Actie
€ 15 cadeau*

ASN Jongerenrekening

  • Speciaal voor jongeren van 12 tot 25 jaar
  • Rente over je saldo
  • Veilig en verantwoord
  • Makkelijk bankieren: online en mobiel

Gratis

Open nu

Voorwaarden

Zelf je geldzaken regelen met de ASN Jongerenrekening

Geldzaken regelen leer je door het te doen. En dat gaat makkelijk en veilig met de ASN Jongerenrekening. Je kunt je geldzaken online regelen, of met de handige app. Er is ook een gratis app voor contactloos betalen met je telefoon. Veilig betekent ook dat je niet rood mag staan op deze rekening. Je krijgt je eigen ASN Wereldpas, waarmee je kunt pinnen en betalen in binnen- en buitenland, ook contactloos. Let wel op als je geld opneemt en betaalt in het buitenland, want daar betaal je soms kosten voor.

Tijdelijke actie: € 15 cadeau

Begin gelijk met CO2 besparen en profiteer van extra voordeel. Open vóór 2 oktober 2018 een ASN Jongerenrekening voor je kind, en activeer de pinpas vóór 12 november 2018. Dan krijgt je kind € 15 cadeau op de nieuwe rekening. Zie de actievoorwaarden.

Voordelen van de ASN Jongerenrekening

1. Rente over je saldo: 0,10%

Met een ASN Jongerenrekening krijg je 0,10% variabele rente over je saldo. De rente is op jaarbasis en geldt vanaf 09-02-2018 (rentewijzigingen voorbehouden).

2. Handige apps

Altijd en overal je bankzaken regelen met je mobiel? Gebruik de app ASN Mobiel Bankieren. Dan heb je altijd inzicht in je saldo. En je betaalt snel en veilig. Contactloos betalen met je telefoon doe je met de app ASN Mobiel Betalen.

3. Overstapservice

Wij helpen je om zonder zorgen over te stappen. Bij- en afschrijvingen sturen we automatisch 13 maanden door. Nederlandse organisaties die geld van je rekening afschrijven, brengen we op de hoogte van je overstap.

Kosten ASN Jongerenrekening

Actie
€ 15 cadeau*

ASN Jongerenrekening
Gratis
Vervangende ASN Wereldpas
Gratis
Rood staan
Mag niet
Mobiel betalen
Gratis

Ben je jonger dan 18 jaar?

Als je jonger bent dan 18 jaar, kun je niet zelf een rekening openen. Dat moet een van je ouders of je wettelijke vertegenwoordiger doen. Als ouder houd je toezicht op de rekening van je kind via ASN Online Bankieren en ASN Mobiel Bankieren.

Voorwaarden ASN Jongerenrekening

In de voorwaarden lees je wat je van ons kunt verwachten en wat we van jou verwachten.

Open een ASN Jongerenrekening. Mét rente over je saldo.

Open nu

Goed om te weten

, waarmee kunnen we je helpen?