Gratis
de eerste 3 maanden

ASN Bankrekening

  • Rente over je saldo
  • Makkelijk bankieren: online en mobiel
  • Hulp bij overstappen!

€ 1,50 per persoon per maand

Open nu

Voorwaarden

Online betaalrekening met handige apps

Met de ASN Bankrekening ontvang je rente op je rekening én je bankiert bij een duurzame bank. Je regelt makkelijk je dagelijkse geldzaken online of met de app. Je krijgt een ASN Wereldpas waarmee je betaalt en geld opneemt in binnen- en buitenland. Let wel op als je geld opneemt in het buitenland, want daar betaal je soms kosten voor. Contactloos betalen kan ook, met je pas of met je telefoon en onze app ASN Mobiel Betalen. Wil je een bankrekening openen? Dat doe je online, in een paar eenvoudige stappen.

Voordelen van de ASN Bankrekening

1. Rente over je saldo: 0,2%

Met een ASN Bankrekening krijg je 0,2% variabele rente over je saldo. De rente is op jaarbasis en geldt vanaf 13-07-2017 (rentewijzigingen voorbehouden).

2. Handige apps

Altijd en overal je bankzaken regelen met je mobiel? Gebruik de app ASN Mobiel Bankieren. Dan heb je altijd inzicht in je saldo. En je betaalt snel en veilig. Contactloos betalen met je telefoon doe je met de app ASN Mobiel Betalen.

3. Overstapservice

Bankier je bij een andere bank? Wij helpen je om zonder zorgen over te stappen. We sturen je bij- en afschrijvingen automatisch 13 maanden door. Nederlandse organisaties die geld van je rekening afschrijven, brengen we op de hoogte van je overstap.

Gratis
de eerste 3 maanden

Kosten ASN Bankrekening

ASN Bankrekening met 1 ASN Wereldpas
€ 1,50 per maand
ASN Bankrekening met 2 ASN Wereldpassen
€ 3 per maand
Vervangende ASN Wereldpas
Gratis

Voorwaarden ASN Bankrekening

In de voorwaarden lees je wat je van ons kunt verwachten en wat we van jou verwachten.

Open een ASN Bankrekening. Mét rente over je saldo.

Open nu

, waarmee kunnen we je helpen?