Actie
€ 15 cadeau*

ASN Juniorrekening

  • Speciaal voor kinderen van 6 tot 12 jaar
  • Rente over het saldo
  • Veilig en verantwoord
  • Eigen bankpas met weeklimiet

Gratis

Open nu

Voorwaarden

Veilig leren met geld omgaan: ASN Juniorrekening

Geld sparen, pinnen met een eigen betaalpas en met de app kijken hoeveel zakgeld er op de rekening staat. Met de ASN Juniorrekening leren kinderen veilig en verantwoord omgaan met een betaalrekening. Rood staan mag niet. Via ASN Online Bankieren of de app houd je als ouder toezicht en kun je geld overboeken. Bovendien is de ASN Juniorrekening gratis. Let wel op met geld opnemen in het buitenland, want daar betaal je soms kosten voor.

€ 15 zakgeld cadeau bij nieuwe rekening

De Na-aap merkt dat iedereen het over het klimaat heeft de laatste tijd. Dus aapt hij dat gewoon na. Dat vinden we bij ASN Bank prima! Kies voor dé klimaatbank van Nederland.

Open vóór 30 januari 2018 een ASN Juniorrekening voor jouw aap. En activeer de pinpas uiterlijk 9 maart 2018. Dan krijgt je kind € 15 cadeau op de nieuwe rekening. Zie de actievoorwaarden.

Voordelen van de ASN Juniorrekening

1. Rente over je saldo: 0,4%

Met een ASN Juniorrekening krijgt je kind 0,4% variabele rente over het saldo tot € 1.000. Boven € 1.000 is de variabele rente 0,2%. Deze rente is op jaarbasis en geldt vanaf 13-07-2017 (rentewijzigingen voorbehouden).

2. App ASN Mobiel Bankieren

Handig: met de app ASN Mobiel Bankieren kan je kind altijd en overal zelf checken hoeveel geld er op de rekening staat. Als ouder boek je via je eigen app veilig en snel geld over.

3. ASN Wereldpas

Kinderen met een ASN Juniorrekening krijgen een eigen ASN Wereldpas. Hiermee kunnen ze per week € 50 opnemen en € 50 afrekenen. Zo leren ze veilig zelf bankieren!

Actie
€ 15 cadeau*

Kosten ASN Juniorrekening

ASN Juniorrekening
Gratis
Vervangende ASN Wereldpas
Gratis
Rood staan
Mag niet

Voorwaarden ASN Juniorrekening

In de voorwaarden lees je wat je van ons kunt verwachten en wat we van jou verwachten.

Open een ASN Juniorrekening. Veilig bankieren mét rente over het saldo.

Open nu

, waarmee kunnen we je helpen?