Nieuws & Pers

ASN Bank stimuleert duurzame ontwikkeling. Daar dragen we met onze activiteiten aan bij. En daarover informeren we je graag. We hebben nieuws, blogs en andere relevante stukken voor je op een rij gezet.

Nieuwsberichten

Vandaag publiceert de Eerlijke Bankwijzer de resultaten van de 17e algemene beleidsupdate over het duurzaamheidsbeleid van banken. De Volksbank scoort bij dit onderzoek gemiddeld het beste.
Van 27 tot en met 29 november vond het jaarlijkse forum van de Verenigde Naties over bedrijfsleven en mensenrechten plaats in Genève. ASN Bank was erbij.
Hartelijk dank aan iedereen die gestemd heeft op onze website! Want asnbank.nl is de populairste Website van het Jaar 2018 geworden in de categorie Banken en Beleggen.
4 financiële instellingen, waaronder ASN Bank, hebben een methodiek gelanceerd voor het meten van de impact van hun leningen en investeringen op biodiversiteit. Bedrijven en overheden kunnen deze gebruiken om beter geïnformeerde beslissingen te nemen.

Bekijk alle nieuwsberichten

Contactpersoon voor de pers


Ben je journalist en heb je een vraag over ASN Bank? Neem dan contact op met onze woordvoerder.

Persberichten

Veertien financiële instellingen, verenigd in het Platform Carbon Accounting Financials (PCAF), hebben het afgelopen jaar flinke vooruitgang geboekt met het berekenen van de CO2-impact van hun beheerd vermogen.
Fairf, producent van duurzame verf, heeft de 11e ASN Bank Wereldprijs gewonnen in de categorie Natuur & Milieu. De verf heeft een minimale impact op het milieu en bevat gerecycled sloophout.
Met ingang van 31 augustus 2018 is ASN Vermogensbeheer B.V. overgenomen door het huidige management en Quadia S.A. Het bedrijf gaat zelfstandig verder onder de naam Fair Capital Partners B.V.
ASN Duurzame Mixfondsen gaan beleggen in microfinanciering.Voor de belegger betekent dit een beter uitgebalanceerd mixfonds en meer duurzame impact.
ASN Beleggingsfondsen groeiden in 2017 met ruim € 1 miljard tot een totaal van ruim € 3,7 miljard vermogen onder beheer. Alle ASN aandelenfondsen presteerden beter dan de benchmark.

Bekijk alle persberichten

Bekijk alle blogs

Social media

Wij zijn te bereiken via Twitter en Facebook. Volg je ons al?

Zo maakt geld gelukkig

Meer interviews, achtergrondverhalen en discussies? Lees hoe geld gelukkig maakt.

Lees meer

Werken bij ASN Bank

Wil je werken aan een mooiere wereld voor mens, dier en natuur? Bekijk dan onze vacatures.

Lees meer

Over ASN Bank

Wil je alles weten over onze duurzame missie, onze ambities, ons bonusbeleid en meer?

Lees meer