Robert Gouda - Expert duurzaam beleggen

Duurzaam beleggen: rendement voor jou en de wereld
“In Nederland belegt maar één op de vijf huishoudens. Dat is weinig. Je hoort vaak: ‘Beleggen? Veel te gevaarlijk en te lastig. En daar heb je toch veel geld voor nodig?’ Dat zijn misvattingen waar ik graag tegenin ga. Want het is voor veel meer Nederlanders – jong en oud – verstandig om te gaan beleggen. Wie duurzaam belegt maakt bovendien de wereld een beetje mooier.”


Wie is Robert Gouda?

Robert houdt zich al ruim twintig jaar bezig met beleggen door consumenten. Hij weet hoe consumenten denken over beleggen, wat hun vragen en uitdagingen zijn. Dankzij zijn ruime ervaring kan hij kort en bondig uitleggen of beleggen bij je past en waarom. Hij gaat in op de risico’s van beleggen en legt uit hoe je daar als particuliere belegger mee omgaat. Robert kan je vertellen welke stappen je kunt nemen als je wilt starten met beleggen. En waarom het zo belangrijk is om juist voor de lange termijn te beleggen.

De specialiteit van Robert is uitleggen waarom beleggen in duurzame fondsen goed is voor de wereld én goed kan zijn voor jou. Hij vertelt wat het voordeel is van fondsbeleggen boven beleggen in bijvoorbeeld individuele aandelen en obligaties. Hij legt graag uit wat duurzaam beleggen inhoudt en wat de verschillen tussen diverse duurzame beleggingsproducten zijn.

Voor wie?

Robert verzorgt presentaties, workshops en podcasts voor iedereen die wel eens over beleggen nadenkt – of je nu heel kritisch bent, nog weifelt of wel eens precies wilt weten wat beleggen in duurzame fondsen inhoudt.

Misschien ken je Robert van:

     Wil je in contact komen met Robert?

     Neem dan contact op met een van onze communicatieadviseurs: Shamal Swiers of Monique Messelink.

     ,
     waarmee kunnen we je helpen?