Hulp bij financiële zorgen

Stijgen je maandelijkse uitgaven, verlies je je baan of raak je arbeidsongeschikt? Soms zit het je financieel tegen door de stijgende kosten of minder inkomsten. We begrijpen dat dit een vervelende situatie voor je is en willen je hierbij helpen. We zijn er voor je, ook als het even tegenzit.

Kom je in betalingsproblemen? Bel ons

Soms kan het tegenzitten in je financiële situatie. Omdat je vaste lasten zijn gestegen, je tijdelijk geen werk hebt, je langdurig ziek bent of je partner bent verloren. Geen makkelijke tijd waarin je je zorgen maakt over hoe nu verder? Kan ik mijn hypotheek nog wel betalen? Weet dat we er voor je zijn om te helpen. Bel of mail ons als je financiële stress ervaart. Je kunt ons bellen op 030 - 219 60 20 van maandag tot en met donderdag van 8.30 tot 18.00 uur en op vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur. Of stuur een e-mail naar  FinancieleZorgSupport@asnbank.nl. We zoeken dan samen naar een oplossing. Onze hulp is gratis en vrijblijvend.

Incasso van mijn lening gemist

Als je een persoonlijke lening met automatische incasso bij ons hebt, dan schrijven we de
maandelijkse betaling in de eerste week van de maand af. Soms lukt dat niet. Bijvoorbeeld
omdat we van een verkeerde rekening proberen af te schrijven. Of omdat er even niet
genoeg geld op je rekening staat. Maar geen probleem! Halverwege de maand proberen we het opnieuw. Je krijgt van ons een brief hierover.

Ik kan niet het hele maandbedrag betalen

Lukt het je niet om het hele maandbedrag in één keer te betalen? Neem dan contact op met
onze collega’s van Financiële Zorg. Zij zoeken samen met jou naar een oplossing. Financiële Zorg is telefonisch bereikbaar op 030 - 219 60 20 van maandag tot en met donderdag
van 8.30 tot 18.00 uur en op vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur. Je kunt ook een e-mail sturen naar FinancieleZorgSupport@asnbank.nl.

Hypotheekincasso gemist?

Als je een hypotheek met automatische incasso bij ons hebt, dan schrijven we de
maandelijkse betaling in de eerste week van de maand af. Soms lukt dat niet.

Lees meer over gemiste incasso's

Beslag op je huis

Heb je een schuld én een eigen huis? Dan kan een schuldeiser beslag leggen op je huis. Een
schuldeiser die beslag legt op je huis, noemen we een beslaglegger.

Lees meer over beslag op je huis

Je staat er niet alleen voor

Heb je financiële stress? We denken graag met je mee. Bel met onze collega's op 030 - 219 60 20. Of stuur een e-mail naar FinancieleZorgSupport@asnbank.nl.

Financiële Zorg is bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 8.30 tot 18.00 uur en op vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur.