Nieuws & Pers

ASN Bank stimuleert duurzame ontwikkeling. Daar dragen we met onze activiteiten aan bij. En daarover informeren we je graag. We hebben nieuws, blogs en andere relevante stukken voor je op een rij gezet.

Bekijk alle nieuwsberichten

Contactpersonen voor de pers


Ben je journalist en heb je een vraag over ASN Bank? Neem dan contact op met een van onze woordvoerders.

Persberichten

ASN Bank, onderdeel van de Volksbank, heeft in 2021 opnieuw een groot aantal nieuwe klanten mogen verwelkomen. De netto groei bestond uit 49.221 klanten, tot in totaal 834.917 klanten op 31 december 2021.
Stefanie Fernández van Leeuwen-Leenman is gestart als directeur Klant en Dienstverlening bij ASN Bank. In deze rol gaat zij zich inspannen om het duurzame productaanbod van ASN Bank en het klantcontact verder te ontwikkelen.
Deze week introduceerde ASN Bank de Duurzame kieswijze voor de gemeenteraadsverkiezingen. Hoe kan jouw gemeente verduurzamen?
Deze week plaatste ASN Bank als eerste financiële instelling haar handtekening onder het Convenant ‘Biodiversiteit’ van Stichting De Noordzee en Natuur & Milieu.

Bekijk alle persberichten

Opinie

Vele organisaties en experts zetten zich al jaren in om te zorgen dat werknemers in kledingfabrieken beter betaald worden. Ze hebben kledingbedrijven er op aangesproken, hen geholpen of ze publiekelijk te schande gemaakt. Toch gaat de gewenste verbetering veel te langzaam. Daarom heeft Kirsten Kossen van ASN Bank met 13 andere Europeanen een burgerinitiatief opgezet, waarvoor we in april 2022 het wetsvoorstel hebben ingediend. Over een paar maanden start de campagne. We hebben dan in een jaar tijd 1 miljoen handtekeningen nodig om leefbaar loon in de kledingsector te agenderen bij de Europese Commissie.

Bekijk alle opiniestukken

Social media

Wij zijn te bereiken via LinkedIn, Instagram en Facebook. Volg je ons al?

Zo maakt geld gelukkig

Meer interviews, achtergrondverhalen en discussies? Lees hoe geld gelukkig maakt.

Lees meer

Werken bij ASN Bank

Wil je werken aan een mooiere wereld voor mens, dier en natuur? Bekijk dan onze vacatures.

Lees meer

Over ASN Bank

Wil je alles weten over onze duurzame missie, onze ambities, ons bonusbeleid en meer?

Lees meer