Online en mobiel bankieren

Bij ASN Bank regel je je bankzaken gemakkelijk en veilig met mobiel bankieren via de ASN-app of ASN Online Bankieren.

Mobiel bankieren via de ASN-app

Met de ASN-app regel je altijd en overal je duurzame bankzaken. De app is te installeren op een iPhone, tablet en Android-toestel (met Google-diensten zoals Google Play). Wil je de app downloaden en je aanmelden? Ga dan naar aan de slag met de ASN-app. Ben je nieuwsgierig naar wat je allemaal kunt met de app? Lees dan meer over de ASN-app.

ASN Online Bankieren

Regel je je bankzaken liever via de laptop of pc? Log dan in op de website van ASN Bank. Je inlogmethode hangt af van jouw situatie.

Lees meer over inloggen en ondertekenen in ASN Online Bankieren
Lukt het niet om in te loggen? Lees hier de veelgestelde vragen.

Heb je een betaalrekening en nog geen toegang tot ASN Online Bankieren?
Als je een betaalrekening opent krijg je automatisch toegang tot ASN Online Bankieren zodra je volledig bent geïdentificeerd. Heb je al een betaalrekening (18+) of ben je als mederekeninghouder, wettelijk vertegenwoordiger of gemachtigde onlangs toegevoegd aan een bestaande betaalrekening en heb je nog geen toegang? Download dan de ASN-app en doorloop het aanmeldproces. Of ga via je browser naar ASN Online Bankieren, log in en volg de stappen.

Heb je een andere rekening/product maar nog geen toegang?
Heb je als particuliere of zakelijke klant een spaar- of beleggingsrekening zonder online toegang? Vraag dan online bankieren aan via deze pagina: ASN Online Bankieren aanvragen

Limieten die gelden bij overboeken

Wil je weten hoeveel je dagelijks maximaal kunt overboeken? En wat het verschil is tussen een overboeking ondertekenen met de ASN-app, QR-code, browsercode, digipas of toegangsnaam en wachtwoord? Op deze pagina leggen we uit welke (dag)limieten er gelden bij overboeken en welke ondertekenmiddelen er zijn.
Lees meer over limieten die gelden bij overboeken

Snelheid overboeken

Als je een bedrag overboekt, wanneer komt het dan aan op de rekening van de ontvanger? En hoe lang duurt het voordat een overgeboekt bedrag op de betaalrekening bij ASN Bank staat? In de onderstaande items lees je daar meer over.

Waar lees ik hoelang mijn overboeking of beleggingsopdracht duurt?

ASN Bank gaat over naar Instant Payments

Welke functionaliteit vind ik waar?

Je regelt je bankzaken op het moment dat jij dat wilt. Je saldo checken of geld overboeken via een betaalverzoek? In ASN Online Bankieren en de ASN-app regel je gemakkelijk je bankzaken wanneer het jou uitkomt. Maar niet alles kan je regelen in de beide bankomgevingen. Om duidelijk te maken waar je wat kunt regelen hebben we een informatiepagina voor je opgesteld.
Lees waar je wat kunt regelen

Klanten geven ASN Online en Mobiel Bankieren een 8,5

Volgens de Bankmonitor 2023 van de Consumentenbond waarderen onze betaalklanten ASN Online en Mobiel Bankieren met een 8,5. Bekijk alle beoordelingen.

Veilig online en mobiel bankieren

We werken elke dag hard om te zorgen dat je jouw bankzaken veilig kunt regelen, offline en online. We kunnen je hulp daarbij gebruiken. Zo houden we je op de hoogte over criminele handelingen, valse e-mails, hoe je fraude meldt en wat je zelf kunt doen om je computer en telefoon veilig te gebruiken.
Lees meer over veilig bankieren

Documenten online en mobiel bankieren

In de voorwaarden en overeenkomst voor online en mobiel bankieren lees je wat je van ons kunt verwachten en wat we van jou verwachten.

, waarmee kunnen we je helpen?