Nieuws & Pers

ASN Bank stimuleert duurzame ontwikkeling. Daar dragen we met onze activiteiten aan bij. En daarover informeren we je graag. We hebben nieuws, blogs en andere relevante stukken voor je op een rij gezet.

Bekijk alle nieuwsberichten

Contactpersonen voor de pers


Ben je journalist en heb je een vraag over ASN Bank? Neem dan contact op met een van onze woordvoerders.

Persberichten

Beleggers bij ASN Bank kunnen vanaf vandaag volgen hoe hun persoonlijke beleggingsportefeuille bijdraagt aan het beperken van klimaatverandering. Net als het financieel rendement, is nu ook het duurzaam rendement inzichtelijk in de app en op de website.

Bekijk alle persberichten

Opinie

Vele organisaties en experts zetten zich al jaren in om te zorgen dat werknemers in kledingfabrieken beter betaald worden. Ze hebben kledingbedrijven er op aangesproken, hen geholpen of ze publiekelijk te schande gemaakt. Toch gaat de gewenste verbetering veel te langzaam. Daarom heeft Kirsten Kossen van ASN Bank met 13 andere Europeanen een burgerinitiatief opgezet, waarvoor we in april 2022 het wetsvoorstel hebben ingediend. Over een paar maanden start de campagne. We hebben dan in een jaar tijd 1 miljoen handtekeningen nodig om leefbaar loon in de kledingsector te agenderen bij de Europese Commissie.

Bekijk alle opiniestukken

Social media

Wij zijn te bereiken via LinkedIn, Instagram en Facebook. Volg je ons al?

Zo maakt geld gelukkig

Meer interviews, achtergrondverhalen en discussies? Lees hoe geld gelukkig maakt.

Lees meer

Werken bij ASN Bank

Wil je werken aan een mooiere wereld voor mens, dier en natuur? Bekijk dan onze vacatures.

Lees meer

Over ASN Bank

Wil je alles weten over onze duurzame missie, onze ambities, ons bonusbeleid en meer?

Lees meer