Hypotheekadvies

Wil je een ASN Hypotheek afsluiten? Dan kan dat via de adviseur van SNS. Want of je nu je eerste woning koopt of verhuist, je wilt het allemaal goed regelen. Zodat je straks en in de toekomst goed zit met je hypotheek. De adviseur helpt je daarbij.

Hypotheekadvies via SNS

Wil je een ASN Hypotheek afsluiten? Dan kan dat via de adviseur van SNS, die je een passend hypotheekadvies geeft. Er is er altijd een SNS Adviseur in de buurt. Sluit de ASN Hypotheek niet als beste aan bij jouw wensen? Dan is dat geen probleem, want bij de SNS Adviseur kun je kiezen uit hypotheken van verschillende aanbieders. De adviseur geeft je onafhankelijk advies.

Wat doet de adviseur?

De adviseur denkt met je mee. Dit kun je verwachten:

  • De adviseur rekent samen met je uit hoeveel geld je nodig hebt en hoeveel je kunt lenen.
  • De adviseur geeft je inzicht in verschillende hypotheken en voorwaarden.
  • Samen met de adviseur bekijk je waarop je kunt besparen en waarmee je nog meer rekening moet houden.

Je gegevens online delen

SNS zorgt ervoor dat de adviseur jullie gesprek goed kan voorbereiden. Dat gebeurt veilig en eenvoudig via de ‘online huismap’. Daarin kun je al voor het gesprek alle gevraagde gegevens naar de adviseur opsturen. Zo hoeft de adviseur tijdens jullie gesprek niets meer in te voeren en hebben jullie alle tijd voor het hypotheekadvies.

Huismap

Dankzij de online huismap heb je later geen gedoe met mailtjes over en weer naar je adviseur. Of met grote bestanden die je niet in een e-mail kunt verzenden. Want in je huismap upload je alle documenten, zodat ze overzichtelijk bij elkaar staan. Zo weet je precies wat je al hebt gedaan en zie je in een oogopslag wat de adviseur nog van je nodig heeft. In de huismap staat ook veel informatie die handig is als je een huis koopt en een hypotheek afsluit. Zoals een checklist voor bezichtigingen. Of tips om de juiste vragen aan je adviseur te stellen.

Heb je al inloggegevens van je huismap? Dan kun je hier inloggen op je huismap.

Kosten hypotheekadvies

Het eerste oriëntatiegesprek met de adviseur kost je niets. Wil je daarna een hypotheekadvies over het afsluiten of aanpassen van je hypotheek? Dan betaal je een vergoeding voor het advies en voor de afhandeling. In onderstaand overzicht vind je de kosten die de SNS Adviseur in rekening brengt. Heb je een zakelijk inkomen? Dan betaal je € 400 extra advieskosten. Ben je gescheiden of in scheiding? Dan betaal je € 300 extra advieskosten. Je betaalt de extra kosten omdat een adviseur langer voor je aan de slag is.

Je situatie Je bent starter (eerste hypotheek) Je wilt een andere hypotheek
Advieskosten
Oriëntatiegesprek € 0 € 0
Persoonlijk hypotheekadviesrapport € 1.350 € 1.750
Kosten voor begeleiding en uitvoering
Hypotheek € 450 € 450
Verzekering(en): overlijdensrisicoverzekering woonlastenverzekering € 250 € 250

Voorbeeld

Daan en Saskia kopen voor 't eerst een huis. Ze gaan naar de SNS Adviseur. Ze krijgen een adviesrapport waarin de best passende hypotheek staat. Daan en Saskia vragen de adviseur om de hypotheek voor ze af te sluiten. Ze sluiten meteen een overlijdensrisicoverzekering af zodat de hypotheek nog betaald kan worden als een van hen overlijdt.

Persoonlijk hypotheekadvies € 1.350
Begeleiden en uitvoeren hypotheek € 450
Begeleiden en uitvoeren verzekering € 250
Totale kosten advies € 2.050

Dienstverleningsdocument

In het dienstverleningsdocument lees je precies wat de SNS Adviseur voor je kan doen. En hoeveel dat kost. Andere financiële dienstverleners hebben ook zo’n document, zodat je ze met elkaar kunt vergelijken. In de bijlage van het Diensverleningsdocument vind je informatie over hoe je SNS kunt bereiken en over persoonlijk advies bij SNS.

Gratis oriëntatiegesprek

Wil je meer informatie over de ASN Hypotheek? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend oriëntatiegesprek met een adviseur van SNS.

Maak een afspraak

, waarmee kunnen we je helpen?