Een nieuw ASN Online Bankieren voor zakelijk gebruik

ASN Online Bankieren voor zakelijk gebruik is vernieuwd. De omgeving is overzichtelijker in gebruik en werkt ook goed op een tablet of mobiel. Spaarpotten wordt toegevoegd als nieuwe, handige functie bij een spaarrekening. Ontdek wat er precies verandert.

Handiger in gebruik

Het gebruik is simpeler gemaakt. Ga je bijvoorbeeld geld overboeken? Dan zie je alleen de dingen die daarmee te maken hebben. Het uitgebreide menu is vervangen door een zoekfunctie en onder Snel naar vind je functies die je vaak gebruikt. Ook krijg je handige tips.

Dit is nieuw in ASN Online Bankieren voor Zakelijk

1. Je overzicht

Op de overzichtspagina zie je al je producten staan hier bij elkaar en zie je in 1 oogopslag hoe je rekeningen, hypotheek, verzekeringen en leningen ervoor staan.

Wat kun je doen op je overzichtspagina?

  • de weergave aanpassen naar jouw voorkeur
  • makkelijker zoeken met de zoekfunctie in het menu
  • geld overboeken
  • een betaalverzoek versturen
  • belangrijke meldingen en handige tips lezen. Bijvoorbeeld als er een bericht of jaaroverzicht voor je klaarstaat, of als er een overboeking of incasso is geweigerd.

2. Je rekeningoverzicht

Het zoeken en downloaden van bij- en afschrijvingen doe je makkelijk via de zoekfunctie op je rekeningoverzicht in het tabblad Bij en af. Daarnaast zie je onder Kijk vooruit de ingeplande overboekingen en incasso’s. Bij het tabblad Details vind je meer gegevens over je rekening, zoals je opgebouwde rente en product voorwaarden. Ook kun je er verschillende dingen online zelf regelen. Deze mogelijkheden vind je ook direct in het hoofdmenu onder Zelf regelen.

Nieuw! Spaarpotten voor spaarrekeningen

Nieuw is de tab Spaarpotten bij je spaarrekening. Hier maak je eenvoudig spaarpotten aan met een spaardoel of einddatum. Klik op een spaarpot om meer details te zien.

3. Zelf regelen

Je regelt steeds meer online. Onder Zelf regelen in het menu zie je wat je allemaal kunt instellen, aanpassen en aanvragen. Overzichtelijk op 1 plek bij elkaar. Dit kun je er bijvoorbeeld doen:

  • Voor je rekeningen zaken bekijken en regelen. Denk aan je adresboek aanpassen, ingeplande overboekingen en betaalverzoeken bekijken, je saldo automatisch aanvullen, betaalbatches versturen of incasso’s bekijken en blokkeren
  • Je overboeklimieten aanpassen, opdrachtgeschiedenis checken of toegang voor andere partijen regelen onder Veiligheid en Toegang
  • Seintjes instellen voor als bijvoorbeeld een overboeking is geweigerd of je saldo boven of onder een bepaald bedrag komt
  • Je contactgegevens aanpassen
  • Documenten bekijken en downloaden

Vragen over het nieuwe ASN Online Bankieren voor Zakelijk

Hoe kun je het nieuwe ASN Online Bankieren Zakelijk gebruiken?

Hoe werkt het inloggen?

Hoe werkt je nieuwe overzicht?

Hoe kan ik bij- en afschrijvingen in mijn boekhoudpakket downloaden?

Kan ik een btw-factuur ontvangen?