Nieuwsberichten

De Volksbank heeft haar cijfers over 2018 gepubliceerd. Dit zijn gezamenlijke resultaten van ASN Bank, BLG Wonen, RegioBank en SNS, de vier merken van de Volksbank.
De afgelopen jaren behaalden beleggers in aandelenfondsen positieve rendementen. Maar in 2018 was dat anders. Wat was er aan de hand op de aandelenmarkten? En welke duurzame keuzes hebben wij gemaakt om op de lange termijn goede resultaten te behalen?
Vrijdag 21 december is het ontwerp Klimaatakkoord gepresenteerd. Hierin staan plannen die in 2030 moeten leiden tot de helft minder CO2-uistoot ten opzichte van het jaar 1990. Directeur Arie Koornneef geeft in een video een reactie, namens ASN Bank.
Vandaag publiceert de Eerlijke Bankwijzer de resultaten van de 17e algemene beleidsupdate over het duurzaamheidsbeleid van banken. De Volksbank scoort bij dit onderzoek gemiddeld het beste.
Van 27 tot en met 29 november vond het jaarlijkse forum van de Verenigde Naties over bedrijfsleven en mensenrechten plaats in Genève. ASN Bank was erbij.
Hartelijk dank aan iedereen die gestemd heeft op onze website! Want asnbank.nl is de populairste Website van het Jaar 2018 geworden in de categorie Banken en Beleggen.
4 financiële instellingen, waaronder ASN Bank, hebben een methodiek gelanceerd voor het meten van de impact van hun leningen en investeringen op biodiversiteit. Bedrijven en overheden kunnen deze gebruiken om beter geïnformeerde beslissingen te nemen.
ASN Bank biedt een hypotheek waarmee woningeigenaars hun huis kunnen verduurzamen. Dat is goed voor het klimaat én goed voor de portemonnee.
ASN Bank heeft de Cashcow Award gewonnen in de categorie Beste Aanbieder Duurzame Producten. Deze prijs laat zien dat ASN Bank volgens particuliere beleggers de beste duurzame producten aanbiedt.
1 2 3 4 5 > >>