ASN Sparen Zakelijk

  • Geen minimuminleg
  • Kosteloos opnemen en inleggen
  • Alleen bij een rekening ASN Betalen Zelfstandigen

Voorwaarden

Heb je een zakelijke betaalrekening van ASN Bank? Dan kun je ook een spaarrekening voor jouw onderneming bij ons openen. Zonder deze betaalrekening voor zelfstandig ondernemers, is dat helaas niet mogelijk.

Zakelijk sparen met ASN Bank

Als je geld opzij wil zetten voor je onderneming, en zeker weten dat jouw spaargeld een duurzame bijdrage levert, dan is ASN Sparen Zakelijk iets voor jou. Met het spaargeld van je organisatie financieren wij duurzame vooruitgang. Zoals betaalbare woningen, zorg en welzijn en duurzame energie. En dus geen fossiele brandstoffen, wapenhandel of landen die mensenrechten schenden. Als je een zakelijke spaarrekening bij ASN Bank opent, spaar je dus met oog voor mens, dier en natuur.

Heb je een zakelijke betaalrekening bij ASN Bank?

En heb je nog geen rekening ASN Sparen Zakelijk? Dan kan je de rekening hier aanvragen.

Aanvragen spaarrekening

Heb je nog geen zakelijke betaalrekening, en ben je zelfstandig ondernemer met een eenmanszaak of besloten vennootschap met één bestuurder en één aandeelhouder? Kijk dan of ASN Betalen Zelfstandigen iets voor jou is.

Meer doen met je zakelijke spaargeld

Een andere manier om vermogen op te bouwen is door te starten met zakelijk beleggen. Bijvoorbeeld voor een grote investering of voor je pensioen. Bij ASN bank beleg je zakelijk zelf in duurzame beleggingsfondsen.

Voorwaarden ASN Sparen Zakelijk

Als je een rekening ASN Sparen Zakelijk wilt openen, moet je al een betaalrekening ASN Betalen Zelfstandigen bij ons hebben. In de voorwaarden lees je wat je van ons kunt verwachten en wat we van jou verwachten.

Bekijk de verschillende rentepercentages

Veelgestelde vragen

kan ik zakelijk sparen voor mijn vereniging of stichting?

,
waarmee kunnen we je helpen?