Beleggingsrekening openen

 • Makkelijk zelf ASN-fondsen aan- en verkopen
 • Beleggen in speciale fondsen: groenprojecten en microfinancieringen
 • Elke maand een vast bedrag (bijvoorbeeld € 25) inleggen
 • Geen minimuminleg

Open nu

  Voorwaarden en documenten

  Beleggen in fondsen

  Naast zelf beleggen in bedrijven en leningen kan je beleggen in een beleggingsfonds. Een beleggingsfonds verzamelt inleg van beleggers en verdeelt het geld over meerdere beleggingen. Het risico is hierdoor kleiner, omdat de spreiding groter is. Een ander voordeel is dat experts de duurzame beleggingen met goede financiële vooruitzichten selecteren. Jij hoeft alleen maar de keuze te maken voor een fonds.

  Door één of meer ASN Beleggingsfondsen te kiezen, investeer je bijvoorbeeld in veel verschillende duurzame bedrijven, in groenprojecten of microfinanciering. Kijk in het fondsoverzicht in welke duurzame thema’s je kunt beleggen via deze rekening. Of vergelijk de rendementen, risico’s en kosten.

  Vergelijk de fondsen

  Starten met beleggen

  Om te beginnen open je een ASN Beleggingsrekening. Via deze rekening kun je makkelijk zelf online beleggen in de ASN fondsen. Je bepaalt zelf in welke fondsen je belegt en hoeveel je belegt. Dat kan in één keer of via een periodieke inleg. Je legt dan voorbeeld elke maand een (klein) vast bedrag in.

  En als je tijdelijk niet belegt, ontvang je een variabele rente van 0,08% over je saldo. Deze rente is op jaarbasis vanaf 13-12-2018 (rentewijzigingen voorbehouden).

   Kosten ASN Beleggingsrekening

   Servicekosten per jaar over het belegd vermogen (maximaal € 300 per jaar)
   0,3%
   Fondskosten (afhankelijk van het fonds)
   Percentage van het belegde vermogen

   Voorwaarden ASN Beleggingsrekening

   In de voorwaarden lees je wat je van ons kunt verwachten en wat we van jou verwachten.

   Duurzaam beleggen met een beleggingsrekening

   Open nu

   , waarmee kunnen we je helpen?