Nieuwsberichten

Begin oktober hebben we een krediet van € 29,5 miljoen verstrekt aan Stichting Eigen Bouw in Deventer. Een deel van de lening gebruikt de stichting om haar bestaande woningen te verduurzamen tot gemiddeld energielabel B in 2025.
Vanaf 9 oktober is de IBAN-naamcheck ook onderdeel van ASN Online Bankieren. Klanten die overboekingen doen met ASN Mobiel Bankieren, konden er al sinds mei gebruik van maken.
We zijn verheugd dat de Nobelprijs voor de Vrede 2018 is toegekend aan de Congolese gynaecoloog Denis Mukwege en de jezidi-activist Nadia Murad uit Noord-Irak. Zij worden geëerd voor hun strijd tegen seksueel geweld als oorlogswapen.
De ASN Bank Wereldprijs wordt ieder jaar uitgereikt aan drie vernieuwende, duurzame start-ups, gekozen door een vakjury. De thema's waar ondernemers zich voor kunnen inschrijven zijn: mens & samenleving, natuur & milieu en klimaatbescherming.
Het Platform Living Wage Financials is opgericht om de slechte arbeidsomstandigheden in de kledingindustrie te verbeteren. Met andere financiële instellingen wordt er een methodiek ontwikkeld om leefbaar loon meetbaar te maken. Het platform start met een focus op de kledingsector en breidt dat uit naar andere sectoren.
Volgens de Digital Excellence Monitor 2018 van WUA! heeft ASN Bank de beste mobiele website van de bankensector.
Het project De Rijke Noordzee gaat van start. Dit is een uniek project van Stichting De Noordzee en Natuur & Milieu voor het versterken van onderwaternatuur in windparken. ASN Bank maakt dit project mede mogelijk.
Per 1 november 2018 kost de ASN Bankrekening € 1,65 per maand. Voor dit bedrag heb je een betaalrekening compleet met ASN Wereldpas, online bankieren en de ASN-app voor mobiel bankieren. Bovendien ontvang je rente over je positieve saldo.
De Volksbank heeft donderdag 23 augustus haar halfjaarcijfers over het eerste deel van 2018 gepubliceerd.
Voor de Wereld van Morgen, het online platform van ASN Bank, organiseert dit jaar de elfde editie van de ASN Bank Wereldprijs. Met deze prijs wil ASN Bank de verduurzaming van de samenleving stimuleren.
1 2 3 4 5 > >>