Woningverbeteraars

  • Zelf energie opwekken met zonnepanelen: gemiddeld 6% rendement per jaar
  • Energie besparen met woningisolatie
  • Installatie door een Erkend Duurzame Partner van ASN Bank en Natuur & Milieu
  • In 3 eenvoudige stappen je huis verduurzamen

Doe de Solease Huisscan

De energieprijzen stijgen hard en deze trend zet zich de komende jaren waarschijnlijk voort. Daarom is het verduurzamen van je woning voor veel huishoudens een slimme investering. Zeker ook gezien spaargeld, ondanks de rentestijging, nog steeds weinig oplevert. Echter weten veel mensen niet waar ze moeten beginnen.

Wat kan je van ons verwachten?

  • Doe de huisscan en vertel ons over je woonsituatie
  • Krijg je verwachte besparing te zien
  • Er wordt contact met je opgenomen voor persoonlijk advies door een expert

Isolatiemaatregelen

De stijgende energieprijzen zorgen ervoor dat steeds meer mensen hun woning laten isoleren. Echter weten veel mensen niet waar ze moeten beginnen. Daarom hebben we alle isolatiemaatregelen die je kunt nemen voor je op een rij gezet. Bovendien bieden we een huisscan aan. Een handige tool, waarmee je binnen 3 minuten weet welke stappen jij kunt nemen om je woning te verduurzamen. Daarbij krijg je inzicht in wat het je kost en oplevert.

Waarom zonnepanelen?

De energieprijzen stijgen hard en deze trend zet zich de komende jaren waarschijnlijk voort. Daarom is de aanschaf van zonnepanelen voor veel huishoudens een slimme investering. Zeker ook gezien spaargeld door de lage rente steeds minder oplevert. Haal nu ook voordelig de zon in huis!

Energiebespaarlening

Via de Energiebespaarlening kun je als woningeigenaar tegen een aantrekkelijke rente tot € 25.000 lenen voor energiebesparende maatregelen. Voor eigenaar-bewoners met een verzamelinkomen minder dan € 45.014 is de rente tijdelijk zelfs 0%. Wil je je huis renoveren tot een nul op de meter-woning, dan kun je zelfs maximaal € 65.000 lenen. De Energiebespaarlening geldt voor 24 vastgestelde energiebesparende maatregelen in je huis, zoals isolatie, dubbel glas en een warmtepomp.

Onder andere ASN Bank en de overheid maken deze lening mogelijk. In sommige gevallen is de rente van deze lening aftrekbaar bij de inkomstenbelasting. Of dat voor jou geldt, vraag je na bij de Belastingdienst of een belastingadviseur. Kijk voor meer informatie en het aanvragen van een Energiebespaarlening op warmtefonds.nl.

Onze samenwerking met Solease

Woningverbeteraars is een initiatief van ASN bank en de Volksbank en helpt woningeigenaren bij het verduurzamen van hun woning. Via onze installatiepartner Solease ben je verzekerd van een partij met een betrouwbare service en goede voorwaarden en kan je in enkele stappen je huis beter isoleren of zonnepanelen aanschaffen.

Vraag een offerte aan

, waarmee kunnen we je helpen?