ASN Juniorrekening

  • Speciaal voor kinderen van 6 tot 12 jaar
  • Kies zelf de pincode van de betaalpas
  • Eigen bankpas met weeklimiet
  • Rente over je saldo
  • Een duurzame keuze

Gratis

Open nu

Veilig leren met geld omgaan: ASN Juniorrekening

Geld sparen, pinnen met een eigen betaalpas en met de app kijken hoeveel zakgeld er op de rekening staat. En je kan de pincode van de betaalpas wijzigen. Zo kan je kind de pincode makkelijk onthouden!

Met de ASN Juniorrekening leren kinderen veilig en verantwoord omgaan met een betaalrekening. Via ASN Online Bankieren of de app houd je als ouder toezicht en kun je geld overboeken. Rood staan mag niet. Bovendien is de ASN Juniorrekening gratis. Let wel op als je contant geld opneemt of betaalt in het buitenland, want daar betaal je soms kosten voor.

Geld op een ASN Juniorrekening bespaart CO2-uitstoot

Het Databeessie denkt alleen in cijfers. Zo heeft hij uitgerekend dat € 500 op een ASN Juniorrekening jaarlijks net zoveel CO2 bespaart als wanneer je 5 volgroeide bomen in je tuin hebt. Dus 1 boom voor elke € 100. Bekijk hoeveel CO2-uitstoot je met andere bedragen bespaart.

Voordelen van de ASN Juniorrekening

1. Rente over je saldo: 0,10%

Met een ASN Juniorrekening krijgt je kind 0,10% variabele rente over het saldo tot € 1.000. Boven € 1.000 is de variabele rente 0,01%. Deze rente is op jaarbasis en geldt vanaf 05-03-2020 (rentewijzigingen voorbehouden).

2. App ASN Mobiel Bankieren

Handig: met de app ASN Mobiel Bankieren kan je kind altijd en overal zelf checken hoeveel geld er op de rekening staat. Als ouder boek je via je eigen app veilig en snel geld over.

3. ASN Betaalpas

Kinderen met een ASN Juniorrekening krijgen een eigen ASN Betaalpas. Hiermee kunnen ze per week € 50 opnemen en € 50 afrekenen. Zo leren ze veilig zelf bankieren! En de pincode kan zelf gekozen worden. Zo kan je kind makkelijk de pincode onthouden.

Kosten ASN Juniorrekening

Aanhouden van de betaalrekening
Gratis
Vervangende ASN Betaalpas
Gratis
Rood staan
Mag niet

Rekening openen voor je kind

Wil je een rekening openen voor je kind? Dat kan bij ASN Bank. Naast de ASN Juniorrekening hebben we ook nog andere betaal- en spaarrekeningen voor je kind.

Bekijk alle ASN Kinderrekeningen

Voorwaarden ASN Juniorrekening

In de voorwaarden lees je wat je van ons kunt verwachten en wat we van jou verwachten.

Open een ASN Juniorrekening. Veilig bankieren mét rente over het saldo.

Open nu

, waarmee kunnen we je helpen?