Overstappen naar ASN Bank

Wil je direct bijdragen aan een nieuwe, schonere wereld? Kies dan voor ASN Bank en open een betaalrekening. Bovendien is overstappen een fluitje van een cent.

Meer over de ASN Bankrekening

Voordelen van overstappen

Jouw geld levert een positieve bijdrage

Bankieren bij ASN Bank betekent duurzame impact maken met je geld. Zo hebben we uitgerekend dat je met € 1.000 op een ASN-rekening jaarlijks net zoveel CO2 bespaart als 1 jaar lang geen wasjes draaien, of 49 jaar lang je telefoon niet opladen. Weten hoeveel CO2 jij met jouw geld kunt besparen?

Bankieren en betalen met je mobiel

Snel even dat etentje terugbetalen of je rekening bekijken? Dat kan direct met de app ASN Mobiel Bankieren en je pincode of vingerafdruk. Maar ook contactloos betalen doe je met je mobiel en de app ASN Mobiel Betalen. Zo heb je altijd controle over je geldzaken.

Overstapservice

Bankier je bij een andere bank? De Overstapservice helpt je om zonder zorgen over te stappen. Je bij- en afschrijvingen worden automatisch 13 maanden doorgestuurd. Nederlandse organisaties die geld van je rekening afschrijven, worden op de hoogte gebracht van je overstap. Je zet je adressen ook makkelijk over met de overstaphulp.


Ons Overstapteam staat voor je klaar

Is het niet helemaal duidelijk hoe je kunt overstappen naar ASN Bank? Geen probleem.
Lees meer over makkelijk overstappen of neem contact op met ons persoonlijke Overstapteam. Je kunt het Overstapteam bereiken op 070 – 35 69 335.

Open een ASN Bankrekening. Mét rente over je saldo.

Open nu

Heb je al een ASN betaalrekening? Lees hoe overstappen werkt.

Sparen met ASN Bank?

Overstappen naar ASN Bank kan natuurlijk ook met je spaargeld. We hebben spaarrekeningen voor jezelf of voor je kind.

Onze spaarrekeningen

Beleggen met ASN Bank?

Kies zelf hoe je impact maakt met je geld door te beleggen in een van onze duurzame beleggingsfondsen.

Onze beleggingsfondsen

Zakelijk bankieren?

Dat kan ook bij ASN Bank. We hebben een betaalrekening voor zzp'ers, een spaarrekening en beleggen in onze duurzame fondsen is ook mogelijk.

Onze zakelijke producten