASN Bank overstappen? Laat je geld werken aan een gezondere wereld. Overstappen is makkelijker dan je denkt. En we helpen je erbij.

Lees de 4 stappen

Voorwaarden ASN Bankrekening

In de voorwaarden lees je wat je van ons kunt verwachten en wat we van jou verwachten.

Consumentenbond geeft ASN Bankrekening 9,2

De Consumentenbond toetst jaarlijks hoe tevreden klanten zijn over hun betaalrekening. Wat bleek in 2020? De ASN Bankrekening wordt gewaardeerd met een 9,2. Bekijk de beoordeling van de Consumentenbond.

Open een ASN Bankrekening. Mét rente over je saldo.

Open nu

Goed om te weten

, waarmee kunnen we je helpen?