Nieuws & Pers

ASN Bank stimuleert duurzame ontwikkeling. Daar dragen we met onze activiteiten aan bij. En daarover informeren we je graag. We hebben nieuws, blogs en andere relevante stukken voor je op een rij gezet.

Nieuwsberichten

Directievoorzitter Arie Koornneef heeft 26 juni de Spitsbergen Ambitie overhandigd aan de voorzitter van het klimaatberaad Ed Nijpels. Hij deed dit namens vijftien financiële instellingen die hebben afgesproken dat zij de klimaatimpact van al hun financieringen en beleggingen gaan meten en extern gaan rapporteren.
Donderdag 31 mei van 10:00 tot 11:00 uur geeft een afvaardiging van het Platform Carbon Accounting Financials (PCAF) in de Tweede Kamer een technische briefing aan de leden van de vaste Kamercommissie Economische Zaken en Klimaat (EZK).
ASN Bank heeft twee prijzen gewonnen! We mochten we een gouden Esprix en een SAN Accent in ontvangst nemen. Beide prijzen hebben we gekregen voor de campagne "Zo maakt geld gelukkig".
Vanaf 22 mei is de IBAN-naamcheckonderdeel van ASN Mobiel Bankieren. In de nieuwste update checkt ASN Bank bij elke individuele overboeking via de mobiele app of het Nederlandse IBAN-nummer en de naam overeenkomen.
Afgelopen weekend plaatsten wij op social media een vraag over gezinsomvang in relatie tot klimaatafdruk. De gestelde vraag geeft niet de mening of het beleid van ASN Bank weer. Keuzevrijheid op dit punt staat voor ons - uiteraard - niet ter discussie.

Bekijk alle nieuwsberichten

Persberichten

Voor de derde keer op rij heeft ASN Ideaalsparen de maximale score behaald bij de onafhankelijke productvergelijker MoneyView. Volgens MoneyView biedt de spaarrekening van ASN Bank meer mogelijkheden dan vergelijkbare rekeningen van andere banken.
ASN Beleggingsfondsen groeiden in 2017 met ruim € 1 miljard tot een totaal van ruim € 3,7 miljard vermogen onder beheer. Alle ASN aandelenfondsen presteerden beter dan de benchmark.
ASN Bank introduceert een creditcard voor zakelijk gebruik. Zelfstandige professionals met de zakelijke betaalrekening ASN Betalen Zelfstandigen kunnen vanaf nu gebruik maken van ASN Creditcard Zakelijk.
ASN Bank laat in 2017 opnieuw groei zien. Het aantal klanten van de bank nam toe met netto ruim 22 duizend, waaronder een stijgend aantal jongeren.

Bekijk alle persberichten

Bekijk alle blogs

Social media

Wij zijn te bereiken via Twitter en Facebook. Volg je ons al?

Zo maakt geld gelukkig

Meer interviews, achtergrondverhalen en discussies? Lees hoe geld gelukkig maakt.

Lees meer

Werken bij ASN Bank

Wil je werken aan een mooiere wereld voor mens, dier en natuur? Bekijk dan onze vacatures.

Lees meer

Over ASN Bank

Wil je alles weten over onze duurzame missie, onze ambities, ons bonusbeleid en meer?

Lees meer