Duurzamer wonen met de ASN Hypotheek

Het Zeepaardenpaartje zit er warmpjes bij. Te warmpjes eigenlijk. Hun woonomgeving warmt op. Als jij jouw woonomgeving goed isoleert, wordt die van hen wat minder warm.

Maak daarom nu een afspraak voor een hypotheekgesprek. En kom erachter hoe jij met de financiering van ASN Duurzaam Wonen je huis kan verduurzamen. Dan kun je bovendien een mooie rentekorting krijgen op je hypotheek. Lees eerst de voorwaarden voordat je een afspraak maakt.

Plan een gratis oriƫntatiegesprek

ASN Duurzaam Wonen

Bij ASN Bank kan je terecht voor een hypotheek waarmee je ook energiebesparende maatregelen kunt financieren. Denk dan bijvoorbeeld aan: gevel- en dakisolatie of het plaatsen van zonnepanelen. Samen met een adviseur kies je de ASN Hypotheek die het beste bij je persoonlijke situatie past. Als je energiebesparende maatregelen financiert met ASN Duurzaam Wonen, dan kun je rentekorting krijgen op je ASN Hypotheek.

Kijk voor welke duurzame maatregelen ASN Duurzaam Wonen geldt

Rekenhulp voor je maximale hypotheek

De hypotheekadviseur vertelt je tijdens het hypotheekgesprek wat jouw maximale hypotheek is Meteen weten wat je ongeveer mag lenen? Bereken dan je maximale hypotheek met de rekenhulp van ASN Bank. Geef aan hoeveel je wilt lenen voor het huis en hoeveel je wilt lenen voor het treffen van energiebesparende maatregelen.

Bereken je maximale hypotheek

Goed voor je portemonnee, goed voor het klimaat

Kies je voor een ASN Hypotheek met ASN Duurzaam Wonen? Dan kun je bovendien een mooie rentekorting krijgen op je ASN Hypotheek. Verduurzaam je woning en behaal winst op 3 fronten:

  • Je zit er warmer bij dankzij de isolatie.
  • Je spaart het milieu, want je veroorzaakt minder CO2-uitstoot.
  • Je bespaart op energiekosten doordat je minder energie verbruikt.

Doe de woningtest op slimwoner.nl en ontdek in vijf minuten hoe je je huis energiezuiniger kunt maken. En wat je daarmee kunt besparen.

Terugverdientijd en besparing

Als je een lening afsluit voor energiebesparende maatregelen, is het goed om te weten dat er tijd nodig is om de investering en de eventuele kosten van de lening, terug te verdienen. Het is verstandig om hier een realistische berekening van te maken. Informatie over de terugverdientijd van energiebesparende maatregelen kan je vinden op de site van slimwoner.nl en bespreek je met je hypotheekadviseur.

Plan een gratis oriƫntatiegesprek

ASN Hypotheek

Wil je een huis kopen en binnen 2 jaar je huis verduurzamen? Het is onder voorwaarden mogelijk om maximaal 106% van de waarde van de woning te lenen als je energiebesparende maatregelen wilt treffen.

Lees meer en bekijk de voorwaarden

ASN Duurzaam Wonen

Met ASN Duurzaam Wonen betaal je een lage rente op het leningdeel waarmee je duurzame investeringen financiert. En je kunt daarnaast rentekorting krijgen op je ASN Hypotheek.


Lees meer en bekijk de voorwaarden