Oog voor financieel én duurzaam rendement

Actie
€ 100 cadeau*

Bij ASN Bank beleg je voor een financieel én duurzaam rendement. Dat duurzame rendement zie je nu ook terug in de ASN app. Zo zie je direct hoeveel CO2 jij bespaart met je beleggingen. Open nu een beleggingsrekening en krijg € 100 cadeau. *Lees de actievoorwaarden (pdf).

Bekijk de voordelen van duurzaam beleggen

Bekijk de duurzame rendementen

Naast een financieel rendement in euro’s heeft je belegging ook een duurzaam rendement. Dit getal drukt het duurzame verschil uit dat je met je ASN Beleggingsfonds maakt. Het duurzame rendement van jouw beleggingen bij ASN Bank vind je in ASN Online Bankieren en de app.

Bekijk de duurzame impact van de andere ASN Beleggingsfondsen

Beleggen bij ASN Bank

De duurzaamheidsexperts van ASN Bank selecteren alleen bedrijven, overheden en organisaties die zijn ingesteld op deze grote maatschappelijk uitdagingen waardoor ze financieel gezond blijven. Dat is duurzaam beleggen bij ASN Bank. Voor de toekomst zijn we ervan overtuigd dat bedrijven die respect hebben voor mens, dier en natuur beter in staat zijn om te overleven en financieel gezonder zijn.

Bekijk de voordelen van duurzaam beleggen

Tijdelijk € 100 cadeau

Je krijgt € 100 cadeau als je voor 1 augustus 2022 een beleggingsrekening opent en € 10.000 belegt. Lees de actievoorwaarden (pdf).

Het financiële rendement van duurzaam beleggen

Een duurzame bedrijfsvoering betaalt zich vaak uit in financieel rendement én in een betere wereld. Wij zijn ervan overtuigd dat duurzaam beleggen een vergelijkbaar en zelfs een hoger rendement kan behalen dan ‘regulier’ beleggen. Weten wat beleggen jou mogelijk kan opleveren?

Bereken jouw mogelijke rendement

Overstappen naar duurzaam beleggen

Ga je met je beleggingen overstappen naar ASN Bank? Dat doe je in 4 simpele stappen. Het is niet nodig om een betaalrekening bij ons te openen. Lees meer over overstappen met je beleggingen.

Meer lezen over beleggen?

Heb je nog niet eerder belegd? Of wil je meer weten over waarom je bij ASN Bank duurzaam kunt beleggen? Lees dan meer over:

Kosten van beleggen
Beleggen voor beginners
De risico's van beleggen