Overstappen naar ASN Bank met je beleggingen

Met je beleggingsportefeuille overstappen naar duurzaam beleggen bij ASN Bank. Dat heb je in 4 simpele stappen gedaan zonder dat je een ASN Bankrekening nodig hebt.

De voordelen van overstappen naar duurzaam beleggen

  • Je geld wordt belegd volgens de unieke tweestapsmethode. Bedrijven waarin wordt belegd zijn duurzaam én hebben goede financiële vooruitzichten.
  • Sinds 1993 is het rendement van het wereldwijde ASN Duurzaam Aandelenfonds vergelijkbaar met de wereldwijde niet duurzame index*.

* Bron: morningstar.nl
Met beleggen loop je risico en maak je kosten. Je kunt je inleg of een deel daarvan verliezen.

Overstappen met je beleggingsrekening in 4 stappen

Kies jouw manier van beleggen

Beleg in duurzame bedrijven met goede financiële vooruitzichten

Bij ASN Bank beleg je in bedrijven die goede financiële resultaten en verwachtingen hebben en die – net als wij – vooruitkijken. Bedrijven met een toekomstgerichte strategie, die zich binden aan eerlijke lonen, het welzijn van mensen, slimmer (her)gebruik van grondstoffen en energie-efficiëntie.

Fondsselectie: de tweestapsmethode

Alleen bedrijven die voldoen aan onze duurzaamheidscriteria komen in de lijst met goedgekeurde bedrijven. Uit deze lijst kiest de fondsmanager bedrijven op basis van hun financiële vooruitzichten. Daarin belegt het fonds. Alle bedrijven waarin je via het fonds belegt, voldoen aan het duurzaamheidsbeleid van ASN Bank én hebben goede financiële vooruitzichten. Beleggen zonder risico bestaat niet, dus beleg met geld dat je voor de lange termijn beschikbaar hebt.

Financieel rendement van duurzaam beleggen

Het financiële doel van de aandelenfondsen en de mixfondsen is om op lange termijn een beter rendement te behalen dan dat van de benchmark. Beleggingsexperts monitoren de fondsbeleggingen dagelijks om deze doelstelling te realiseren.

Bekijk de rendementen van onze beleggingsfondsen

Veelgestelde vragen over duurzaam beleggen

Lees meer over beleggen bij ASN Bank

Risico's van beleggen
Rendementen ASN Beleggingsfondsen
ASN Themabeleggen
Kosten van beleggen bij ASN Bank
Groen beleggen

,
waarmee kunnen we je helpen?