Nieuwsberichten

Donderdag 31 mei van 10:00 tot 11:00 uur geeft een afvaardiging van het Platform Carbon Accounting Financials (PCAF) in de Tweede Kamer een technische briefing aan de leden van de vaste Kamercommissie Economische Zaken en Klimaat (EZK).
ASN Bank heeft twee prijzen gewonnen! We mochten we een gouden Esprix en een SAN Accent in ontvangst nemen. Beide prijzen hebben we gekregen voor de campagne "Zo maakt geld gelukkig".
Vanaf 22 mei is de IBAN-naamcheckonderdeel van ASN Mobiel Bankieren. In de nieuwste update checkt ASN Bank bij elke individuele overboeking via de mobiele app of het Nederlandse IBAN-nummer en de naam overeenkomen.
Afgelopen weekend plaatsten wij op social media een vraag over gezinsomvang in relatie tot klimaatafdruk. De gestelde vraag geeft niet de mening of het beleid van ASN Bank weer. Keuzevrijheid op dit punt staat voor ons - uiteraard - niet ter discussie.
Volgens de Customer Experience Excellence Analysis 2018 biedt ASN Bank de beste klantervaring in de financiële sector. KPMG peilde voor dit onderzoek de mening van ruim vijfduizend Nederlandse consumenten.
ASN Groenprojectenfonds gaat samen met Woonwaard, Dura Vermeer en Liander de mogelijkheden onderzoeken om hele woningblokken te kunnen verduurzamen.
Samenwerken voor een positieve impact op het klimaat. Met dat doel vertrekt een delegatie van maatschappelijke organisaties, financiële instellingen en energieleveranciers 23 april naar Spitsbergen.
Vanaf 22 mei zal ASN Beleggingsinstellingen Beheer B.V. (ABB) het AIF-beheer van ASN Beleggingsfondsen N.V. overnemen van ACTIAM.
ASN Bank is tijdens de tweede Nederlandse editie van de Sustainable Brand Index Awards op 19 april 2018 uitgeroepen tot meest duurzame merk in de categorie banken.
ASN Bank is in 2017 opnieuw gegroeid. Groei is voor ons een middel, geen doel. Want hoe groter de bank, hoe meer positieve invloed wij hebben als aanjager van duurzame vooruitgang.
1 2 3 4 5 > >>