Nieuwsberichten

Vandaag publiceert de Eerlijke Bankwijzer de resultaten van de 17e algemene beleidsupdate over het duurzaamheidsbeleid van banken. De Volksbank scoort bij dit onderzoek gemiddeld het beste.
Van 27 tot en met 29 november vond het jaarlijkse forum van de Verenigde Naties over bedrijfsleven en mensenrechten plaats in Genève. ASN Bank was erbij.
Hartelijk dank aan iedereen die gestemd heeft op onze website! Want asnbank.nl is de populairste Website van het Jaar 2018 geworden in de categorie Banken en Beleggen.
4 financiële instellingen, waaronder ASN Bank, hebben een methodiek gelanceerd voor het meten van de impact van hun leningen en investeringen op biodiversiteit. Bedrijven en overheden kunnen deze gebruiken om beter geïnformeerde beslissingen te nemen.
ASN Bank biedt een hypotheek waarmee woningeigenaars hun huis kunnen verduurzamen. Dat is goed voor het klimaat én goed voor de portemonnee.
ASN Bank heeft de Cashcow Award gewonnen in de categorie Beste Aanbieder Duurzame Producten. Deze prijs laat zien dat ASN Bank volgens particuliere beleggers de beste duurzame producten aanbiedt.
ASN Bank heeft de tweede plek behaald in de jaarlijkse Bankenmonitor van de Consumentenbond. Deze is gebaseerd op het oordeel dat mensen in een groot internetpanel over hun bank geven. Onze algemene score was 9,2.
Woensdag 14 november wordt de winnaar van de elfde editie van de ASN Bank Wereldprijs bekendgemaakt. Dit zijn de wereldverbeterende ideeën van de zes ondernemers die nog in de race zijn.
ASN Bank is dit jaar genomineerd voor twee mooie prijzen op het gebied van beleggen: de Cashcow Award en de Gouden Stier.
1 2 3 4 5 > >>