Nieuws & Pers

ASN Bank stimuleert duurzame ontwikkeling. Daar dragen we met onze activiteiten aan bij. En daarover informeren we je graag. We hebben nieuws, blogs en andere relevante stukken voor je op een rij gezet.

Nieuwsberichten

Begin oktober hebben we een krediet van € 29,5 miljoen verstrekt aan Stichting Eigen Bouw in Deventer. Een deel van de lening gebruikt de stichting om haar bestaande woningen te verduurzamen tot gemiddeld energielabel B in 2025.
Vanaf 9 oktober is de IBAN-naamcheck ook onderdeel van ASN Online Bankieren. Klanten die overboekingen doen met ASN Mobiel Bankieren, konden er al sinds mei gebruik van maken.
We zijn verheugd dat de Nobelprijs voor de Vrede 2018 is toegekend aan de Congolese gynaecoloog Denis Mukwege en de jezidi-activist Nadia Murad uit Noord-Irak. Zij worden geëerd voor hun strijd tegen seksueel geweld als oorlogswapen.
De ASN Bank Wereldprijs wordt ieder jaar uitgereikt aan drie vernieuwende, duurzame start-ups, gekozen door een vakjury. De thema's waar ondernemers zich voor kunnen inschrijven zijn: mens & samenleving, natuur & milieu en klimaatbescherming.
Het Platform Living Wage Financials is opgericht om de slechte arbeidsomstandigheden in de kledingindustrie te verbeteren. Met andere financiële instellingen wordt er een methodiek ontwikkeld om leefbaar loon meetbaar te maken. Het platform start met een focus op de kledingsector en breidt dat uit naar andere sectoren.

Bekijk alle nieuwsberichten

Contactpersoon voor de pers


Ben je journalist en heb je een vraag over ASN Bank? Neem dan contact op met onze woordvoerder.

Persberichten

Met ingang van 31 augustus 2018 is ASN Vermogensbeheer B.V. overgenomen door het huidige management en Quadia S.A. Het bedrijf gaat zelfstandig verder onder de naam Fair Capital Partners B.V.
ASN Duurzame Mixfondsen gaan beleggen in microfinanciering.Voor de belegger betekent dit een beter uitgebalanceerd mixfonds en meer duurzame impact.
ASN Beleggingsfondsen groeiden in 2017 met ruim € 1 miljard tot een totaal van ruim € 3,7 miljard vermogen onder beheer. Alle ASN aandelenfondsen presteerden beter dan de benchmark.
ASN Bank introduceert een creditcard voor zakelijk gebruik. Zelfstandige professionals met de zakelijke betaalrekening ASN Betalen Zelfstandigen kunnen vanaf nu gebruik maken van ASN Creditcard Zakelijk.
ASN Bank laat in 2017 opnieuw groei zien. Het aantal klanten van de bank nam toe met netto ruim 22 duizend, waaronder een stijgend aantal jongeren.

Bekijk alle persberichten

Bekijk alle blogs

Social media

Wij zijn te bereiken via Twitter en Facebook. Volg je ons al?

Zo maakt geld gelukkig

Meer interviews, achtergrondverhalen en discussies? Lees hoe geld gelukkig maakt.

Lees meer

Werken bij ASN Bank

Wil je werken aan een mooiere wereld voor mens, dier en natuur? Bekijk dan onze vacatures.

Lees meer

Over ASN Bank

Wil je alles weten over onze duurzame missie, onze ambities, ons bonusbeleid en meer?

Lees meer