Webinar: 3 redenen om over te stappen naar duurzaam beleggen

Met ASN fondsen al 27 jaar rendement voor u en de wereld

Bent u belegger en overweegt u om over te stappen naar duurzaam beleggen met een goed rendement voor u én de wereld? Ons webinar op dinsdag 20 april (van 20.00 tot 21.00 uur) helpt u verder. In een uur geven we 3 redenen om over te stappen naar duurzaam beleggen bij ASN Bank.

Aanmelden voor het webinar

De mogelijkheden van duurzame beleggingsfondsen

In het webinar geeft Ronald van Genderen, senior onderzoeker bij Morningstar, een beeld van de mogelijkheden om duurzaam te beleggen. Morningstar is een onafhankelijke organisatie die beleggingsfondsen met elkaar vergelijkt en beoordeelt.

San Lie, hoofd portfoliomanagement bij ASN Beleggingsfondsen, vertelt over de strategieën en rendementen sinds 1993 van de duurzame ASN beleggingsfondsen.

In het webinar krijgt u antwoord op de volgende vragen:

 • Kunnen duurzame beleggingsfondsen, zich qua rendement na kosten, meten met gewone beleggingsfondsen en duurzame indexfondsen (ETF’s)?
 • Wat zijn de financiële toekomstverwachtingen voor duurzame beursgenoteerde bedrijven?
 • Dragen de duurzame ASN beleggingsfondsen echt iets bij aan een duurzamere wereld?

Meer weten over duurzaam beleggen? Meld u gratis aan

Het webinar kunt u online volgen. Als u zich van te voren heeft aangemeld, kunt u vragen stellen en via een poll uw mening geven. Goed om te weten: tijdens uw deelname aan het webinar bent u anoniem voor de andere deelnemers. Dus als u een vraag stelt komt u niet in beeld en wordt u niet genoemd als vragensteller.

Aanmelden voor het webinar


   U heeft zich aangemeld en dan?

   Ruim voor de aanvang van het webinar ontvangt u per e-mail de link naar de uitzending. Voordat het webinar start, vragen we u uw naam en e- mailadres in te vullen. Zo kunnen we uw vragen persoonlijk beantwoorden.

   Nu al vragen over duurzaam beleggen?

   Heeft u een vraag over duurzaam beleggen die niet kan wachten? Wij geven u graag een antwoord. Stuur uw vraag naar informatie@asnbank.nl. We kijken uit naar uw deelname aan het webinar!

   Webinar terugkijken

   Komt dag en tijd u niet goed uit? Op deze pagina plaatsen we, kort na het event, een videoregistratie van het webinar. Zodat u in uw eigen tijd kunt terugkijken. En eventueel vooruit kunt spoelen naar een voor u interessante vraag.

   Meer over beleggen

   Wilt u meer weten over beleggen bij ASN Bank? Kijk dan onze webinars terug, of lees meer:

   Webinar: hoe gaat de fondsmanager te werk?
   Webinar: meer doen met uw spaargeld
   Webinar: beleggen bij ASN Bank
   Webinar: Eenvoudig starten met beleggen
   Duurzaam beleggen
   Periodiek beleggen