Online en mobiel bankieren

Bij ASN Bank kun je met een paar muisklikken online betalen en saldo-informatie opvragen van betaal, spaar- en beleggingsrekening. Dit doe je veilig en eenvoudig via online en/of mobiel bankieren.

ASN Online Bankieren

Als je een betaalrekening opent krijg je automatisch toegang tot online bankieren zodra je volledig bent geïdentificeerd. Heb je als particuliere of zakelijke klant een spaar- of beleggingsrekening zonder online toegang? Of ben je als mederekeninghouder, wettelijk vertegenwoordiger of gemachtigde onlangs toegevoegd aan een bestaande betaalrekening en heb je nog geen toegang? Vraag dan direct online bankieren aan.

ASN Online Bankieren aanvragen

ASN Mobiel Bankieren

Met de app ASN Mobiel Bankieren regel je altijd en overal je duurzame bankzaken. De app is te installeren op een iPhone, iPad en Android-toestel. Geld overmaken binnen het SEPA-gebied kan met mobiele pincode, vingerafdruk of digipas.

  • iPhone of iPad: Open de App Store en zoek naar ASN Bank. Selecteer de app en klik op de knop Gratis om te installeren. Download App iOS.
  • Android-toestel: Open Google Play en zoek naar ASN Bank. Selecteer de app, klik op Installeren en vervolgens op Accepteren en downloaden. Download App Android.

Lees meer over ASN Mobiel Bankieren

Limieten die gelden bij overboeken

Wil je weten hoeveel je dagelijks maximaal kunt overboeken via de app of online bankieren? En wat het verschil is tussen een overboeking die je ondertekent met een QR-code, mobiele pincode of een digipas? Op onze informatiepagina leggen we uit welke (dag)limieten er gelden bij overboeken en welke manien van ondertekenen er mogelijk zijn.

Lees meer over limieten die gelden bij overboeken


Snelheid overboeken

Als je een bedrag overboekt, wanneer komt het dan aan op de rekening van de ontvanger? En hoe lang duurt het voordat een overgeboekt bedrag op de betaalrekening bij ASN Bank staat? In de onderstaande items lees je daar meer over.


Welke functionaliteit vind ik waar?

Je regelt je bankzaken op het moment dat jij dat wilt. Je saldo checken of geld overboeken via een betaalverzoek? In ASN Online Bankieren en de App ASN Mobiel Bankieren regel je gemakkelijk je bankzaken wanneer het jou uitkomt. Maar niet alles kan je regelen in de beide bankomgevingen. Om duidelijk te maken waar je wat kunt regelen hebben we een informatiepagina voor je opgesteld.

Lees waar je wat kunt regelen

Klanten geven ASN Online en Mobiel Bankieren een 8,5

Volgens de bankmonitor 2022 van de Consumentenbond waarderen onze betaalklanten ASN Online en Mobiel Bankieren met een 8,5. Bekijk alle beoordelingen.

Veilig online en mobiel bankieren

We werken elke dag hard om te zorgen dat je jouw bankzaken veilig kunt regelen, offline en online. We kunnen je hulp daarbij gebruiken. Zo houden we je op de hoogte over criminele handelingen, valse e-mails, hoe je fraude meldt en wat je zelf kunt doen om je computer en telefoon veilig te gebruiken.

Lees meer over veilig bankieren

,
waarmee kunnen we je helpen?