Overstappen naar ASN Bank

Wil je direct bijdragen aan een nieuwe, schonere wereld? Kies dan voor ASN Bank en open een betaalrekening. Bovendien is overstappen een fluitje van een cent.

Meer over de ASN Bankrekening

Voordelen van overstappen

Verander je pincode

Moeite met je pincode onthouden of wil je de pincode van de betaalpas van je oude bank houden? Bij ASN Bank kan je nu zelf je pincode kiezen voor je betaalpas. Lees hier hoe je de pincode kan wijzigen.

Jouw geld levert een positieve bijdrage

Bankieren bij ASN Bank betekent duurzame impact maken met je geld. Zo hebben we uitgerekend dat je met € 1.000 op een ASN-rekening jaarlijks net zoveel CO2 bespaart als 1 jaar lang geen wasjes draaien, of 49 jaar lang je telefoon niet opladen. Weten hoeveel CO2 jij met jouw geld kunt besparen?

Bankieren en betalen met je mobiel

Snel even dat etentje terugbetalen of je rekening bekijken? Dat kan direct met de app ASN Mobiel Bankieren en je pincode of vingerafdruk. Maar ook contactloos betalen doe je met je mobiel en de app ASN Mobiel Betalen. Zo heb je altijd controle over je geldzaken.


Ons Overstapteam staat voor je klaar

Is het niet helemaal duidelijk hoe je kunt overstappen naar ASN Bank? Geen probleem.
Lees meer over makkelijk overstappen of neem contact op met ons persoonlijke Overstapteam. Je kunt het Overstapteam bereiken op 070 – 35 69 335.

Overstappen met het hele gezin?

We hebben betaal-, spaar- en beleggingsrekeningen en een creditcard. Ook kun je een ASN hypotheek afsluiten. Bekijk de producten die we aanbieden voor het hele gezin.

Open een ASN Bankrekening. Mét rente over je saldo.

Open nu

Heb je al een ASN betaalrekening? Lees hoe overstappen werkt.

Sparen met ASN Bank?

Overstappen naar ASN Bank kan natuurlijk ook met je spaargeld. We hebben spaarrekeningen voor jezelf of voor je kind.

Onze spaarrekeningen

Beleggen met ASN Bank?

Kies zelf hoe je impact maakt met je geld door te beleggen in een van onze duurzame beleggingsfondsen.

Onze beleggingsfondsen

Zakelijk bankieren?

Dat kan ook bij ASN Bank. We hebben een betaalrekening voor zzp'ers, een spaarrekening en beleggen in onze duurzame fondsen is ook mogelijk.

Onze zakelijke producten