Maximale hypotheek berekenen

Je eerste vraag is natuurlijk: hoeveel hypotheek kan ik krijgen? Bereken snel je maximale hypotheek. De uitkomst geeft aan of je het huis van je dromen kunt kopen. Of in welke prijsklasse je kunt zoeken.

Bereken mijn maximale hypotheek

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen?

Als je weet hoeveel je maximaal kunt lenen, weet je tot welke prijsklasse je kunt zoeken. Bereken dus makkelijk en snel wat je maximale hypotheekbedrag ongeveer is.

Vul de gegevens in en je ziet wat je kunt lenen. En of je eigen geld nodig hebt voor de aankoop van de woning. Houd bij het invullen de volgende gegevens bij de hand:

  • Jouw inkomen en dat van je eventuele partner.
  • De koopprijs van het huis dat je op het oog hebt.
  • De kosten voor de eventuele verbouwing en voor de eventuele energiebesparende maatregelen.

De uitkomst van de hypotheekberekening is een indicatie van wat je kunt lenen. De definitieve uitkomst hangt ook af van je persoonlijke situatie en het huis dat je wilt kopen.

Bereken mijn maximale hypotheek

Uitgangspunten berekening

Heb je de uitkomsten van de berekening van je maximale hypotheek bestudeerd? Houd er wel rekening mee dat de uitkomsten een indicatie zijn, geen advies. Je kunt er dus geen rechten aan ontlenen. We zijn uitgegaan van enkele aannames. Als je situatie anders is dan die aannames, dan kunnen de uitkomsten hoger of lager zijn. Lees meer over de berekening:

Huidige hypotheekrentetarieven

Wil je weten wat het huidige rentetarief is? Hieronder kun je de rentetarieven voor de ASN Hypotheek, ASN Duurzaam Wonen en een overbruggingskrediet bekijken. De rentepercentages zijn onder meer afhankelijk van de tariefgroep en de rentevastperiode die je kiest.

Bekijk hier de hypotheekrentetarieven

Gratis oriƫnterend gesprek

Je kunt gratis een oriƫnterend gesprek voeren met een hypotheekadviseur.

Maak een afspraak

, waarmee kunnen we je helpen?