Nieuwsberichten

ASN Bank introduceerde in 2017 vijf Duurzame Mixfondsen. Vanaf augustus 2018 zullen zij stapsgewijs gaan beleggen in microkredieten. Voor de belegger betekent dit een beter uitgebalanceerd mixfonds én meer duurzame impact.
ASN Bank heeft een financiering verstrekt aan Stadsherstel Den Haag en Omgeving. Deze organisatie zet zich in voor herstel en behoud van het historische karakter van de stad Den Haag. We zijn zeer trots op onze nieuwe partner!
Voor de derde keer op rij heeft ASN Ideaalsparen de maximale score behaald bij de onafhankelijke productvergelijker MoneyView. Volgens MoneyView biedt de spaarrekening van ASN Bank meer mogelijkheden dan vergelijkbare rekeningen van andere banken.
Directievoorzitter Arie Koornneef heeft 26 juni de Spitsbergen Ambitie overhandigd aan de voorzitter van het klimaatberaad Ed Nijpels. Hij deed dit namens vijftien financiële instellingen die hebben afgesproken dat zij de klimaatimpact van al hun financieringen en beleggingen gaan meten en extern gaan rapporteren.
Donderdag 31 mei van 10:00 tot 11:00 uur geeft een afvaardiging van het Platform Carbon Accounting Financials (PCAF) in de Tweede Kamer een technische briefing aan de leden van de vaste Kamercommissie Economische Zaken en Klimaat (EZK).
ASN Bank heeft twee prijzen gewonnen! We mochten we een gouden Esprix en een SAN Accent in ontvangst nemen. Beide prijzen hebben we gekregen voor de campagne "Zo maakt geld gelukkig".
Vanaf 22 mei is de IBAN-naamcheckonderdeel van ASN Mobiel Bankieren. In de nieuwste update checkt ASN Bank bij elke individuele overboeking via de mobiele app of het Nederlandse IBAN-nummer en de naam overeenkomen.
Afgelopen weekend plaatsten wij op social media een vraag over gezinsomvang in relatie tot klimaatafdruk. De gestelde vraag geeft niet de mening of het beleid van ASN Bank weer. Keuzevrijheid op dit punt staat voor ons - uiteraard - niet ter discussie.
Volgens de Customer Experience Excellence Analysis 2018 biedt ASN Bank de beste klantervaring in de financiële sector. KPMG peilde voor dit onderzoek de mening van ruim vijfduizend Nederlandse consumenten.
ASN Groenprojectenfonds gaat samen met Woonwaard, Dura Vermeer en Liander de mogelijkheden onderzoeken om hele woningblokken te kunnen verduurzamen.
1 2 3 4 5 > >>