Direct regelen

Binnen online bankieren en de app kun je een hoop zaken zelf regelen. Zoals bijvoorbeeld het doorgeven van je nieuwe adres, de limiet van je inlogmiddelen wijzigen of een nieuwe betaalpas aanvragen.

Via onderstaande links word je direct geleid naar de pagina waar je het kunt regelen of - als je de wijziging binnen Online Bankieren moet doorgeven - eerst naar de inlogpagina. Na het inloggen opent de pagina waarop je de gegevens kunt inzien en/of wijzigingen kunt doorgeven.

Direct naar informatie voor zakelijke klanten

Persoonlijke gegevens en inlogmiddelen

Betaalpas

Betalen


Sparen

Hypotheken

Voor onze zakelijke klanten

Binnen zakelijk online bankieren en de app kun je nog niet alles digitaal regelen. Zoals bijvoorbeeld het doorgeven van je nieuwe adres. Via onderstaande links kun je een Pdf formulier downloaden om wijzigingen door te kunnen geven. Volg de instructies in het formulier. Een ingevuld formulier kan, samen met de op het formulier gevraagde stukken, ook worden geupload via het contactformulier op onze website. Dit doe je bij het veld met als kopje ‘Wilt u een bestand bijvoegen?’ Je kunt een bestand van het type JPG, PNG en PDF uploaden met een maximum van 5 MB.