Vanaf Hier: voor duurzame inspiratie

Vanaf Hier is het inspiratieplatform van ASN Bank. Hier vind je dagelijks duurzame actualiteit, informatie, opinie en vermaak. Duurzame zaken die nú spelen of waar je nú aan kunt beginnen. Vanaf Hier maakt duurzaamheid bereikbaar!

Starten met slim & duurzaam leven

Je leven op een slimme manier net wat duurzamer maken, daar willen we je bij helpen! Op Vanaf Hier vind je dagelijks kennis en inspiratie waar je meteen wat mee kan. Van groene vergezichten naar aan de slag in het hier & nu.

Naar Vanaf Hier

Meld je aan voor de Vanaf Hier nieuwsbrief

Wil jij ook elke week de laatste duurzame actualiteiten, inspirerende groene verhalen en columns ontvangen in je inbox? Meld je dan aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van Vanaf Hier.

Aanmelden Vanaf Hier

Duurzaamheid bereikbaar maken voor iedereen

Vanaf Hier is een initiatief van ASN Bank. Met het platform willen we duurzaam leven leuk, begrijpelijk en bereikbaar maken voor iedereen. Zo werken we aan onze missie duurzame vooruitgang in Nederland

Lees meer over onze missie

Hoe zit het met Voor de Wereld van Morgen?

Vanaf Hier is de opvolger van Voor de Wereld van Morgen, onze community voor startende duurzame ondernemers. Met de komst van Vanaf Hier is de ondernemerscommunity gestopt. Wel zetten we duurzame ondernemers nog steeds graag in de schijnwerpers. Wil je je duurzame onderneming bij ons onder de aandacht brengen? Stuur dan een e-mail naar hallo@vanafhier.nl.

Partners

Wij werken samen met andere organisaties om onze doelen op het gebied van mens, natuur en klimaat te bereiken.

Lees meer

Organisatie

Onze missie en onze visie. Waarom doen we wat we doen?

Lees meer

Van jouw geld

Jouw spaargeld maakt onder meer de bouw van zonne- en windparken mogelijk. Benieuwd naar wat nog meer?

Lees meer