Nieuwsberichten

Samenwerken voor een positieve impact op het klimaat. Met dat doel vertrekt een delegatie van maatschappelijke organisaties, financiële instellingen en energieleveranciers 23 april naar Spitsbergen.
Vanaf 22 mei zal ASN Beleggingsinstellingen Beheer B.V. (ABB) het AIF-beheer van ASN Beleggingsfondsen N.V. overnemen van ACTIAM.
ASN Bank is tijdens de tweede Nederlandse editie van de Sustainable Brand Index Awards op 19 april 2018 uitgeroepen tot meest duurzame merk in de categorie banken.
ASN Bank is in 2017 opnieuw gegroeid. Groei is voor ons een middel, geen doel. Want hoe groter de bank, hoe meer positieve invloed wij hebben als aanjager van duurzame vooruitgang.
Namens ASN Jeugdspaarders – maar zonder dat het hun iets kost – doneren we ieder jaar geld aan kinderprojecten. De donatie over 2017 is uitgekomen op ruim 426.000 euro.
Op 16 januari ging minister Wiebes van Economische Zaken en Klimaat in op Kamervragen over het CO2-rekenmodel dat op initiatief van ASN Bank tot stand is gekomen. Waar gaat het om en wat antwoordde Wiebes?
1 2 3 4 5 > >>