Overstappen naar ASN Bank

Voor hetzelfde geld bankier je bij een duurzame bank
Overstappen naar ASN Bank betekent bankieren met het gemak dat je gewend bent, maar dan met oog voor mens, dier en natuur. Zo financieren we betaalbare woningen, waterschappen, zonne- en windenergie en zorg. Bovendien krijg je rente over je saldo op een ASN betaalrekening. Zo is overstappen naar ASN Bank voordelig voor jou én voor de wereld.

Open nu je ASN Bankrekening

8,1 van onze klanten

Opiness.nl is een onafhankelijk online platform waar je dienstverleners kunt beoordelen en vergelijken op klantenreviews. Onze klanten beoordelen ons met een 8,1. Meer over Opiness en onze reviews.

Voordelen van overstappen

Nu de eerste 6 maanden gratis

De ASN Bankrekening is nu de eerste 6 maanden gratis en kost daarna € 1,50 per maand. Voor dat bedrag bankier je dus met oog voor mens, dier en natuur. Lees wel even de actievoorwaarden. Ben je jonger dan 26 jaar? Dan is je ASN Studenten-, Jongeren- of Juniorrekening helemaal gratis. Let op: in het buitenland heb je soms wel kosten, bijvoorbeeld voor geld opnemen.

Bankieren en betalen met je mobiel

Snel even dat etentje terugbetalen of je rekening bekijken? Dat kan direct met de app ASN Mobiel Bankieren en je pincode of vingerafdruk. Maar ook contactloos betalen doe je met je mobiel en de app ASN Mobiel Betalen. Zo heb je altijd controle over je geldzaken.

Overstapservice

Bankier je bij een andere bank? De Overstapservice helpt je om zonder zorgen over te stappen. Je bij- en afschrijvingen worden automatisch 13 maanden doorgestuurd. Nederlandse organisaties die geld van je rekening afschrijven, worden op de hoogte gebracht van je overstap. Je zet je adressen ook makkelijk over met de overstaphulp.


Ons Overstapteam staat voor je klaar

Is het niet helemaal duidelijk hoe je kunt overstappen naar ASN Bank? Geen probleem. Ons persoonlijke Overstapteam staat voor je klaar. Je kunt het Overstapteam bereiken op 070 – 35 69 335.

Open een ASN Bankrekening. Mét rente over je saldo.

Open nu

Heb je al een ASN betaalrekening? Lees hoe overstappen werkt.

, waarmee kunnen we je helpen?