Nieuws & Pers

ASN Bank stimuleert duurzame ontwikkeling. Daar dragen we met onze activiteiten aan bij. En daarover informeren we je graag. We hebben nieuws, blogs en andere relevante stukken voor je op een rij gezet.

Nieuwsberichten

4 financiële instellingen, waaronder ASN Bank, hebben een methodiek gelanceerd voor het meten van de impact van hun leningen en investeringen op biodiversiteit. Bedrijven en overheden kunnen deze gebruiken om beter geïnformeerde beslissingen te nemen.
ASN Bank biedt een hypotheek waarmee woningeigenaars hun huis kunnen verduurzamen. Dat is goed voor het klimaat én goed voor de portemonnee.
ASN Bank heeft de Cashcow Award gewonnen in de categorie Beste Aanbieder Duurzame Producten. Deze prijs laat zien dat ASN Bank volgens particuliere beleggers de beste duurzame producten aanbiedt.
ASN Bank heeft de tweede plek behaald in de jaarlijkse Bankenmonitor van de Consumentenbond. Deze is gebaseerd op het oordeel dat mensen in een groot internetpanel over hun bank geven. Onze algemene score was 9,2.
Woensdag 14 november wordt de winnaar van de elfde editie van de ASN Bank Wereldprijs bekendgemaakt. Dit zijn de wereldverbeterende ideeën van de zes ondernemers die nog in de race zijn.

Bekijk alle nieuwsberichten

Contactpersoon voor de pers


Ben je journalist en heb je een vraag over ASN Bank? Neem dan contact op met onze woordvoerder.

Persberichten

Fairf, producent van duurzame verf, heeft de 11e ASN Bank Wereldprijs gewonnen in de categorie Natuur & Milieu. De verf heeft een minimale impact op het milieu en bevat gerecycled sloophout.
Met ingang van 31 augustus 2018 is ASN Vermogensbeheer B.V. overgenomen door het huidige management en Quadia S.A. Het bedrijf gaat zelfstandig verder onder de naam Fair Capital Partners B.V.
ASN Duurzame Mixfondsen gaan beleggen in microfinanciering.Voor de belegger betekent dit een beter uitgebalanceerd mixfonds en meer duurzame impact.
ASN Beleggingsfondsen groeiden in 2017 met ruim € 1 miljard tot een totaal van ruim € 3,7 miljard vermogen onder beheer. Alle ASN aandelenfondsen presteerden beter dan de benchmark.
ASN Bank introduceert een creditcard voor zakelijk gebruik. Zelfstandige professionals met de zakelijke betaalrekening ASN Betalen Zelfstandigen kunnen vanaf nu gebruik maken van ASN Creditcard Zakelijk.

Bekijk alle persberichten

Bekijk alle blogs

Social media

Wij zijn te bereiken via Twitter en Facebook. Volg je ons al?

Zo maakt geld gelukkig

Meer interviews, achtergrondverhalen en discussies? Lees hoe geld gelukkig maakt.

Lees meer

Werken bij ASN Bank

Wil je werken aan een mooiere wereld voor mens, dier en natuur? Bekijk dan onze vacatures.

Lees meer

Over ASN Bank

Wil je alles weten over onze duurzame missie, onze ambities, ons bonusbeleid en meer?

Lees meer