Nieuw in de ASN-app en Online Bankieren

We voegen steeds meer nieuwe functies toe én verbeteren bestaande functies. Bekijk hier wat de nieuwste verbeteringen zijn, op basis van jouw feedback.

Download de ASN-app

Download de app voor je smartphone of tablet in de App Store of Google Play. Zo heb je altijd en overal inzicht in je bankzaken.

Hulp bij downloaden en aanmelden

In ontwikkeling: budgetten maken

Wil je niet te veel uitgeven aan bijvoorbeeld kleding of boodschappen? We werken aan de mogelijkheid om budgetten in te stellen voor verschillende categorieën. Zo houd je grip op je uitgaven. We verwachten dat je deze handige functie voor de herfst kunt gebruiken. We houden je op de hoogte.

Wat is nieuw?

Bij- en afschrijvingen downloaden tot 5 jaar terug

Je kunt nu tot 5 jaar terugkijken in je bij- en afschrijvingen in ASN Online Bankieren. En later dit jaar ook in de ASN-app. Hiervoor betaal je niks extra’s meer. Handig als je bijvoorbeeld en betaalbewijs zoekt voor een garantie. Of een ouder overzicht nodig hebt voor de Belastingdienst. Ga hiervoor naar Bij- en afschrijvingen downloaden op je rekeningoverzicht.

Snel geld verdelen tussen je spaarpotten

Met spaarpotten in ASN Online Bankieren spaar je gericht voor je verschillende spaardoelen. Wil je tussentijds geld uit het ene potje in het andere potje stoppen? Bijvoorbeeld € 500 uit het potje Studie naar het potje Fiets, omdat je kind die eerder nodig heeft? Dat kan nu simpelweg door te slepen. Ook kun je nu makkelijk de volgorde van je spaarpotten aanpassen op je rekeningoverzicht. Goed om te weten: de functionaliteit komt binnenkort ook in de app!

April 2024

Google Pay

Veilig, makkelijk en snel betalen met je Android-telefoon? Dat kan vanaf nu met Google Pay! Dit werkt overal waar je ook contactloos kunt betalen met een gewone betaalpas. Zo kun je voortaan je portemonnee thuislaten. Handig!

Maart 2024

Zakelijk bankieren

Vanaf nu kun je zakelijk bankieren in de ASN-app. Log je voor het eerst in? Dan krijg je uitleg over wat je waar kunt regelen. Let op: Je kunt de app alleen gebruiken als er 1 digipas aan je zakelijke rekening is gekoppeld. Naast zakelijk bankieren in de ASN-app kun je binnenkort ook het vernieuwde ASN Online Bankieren Zakelijk gebruiken.

Maart 2024

Personaliseer je overzicht in de app

Je saldo verbergen of de volgorde van je producten aanpassen? Je bepaalt nu zelf welke producten je op je overzicht ziet in de ASN-app. Zo verberg je eenvoudig één of meerdere rekeningen, bijvoorbeeld al je spaar- of beleggingsrekeningen.

Januari 2024

Widgets

Met widgets heb je in één oogopslag de informatie die je nodig hebt. En dat zonder in te loggen. Even snel je saldo checken in de rij voor de kassa? Voeg een widget toe aan je telefoon. Widgets kun je toevoegen aan een scherm naar keuze op je telefoon.

Augustus 2023

Spaarpotten

Ben je van plan om iets te kopen waarvoor je eerst moet sparen, zoals een auto? Dan zijn de spaarpotten een handige hulp waarmee je gericht kunt sparen voor je spaardoelen. In de ASN-app en ASN Online Bankieren omgeving kun je nu tot wel 40 spaarpotten aanmaken per spaarrekening.

Mei 2023

Inzicht in je geld

Met Inzicht in je geld in de ASN-app en ASN Online Bankieren omgeving houd je goed in de gaten waar je geld elke maand naartoe gaat. Inkomsten en uitgaven worden automatisch ingedeeld in categorieën, zoals boodschappen of vervoer. Ook zie je eenvoudig of je uitgaven veranderen en waarop je eventueel kunt besparen.

April 2023

Open betaalverzoek

Zamel je geld in voor bijvoorbeeld een cadeau? Stuur een betaalverzoek naar je vrienden, familie of collega’s en laat de ontvanger zelf het bedrag kiezen. Je kunt je betaalverzoek nu ook met een QR-code delen. De ander kan de code scannen met een telefoon en direct betalen.

Februari 2023

Dark mode

Licht uit, donkere modus aan. Vanaf nu kun je de ASN-app ook in een donker thema gebruiken. Fijn en minder vermoeiend voor je ogen als je 's avonds nog iets wilt regelen. Een ander voordeel is dat het minder energie kost voor de batterij van je toestel. Je kunt kiezen voor een licht of donker thema, of je stelt in dat de app de instellingen van je toestel voor dark mode volgt.

Februari 2023

Kijk vooruit

Met de Kijk vooruit functie kom je niet voor verrassingen te staan. Je ziet je ingeplande overboekingen, incasso’s voor de komende 30 dagen en in de app ook al de voorspelde bij- en afschrijvingen. De voorspellingen baseren we op eerdere vaste bij- en afschrijvingen, zoals je salaris, je huur of hypotheek of een abonnement.

Februari 2023

Heb je tips of ideeën?

Laat het ons weten. Zo kunnen we de ASN-app en ASN Online Bankieren steeds beter maken. Ga naar Contact in de app of online bankieren om je feedback te delen. Je kunt ook een review achterlaten in de Google Play Store of de App Store. Dankjewel!

Veelgestelde vragen over de ASN-app
Hulp bij downloaden en aanmelden van de ASN-app