Naar ASN Bank overstappen

Wil je naar ASN Bank overstappen? Stel duurzaam bankieren niet langer uit en sluit je aan bij de grote trek. Laat je geld werken aan een duurzame wereld. Overstappen is makkelijker dan je denkt. En we helpen je erbij.
Overstappen vertrekdieren productoverview - Betalen

Betalen

Betalen met ASN Bank is makkelijk. Je krijgt hulp bij het overstappen. En met de handige app voor mobiel bankieren regel je eenvoudig en snel je bankzaken.

Meer informatie

Overstappen vertrekdieren productoverview - Student

Studenten

Voor studenten tot 26 jaar hebben we de duurzame studentenrekening. Het aanhouden van de rekening is gratis en betalen kun je overal met onze app.

Meer informatie

Overstappen vertrekdieren productoverview - Jeugd

Jeugd

Met een kinderrekening van ASN Bank leert je kind op een makkelijke en veilige manier met geld omgaan en draagt direct bij aan een duurzame wereld.

Meer informatie

Overstappen vertrekdieren productoverview - Beleggen

Beleggen

Beleggen met ASN Bank is streven naar optimaal rendement. Voor jezelf én voor de wereld. Er zijn twaalf toekomstgerichte ASN-beleggingsfondsen.

Meer informatie

De voordelen van overstappen naar een duurzame bank

Wanneer je bankiert of belegt bij ASN Bank heeft dat veel voordelen.

   Overstappen in 4 stappen

   We snappen dat je er tegenop ziet om over te stappen. Daarom helpen we je erbij. Met onze 4 stappen is het sneller gedaan dan je denkt.

   Overstappen betaalrekening

   1. Open een betaalrekening bij ASN Bank.
   2. Download de app ASN Mobiel Bankieren.
   3. Activeer en gebruik je betaalpas.
   4. Laat je betalingen via je nieuwe rekening
    lopen met de Overstapservice.

   Overstappen beleggingsrekening

   1. Open een beleggingsrekening bij ASN Bank.
   2. Verkoop je beleggingen bij je huidige aanbieder.
   3. Boek je geld over naar je nieuwe ASN beleggingsrekening.
   4. Beleg in een duurzaam beleggingsfonds naar jouw keuze.

   De Overstapservice

   Wil je overstappen met je huidige betaalrekening naar ASN Bank? Wij helpen je graag. Met de Overstapservice is overstappen eenvoudig. Je bijschrijvingen worden 13 maanden lang automatisch doorgeleid van je oude rekening naar je nieuwe ASN-betaalrekening.

   Het overstappen is eigenlijk helemaal niet moeilijk. Je kunt in een paar minuten een rekening aanvragen en binnen een week ligt je bankpas op de deurmat. Er is een gratis overstapservice en mobiel betalen is ook gewoon mogelijk.
   Julia stapte over naar ASN Bank   Dit gebeurt er met jouw geld

   Wat doet een duurzame bank? Dat is heel simpel. Een duurzame bank stimuleert duurzame vooruitgang. Bij ASN Bank doen we dat met onze financieringen en beleggingen op basis van ons duurzaamheidsbeleid. Benieuwd wat we met jouw geld doen? Je leest het hier.