Online en mobiel bankieren

Bij ASN Bank kun je met een paar muisklikken online betalen en saldo-informatie opvragen van betaal, spaar- en beleggingsrekening. Dit doe je veilig en eenvoudig via online en/of mobiel bankieren. In de Handleiding ASN Online Bankieren (pdf-bestand) lees je hoe bepaalde taken via ASN Online Bankieren kunnen worden uitgevoerd.

Klanten geven ASN Online en Mobiel Bankieren een 8,5

Volgens de bankmonitor 2018 van de Consumentenbond waarderen onze betaalklanten ASN Online en Mobiel Bankieren met een 8,5. Hiermee scoort ASN Bank de tweede plek van alle banken. Bekijk alle beoordelingen.

Betalingsverkeer en verwerkingstijden

Even een bedrag overboeken van een ASN-spaarrekening naar de tegenrekening. Of een betaling doen vanaf een ASN Bankrekening. Op de pagina 'Snelheid overboeken' lees je hoe lang het duurt voordat een betaal- of spaaropdracht is verwerkt. Heb je een ASN-beleggingsrekening? Op de website van Euronext lees je wanneer de beurs gesloten is.

Betalen op (internationale) feestdagen

Betalingen gedaan in het weekend of op een feestdag, worden vaak pas verwerkt op de eerstvolgende werkdag. Zorg er daarom voor dat je betalingen rond de feestdagen goed (tijdig) regelt. In de onderstaande tabel tonen we op welke feestdagen er wel of geen betalingsverkeer is.

Feestdag Betalingsverkeer Feestdag Betalingsverkeer
Nieuwjaarsdag Bevrijdingsdag*
Goede vrijdag Hemelvaartsdag
Tweede Paasdag Tweede Pinksterdag
Koningsdag* Eerste Kerstdag
Dag van de arbeid Tweede Kerstdag


Valse e-mail

Als je een mail hebt ontvangen van ASN Bank en je vertrouwt het niet, lees dan hoe te handelen bij het ontvangen van een valse e-mail? Valse e-mails (ook wel phishingmails genoemd) kun je doorsturen naar valse-email@asnbank.nl.

, waarmee kunnen we je helpen?