ASN Bank - Voor de wereld van morgen
Je spaargeld voor later kan nu al goed doen

ASN Depositosparen

Depositosparen met ASN Bank

 • Open nu ASN Depositosparen en wij planten een boom voor jou!*
 • Kies zelf je looptijd, van 1 tot 10 jaar
 • Vaste rente tot 0,9%**
 • Eenmalig inleggen: minimaal € 500*Zie actievoorwaarden
**Rente op jaarbasis vanaf 24 november 2016 (rentewijzigingen voorbehouden).

Duurzaam depositosparen bij ASN Bank

Je beschikt over geld dat je een tijd niet nodig hebt. En je wilt profiteren van een vaste depositorente. Open dan een depositospaarrekening bij ASN Bank. Met ASN Depositosparen bepaal je zelf hoeveel jaar je het spaargeld vastzet. Na inleg kun je geen geld bijstorten. De looptijd die je kiest, bepaalt de hoogte van de rente. Dit is een vaste rente en die is dus niet gevoelig voor economische tegenslagen of onrust op de financiële markten. Maar bij ASN Bank ben jij niet de enige die profiteert. Doordat wij je spaargeld gebruiken om duurzame projecten te financieren, profiteert de wereld met je mee.

Actie: open ASN Depositosparen en wij planten een boom voor jou!

Sparen doe je voor jezelf of de toekomst van je kind. Maar als je spaart met ASN Bank, spaar je ook de wereld. Want als je vóór 14 juli 2017 ASN Depositosparen opent en de rekening actief in gebruik neemt, planten wij een boom voor jou in het ASN Bos*.

Kosteloos opnemen voor een duurzame woning

Tussentijds opnemen is alleen mogelijk tegen opnamekosten. In sommige gevallen betaal je geen kosten als je geld opneemt voordat de looptijd van je deposito is verstreken. Meer hierover lees je in de voorwaarden.

MoneyView 5 sterren

Voorwaarden met vijf sterren

De voorwaarden van ASN Depositosparen zijn door de onafhankelijke productvergelijker MoneyView bekroond met de maximale score van vijf sterren.

Open nu ASN Depositosparen

 • Open de rekening online of schriftelijk. Hiervoor heb je geen ASN-betaalrekening nodig.
 • Je krijgt direct een bevestiging per e-mail als je de rekening online opent.
 • Als je de rekening schriftelijk opent ontvang je een overeenkomst per post. Stuur deze dan getekend terug.
 • Tegelijkertijd openen wij een rekening ASN Sparen. Deze rekening is gekoppeld aan je rekening ASN Depositosparen. Je gebruikt ASN Sparen voor stortingen op en het ontvangen van tegoeden van je rekening ASN Depositosparen.
 • Stort binnen twee weken de inleg van je deposito op je rekening ASN Sparen.
 • Als dit je eerste ASN-rekening is, vragen we je om je eerst te identificeren.
 • Als je ASN Online Bankieren hebt aangevraagd, ontvang je je wachtwoord per post.
 • Je spaart nu bij de grootste duurzame bank in Nederland!
Looptijd Rente per jaar* Rente per maand*
1 jaar 0,10% -%
2 jaar 0,10% -%
3 jaar 0,10% -%
4 jaar 0,20% 0,10%
5 jaar 0,30% 0,20%
6 jaar 0,50% 0,40%
7 jaar 0,60% 0,50%
8 jaar 0,70% 0,60%
9 jaar 0,80% 0,70%
10 jaar 0,90% 0,80%

* Vaste rente op jaarbasis met ingang van 24 november 2016 (rentewijzigingen voorbehouden).

Sparen met een vaste rente en looptijd

Je ontvangt een vaste rente over je spaarsaldo. Dat betekent dat de rente tijdens de gehele looptijd vaststaat. Je rente wordt dagelijks over je spaarsaldo berekend.

Je rente per jaar ontvangen

Als je de rente per jaar ontvangt, kun je deze op je deposito laten bijstorten. Je ontvangt dan ook over dit bedrag dezelfde depositorente. Of je laat de rente storten op de rekening ASN Sparen die is gekoppeld aan je deposito. Dan kun je er altijd over beschikken. Kies je voor jaarrente? Dan leg je minimaal € 500 in.

Je rente per maand ontvangen

Bij maandelijkse uitbetaling van de rente, is de rente 0,1% lager op jaarbasis. Je ontvangt de rente maandelijks op je rekening ASN Sparen. Je kunt altijd over de rente beschikken. Kies je voor maandrente? Dan leg je minimaal € 5000 in.

Lees de voorwaarden in de pdf-bestanden:

Kosten als je tussentijds geld opneemt

Wil je geld opnemen voor de looptijd is afgelopen? Dat kan, maar daar zijn wel kosten aan verbonden. Hoeveel je betaalt, hangt af van het aantal jaren of maanden dat je rekening ASN Depositosparen nog loopt. Je betaalt 1,25% per jaar met een maximum van 5%. Een gedeelte van een jaar geldt als een vol jaar.

Bijvoorbeeld: je hebt een deposito met een looptijd van vijf jaar. Na drie jaar en drie maanden wil je je gehele inleg opnemen. Je betaalt dan 2,5% (1,25% x 2) kosten over het gehele tegoed.

Als je een gedeelte van je tegoed tussentijds wilt opnemen, dan gelden er enkele eisen. Bij ASN Depositosparen met jaarrente moet er minstens € 500 op de rekening blijven staan; bij ASN Depositosparen met maandrente minstens € 5.000.

Zonder kosten opnemen

Je betaalt geen opnamekosten bij overlijden, werkloosheid, arbeidsongeschiktheid, aankoop van een eigen woning of bouwgrond, verduurzaming van je woning of als je in aanmerking komt voor de Wet schuldsanering natuurlijke personen (WSNP). Meer hierover lees je in de productvoorwaarden.

Depositogarantiestelsel

Deze rekening valt onder het depositogarantiestelsel.

ASN Waddendeposito en ASN Vrouwendeposito (kunnen niet meer geopend worden)


© 2017 ASN Bank    |    Disclaimer    |    Privacy    |    Voorwaarden    |    Dienstenwijzer    |    Sitemap