Nieuwsberichten

De rente van de particuliere betaal- en spaarrekeningen van ASN Bank verandert per donderdag 16 mei 2019.
ASN Bank is voor de tweede keer uitgeroepen tot meest duurzame merk in de categorie Banken. De award is uitgereikt door de Sustainable Brand Index.
ASN Bank was eind 2018 voor 96% netto klimaatneutraal. Bijna alle beleggingen en financieringen van ASN Bank en de ASN Beleggingsfondsen leverden samen bijna evenveel duurzame energie op als ze aan CO2-uitstoot veroorzaakten.
In april en mei introduceren we de directe overboeking, ook wel instant payment genoemd. Dit wordt mogelijk voor alle particuliere betaal- en spaarrekeningen van ASN Bank.
Vandaag is de doorrekening van het concept Klimaatakkoord gepresenteerd. Arie Koornneef, directeur van ASN Bank, geeft in een video een reactie.
De waterkwaliteit in Nederland staat zwaar onder druk, blijkt uit het onderzoeksrapport van Natuur & Milieu. Gevolg van de watervervuiling is dat de biodiversiteit gevaar loopt en waterzuivering moeilijker en duurder wordt.
Farmaceutische bedrijven houden er op grote schaal onethische bedrijfspraktijken op na. Sinds 2015 spreekt ASN Bank hierover met de farmabedrijven in het universum van de ASN Beleggingsfondsen. Het rapport met de resultaten van dit engagement verscheen vandaag. De conclusie is gematigd positief.
De Volksbank, waarvan ASN Bank onderdeel is, publiceert voor het eerst een verslag over de mensenrechtenrisico’s van haar activiteiten. Dit helpt bij het voorkomen of verminderen van negatieve impact op mensenrechten.
De nieuwe betaalwet PSD2 gaat op 19 februari in Nederland in. Daarom hebben we de Voorwaarden ASN Online Bankieren en het Reglement Privérekeningen aangepast. Voor zakelijke klanten wijzigen de Voorwaarden ASN Online Bankieren Zakelijk en het Reglement Betaalrekeningen Zakelijk ASN Bank. Lees hier alles over de aangepaste voorwaarden.
De Volksbank heeft haar cijfers over 2018 gepubliceerd. Dit zijn gezamenlijke resultaten van ASN Bank, BLG Wonen, RegioBank en SNS, de vier merken van de Volksbank.
1 2 3 4 5 > >>