Webinar: Impact van duurzaam beleggen

U belegt duurzaam bij ASN Bank. Naast financieel rendement maakt u ook duurzame impact met uw geld. Ontdek tijdens het ASN-webinar op donderdag 14 oktober (van 20:00 tot 21:00) welke impact dat is.

Aanmelden voor het webinar

Hoe meet een bank zijn CO2-uitstoot? Piet Sprengers (duurzaamheidsexpert ASN Bank) stond aan de wieg van een meetsysteem dat tegenwoordig wereldwijd wordt gebruikt. Tijdens het webinar vertelt hij er meer over. Fondsbeheerders Stephan Langen (aandelenfondsen) en Sascha NoƩ (ASN Microkredietfonds) laten aan de hand van concrete voorbeelden zien welk meetbaar duurzaam resultaat met geld in de ASN beleggingsfondsen wordt gemaakt.

  Meer weten over de impact van beleggen? Meld u gratis aan

  Het webinar kunt u online volgen. Als u zich van te voren heeft aangemeld, kunt u vragen stellen en via een poll uw mening geven. Goed om te weten: tijdens uw deelname aan het webinar bent u anoniem voor de andere deelnemers. Dus als u een vraag stelt komt u niet in beeld en wordt u niet genoemd als vragensteller.

  Ik meld mij aan

  Uw input is welkom

  Heeft u nu al vragen die u aan bod wilt laten komen? Mail ons dan via informatie@asnbank.nl. We kijken uit naar uw deelname aan het webinar!

  Webinar terugkijken

  Komt dag en tijd u niet goed uit? Op deze pagina plaatsen we, kort na het event, een videoregistratie van het webinar. Zodat u in uw eigen tijd kunt terugkijken.

  Meer over beleggen

  Wilt u meer weten over beleggen bij ASN Bank? Kijk dan onze webinars terug, of lees meer:

  Webinar: redenen om over te stappen naar duurzaam beleggen
  Webinar: hoe gaat de fondsmanager te werk?
  Webinar: meer doen met uw spaargeld
  Webinar: beleggen bij ASN Bank
  Webinar: Eenvoudig starten met beleggen
  Duurzaam beleggen
  Periodiek beleggen