Vanaf Hier: voor je dagelijkse dosis duurzame inspiratie

Vanaf Hier is het inspiratieplatform van ASN Bank. Hier vind je dagelijks duurzame actualiteit, informatie, opinie en vermaak. Duurzame zaken die nú spelen of waar je nú aan kunt beginnen. Vanaf Hier maakt duurzaamheid bereikbaar!

Het startpunt van jouw groenere leven

Als alles hetzelfde blijft, lossen we niets op. Daarom werken we aan duurzame vooruitgang. Als duurzame bank willen we jou helpen om ook aan de slag te gaan met duurzaamheid. Daarom bieden onze redacteuren, columnisten en opiniemakers je dagelijks verhalen, inzichten, kennis en inspiratie waar je meteen wat mee kan. Van groene vergezichten naar aan de slag in het hier & nu.

Naar Vanaf Hier

Duurzaamheid bereikbaar maken voor iedereen

Vanaf Hier is een initiatief van ASN Bank. Met het platform willen we duurzaam leven leuk, begrijpelijk en bereikbaar maken voor iedereen. Zo werken we aan onze missie duurzame vooruitgang in Nederland

Lees meer over onze missie

Meld je aan voor de Vanaf Hier nieuwsbrief

Wil jij ook elke week de laatste duurzame actualiteiten, inspirerende groene verhalen en columns ontvangen in je inbox? Meld je dan aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van Vanaf Hier.

Hoe zit het met Voor de Wereld van Morgen?

Vanaf Hier is de opvolger van Voor de Wereld van Morgen, het platform dat we in 2007 hebben opgericht als community voor startende duurzame ondernemers. Met de komst van VanafHier is de ondernemerscommunity gestopt. Wel zetten we duurzame ondernemers nog steeds graag in de schijnwerpers. Wil je je duurzame onderneming bij ons onder de aandacht brengen? Stuur dan een e-mail naar hallo@vanafhier.nl.

Partners

Wij werken samen met andere organisaties om onze doelen op het gebied van mens, natuur en klimaat te bereiken.

Lees meer

Organisatie

Onze missie en onze visie. Waarom doen we wat we doen?

Lees meer

Evenementen

We vierden ons 60-jarig bestaan met het online kunstproject ‘Een ode aan de mens’.