ASN Bank - Voor de wereld van morgen

ASN Online Bankieren Zakelijk

Bij ASN Bank kun je met een paar muisklikken online betalen en saldo-informatie opvragen van betaal, spaar- en beleggingsrekening. Dit doe je veilig en eenvoudig via online en/of mobiel bankieren.

  • Snel en veilig inzicht in het actuele saldo
  • 24 x 7 toegang tot ASN-rekeningen
  • Direct overzicht van bij- en afschrijvingen
  • Toegang tot ASN Mobiel Bankieren
  • Inzicht in mutaties tot 24 maanden terug


Toegang ASN Betalen Zelfstandigen

Bij het openen van een rekening ASN Betalen Zelfstandigen krijg je toegang tot ASN Online Bankieren Zakelijk. Inloggen doe je met de ASN Digipas Zakelijk. Heb je ook een rekening ASN Sparen Zakelijk of ASN Beleggen Zakelijk? Dan zie je deze rekeningen niet in hetzelfde overzicht terug. Daarvoor log je apart in met de Toegangsnaam en Wachtwoord.


Toegang tot ASN Sparen Zakelijk en/of ASN Beleggen Zakelijk

U logt in met je Toegangsnaam en Wachtwoord in ASN Online Bankieren. Heb je ook een rekening ASN Betalen Zelfstandigen, dan zie je deze rekening niet in hetzelfde overzicht terug. Daarvoor log je apart in met de ASN Digipas in ASN Online Bankieren Zakelijk. Wil je online toegang tot je zakelijke spaar- of beleggingsrekening, dan kun je die hier aanvragen.


Betalingsverkeer en verwerkingstijden

Een bedrag overboeken vanaf een zakelijke ASN-spaarrekening naar de tegenrekening. Of een betaling doen van een rekening ASN Betalen Zelfstandigen. Op de pagina 'Snelheid overboeken' lees je hoe lang het duurt voordat een betaal- of spaaropdracht is verwerkt. Heb je een ASN-beleggingsrekening? Op de website van Euronext tonen we de openingstijden van de beurs.


Betalen op (internationale) feestdagen

Betalingen gedaan in het weekend of op een feestdag, worden vaak pas verwerkt op de eerstvolgende werkdag. Zorg er daarom voor dat je betalingen rond de feestdagen goed (tijdig) regelt. In de onderstaande tabel tonen we op welke feestdagen er wel of geen betalingsverkeer is.

Feestdag Betalingsverkeer Feestdag Betalingsverkeer
Nieuwjaarsdag Bevrijdingsdag*
Goede vrijdag Hemelvaartsdag
Tweede Paasdag Tweede Pinksterdag
Koningsdag* Eerste Kerstdag
Dag van de arbeid Tweede Kerstdag

* Tenzij deze feestdag in het weekend valt.

Hoe werkt ASN Online Bankieren Zakelijk?

In de Handleiding ASN Online Bankieren Zakelijk (pdf-bestand) lees je hoe ASN Online Bankieren Zakelijk werkt. Heb je na het lezen van de handleiding nog vragen over online bankieren? Neem dan gerust contact op met de ASN Klantenservice via 070 - 3569 335 (normaal tarief).


© 2017 ASN Bank    |    Disclaimer    |    Privacy    |    Voorwaarden    |    Informatiewijzer    |    Sitemap