Milou Posthumus - Communicatiespecialist


Je duurzame business in de spotlights

Waar moet je als startend ondernemer op letten? Hoe bereik je jouw publiek? Hoe maak je een ijzersterke duurzame propositie en hoe zet je deze in de spotlight? Milou brengt een inspirerend verhaal over hoe je een community creƫert, maar kaart ook de uitdagingen en valkuilen achter ondernemerschap aan.


Wie is Milou

Milou geeft startende duurzame ondernemers via Voor de Wereld van Morgen een platform om de wereld te veranderen. Als marketing- en communicatiespecialist weet ze als geen ander hoe belangrijk het is om het verhaal van je onderneming uit te dragen en hoe je dat effectief kunt doen. Zowel qua vorm en inhoud.

Voor wie?

Zij vertelt graag het verhaal achter de Voor de Wereld van Morgen community om zo startende ondernemers te inspireren. Als expert in marketing, communicatie en duurzaam ondernemen helpt ze starters met kennis, publiciteit, geld en een veelzijdig netwerk. Zo was zij jurylid bij het programma GreenTech op RTL, actief bij de Haagse vernieuwers en heeft ze op verschillende podia gestaan met haar verhaal over de ondernemersgemeenschap van Voor de Wereld van Morgen.

Misschien ken je Milou van:

Milou is beschikbaar voor:

  • Lezingen
  • Paneldiscussies
  • Interviews
  • Rol als jurylid gericht op duurzame projecten

Wil je in contact komen met Milou?

Neem dan contact op met een van onze communicatieadviseurs: Sanne Stadler of Britt Enthoven.

Download hier de pdf

,
waarmee kunnen we je helpen?