Webinar: Met kleine bedragen een groot vermogen opbouwen

Heb je periodiek een (klein) bedrag beschikbaar en wil je hier op de lange termijn vermogen mee bouwen? In het webinar op donderdag 6 oktober (20:00 uur) leggen experts je graag uit hoe je dit kunt doen.

Rentsje de Gruyter (journalist over beleggen) en Fabrice Albronda (ASN Impact Investors) staan uitvoerig stil bij de voor- en nadelen van vermogen opbouwen via beleggen. Aan de hand van concrete voorbeelden komen de volgende vragen aan bod:

  • Wat is beleggen?
  • Wat zijn de kosten en risico‚Äôs van beleggen?
  • Wat zijn de opbrengsten van beleggen en sparen?
  • Hoe werk je periodiek aan je vermogen?
  • Wat is een goed moment om te starten?
  • Hoe moeilijk is beleggen?

Zo doe je mee

Het webinar wordt via internet uitgezonden. Als je je van te voren hebt aangemeld, kun je vragen stellen en via een poll je mening geven. Goed om te weten: tijdens je deelname aan het webinar ben je anoniem voor de andere deelnemers. Dus als je een vraag stelt, kom je niet in beeld

Ik meld mij aan

Ruim voor de aanvang van het webinar ontvang je een e-mail van ons met daarin de link naar de uitzending. Voordat het webinar start, vragen we nog even naar je naam en e-mailadres. Dit doen we om je eventuele vraag in de uitzending, na het webinar, te kunnen beantwoorden. Heb je nu al een interessante vraag? Stuur je vraag per e-mail naar informatie@asnbank.nl. Vragen die niet tijdens het webinar zijn besproken, worden op een later tijdstip beantwoord.

Meer lezen over beleggen?

In het webinar krijg je meer informatie over beleggen. Met beleggen loop je risico en maak je kosten. Je belegging kan meer, maar ook minder waard worden. 

Alle beleggen webinars
De risico's van beleggen
Duurzaam beleggen
Kosten van beleggen

, waarmee kunnen we je helpen?