Inboedelverzekering voor studenten

Ga je op kamers? Vergeet als student niet om een inboedelverzekering af te sluiten. Verzeker je laptop, smartphone en andere belangrijke spullen goed en duurzaam via ASN Bank. Dan is je inboedel van je studentenkamer goed verzekerd bij schade door brand, lekkage, bliksem en diefstal.

De duurzame inboedelverzekering via ASN Bank

Meestal heb je naast je laptop, smartphone nog andere dingen die je niet wilt missen. Bijvoorbeeld je kleding, tv, meubels of een muziekinstrument. Vervelend als je deze ineens kwijt bent. Of als ze beschadigd zijn door brand of een lekkage.

De inboedel van je studentenkamer verzekeren is een goed idee. Studentenhuizen zijn namelijk ook erg populair bij inbrekers. Als inbrekers eenmaal binnen zijn in een studentenhuis, kunnen ze meerdere telefoons, laptops en tv’s meenemen.

Extra keuzes bij de inboedelverzekering

Met de inboedelverzekering zijn je spullen in huis goed verzekerd. Wil je jouw spullen ook buiten de deur extra goed verzekeren? Dan kun je kiezen uit een van onze extra dekkingen. Bekijk de voorwaarden van de inboedelverzekering (pdf) om te weten wat wel en niet verzekerd is.

Kies bijvoorbeeld een extra dekking voor:

Mobiele elektronica

Met de inboedelverzekering zijn je spullen in huis goed verzekerd. Verzeker je laptop, smartphone, tablet en andere mobiele elektronica van jou als student binnen- en buitenshuis in heel Nederland. Ook tegen vallen, stoten, waterschades en zonder eigen risico. Bij schade wordt altijd de dagwaarde vergoed zodat je kunt kiezen voor reparatie of vervanging.

Mobiele elektronica Basisdekking Topdekking Keuze Mobiele elektronica
Brand, inbraak, storm, bliksem, overstroming (in het woonhuis)

Diefstal, inbraak (uit het woonhuis)

Waterschade (door leidingbreuk in het woonhuis)

Vallen en stoten (in en buiten het woonhuis)

Buitenshuis

Eigen risico Geen of gekozen eigen risico Geen of gekozen eigen risico Geen of gekozen eigen risico

Pas je eigen risico aan

Kies je eigen risico van € 0, € 100 of € 500. Hoe hoger het eigen risico, hoe lager de premie. Voor schade door storm aan huurders- of eigenarenbelang geldt altijd een eigen risico van € 75.

Meer extra dekkingen

Er zijn nog veel meer extra dekkingen. Lees meer over de extra dekkingen binnen de inboedelverzekering.

Check de inboedelverzekering van je ouders/verzorgers

Soms is de inboedel van jou standaard meeverzekerd via de verzekering van je ouders. Dan is het niet nodig om zelf nog een aparte inboedelverzekering voor studenten af te sluiten.

  Duurzaam verzekeren via ASN Bank

  Via ASN Bank kun je duurzame verzekeringen aanvragen. Wij vinden dat duurzaam verzekeren de nieuwe standaard moet worden. Bij onze verzekeringen heb je naast de optie om te vervangen, ook de optie om te kijken of je spullen hersteld kunnen worden.

  En bij diefstal of als je spullen niet meer hersteld kunnen worden? Dan krijg je een vergoeding afhankelijk van de leeftijd van je spullen.
  Lees meer over de ASN Inboedelverzekering

  Verzekeringspremie duurzaam belegd

  Bovendien wordt jouw verzekeringspremie goed besteed. Door duurzaam te beleggen én doordat we 10% van onze inkomsten uit verzekeringen investeren in duurzame projecten, zorgen we er voor dat de wereld beter wordt.

  Veranderingen aan je kamer zijn ook verzekerd

  Heb je je studentenkamer helemaal eigen gemaakt? Nieuwe vloer er in, leuk behangetje aan de muur of zelf een hoogslaper ingebouwd? Dit is standaard verzekerd via het huurdersbelang, tot een maximum van € 6.000. Ook zaken die je overneemt van de vorige huurder zijn zo meeverzekerd.

  Lees meer over verzekeren

  Meer lezen over duurzaam verzekeren via ASN Bank? Lees dan verder over:

  ,
  waarmee kunnen we je helpen?