Naar ASN Bank overstappen

Wil je naar ASN Bank overstappen? Stel duurzaam bankieren niet langer uit. Laat je geld werken aan een duurzame wereld. Overstappen is makkelijker dan je denkt. En we helpen je erbij.

Bekijk de ASN Bankrekening

   Overstappen in vier stappen

   We snappen dat je er tegenop ziet om over te stappen. Daarom helpen we je erbij. Met onze vier stappen is het sneller gedaan dan je denkt.

   1. Open een ASN Bankrekening.
   2. Download de app ASN Mobiel Bankieren.
   3. Activeer en gebruik je betaalpas.
   4. Laat je betalingen via je nieuwe betaalrekening lopen met de Overstapservice.

   De Overstapservice

   Wil je overstappen met je huidige betaalrekening naar ASN Bank? Wij helpen je graag. Met de Overstapservice is overstappen eenvoudig. Je bijschrijvingen en afschrijvingen worden 13 maanden lang automatisch doorgeleid van je oude rekening naar je nieuwe ASN-betaalrekening. Je kunt de Overstapservice aanzetten nadat je je rekening hebt geopend.

   4 redenen om over te stappen naar ASN Bank:

   1. Je geld levert een positieve bijdrage aan het klimaat, een rijke natuur en mensenrechten.
   2. Je geld wordt geïnvesteerd in duurzame projecten, zoals windparken en de verduurzaming van gebouwen. En bijvoorbeeld niet in fossiele energie.
   3. ASN Bank inspireert je om zelf nog meer duurzame keuzes te maken. Bijvoorbeeld met tips en verhalen op ons platform Vanaf Hier.
   4. Je bent goed bezig zonder daar moeite voor te doen. Je hoeft alleen maar over te stappen.

   Bekijk alle redenen om over te stappen

   Let op: Met beleggen loop je risico en maak je kosten. Je kunt je inleg of een deel daarvan verliezen.

   Het overstappen is eigenlijk helemaal niet moeilijk. Je kunt in een paar minuten een rekening aanvragen en binnen een week ligt je bankpas op de deurmat. Er is een gratis overstapservice en mobiel betalen is ook gewoon mogelijk.
   Julia stapte over naar ASN Bank

   Stap over met al je bankproducten

   Overstappen vertrekdieren productoverview - Betalen

   Betalen

   Betalen met ASN Bank is makkelijk. Je krijgt hulp bij het overstappen. En met de handige app voor mobiel bankieren regel je eenvoudig en snel je bankzaken.

   Meer informatie

   Overstappen vertrekdieren productoverview - Jeugd

   Jeugd

   Ook voor kinderen en studenten (tot 26 jaar) hebben we een duurzame betaalrekening. Het aanhouden van deze rekeningen is gratis.

   Meer informatie

   Overstappen vertrekdieren productoverview - Beleggen

   Beleggen

   Beleggen met ASN Bank is streven naar optimaal rendement. Voor jezelf én voor de wereld. Er zijn twaalf toekomstgerichte ASN-beleggingsfondsen.

   Meer informatie

   Productoverview - Overstappen - Sparen

   Sparen

   Overstappen naar ASN Bank kan natuurlijk ook met je spaargeld. We hebben spaarrekeningen voor jezelf of voor je kind.

   Meer informatie

   Duurzaam verzekeren via ASN Bank 

   Je huis verzekeren, je inboedel verzekeren of een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten? Dat kan nu ook via ASN Bank. Wij vinden dat duurzaam verzekeren de nieuwe standaard moet worden. Dat houdt in dat naast de optie om te vervangen, er ook wordt gekeken of je spullen hersteld kunnen worden. En je premie wordt duurzaam belegd. De nieuwe duurzame ASN-verzekeringen zijn er voor als je waarde hecht aan je spullen en aan de wereld.

   Lees meer over onze duurzame verzekeringen

   Dit gebeurt er met jouw geld

   Wat doet een duurzame bank? Dat is heel simpel. Een duurzame bank stimuleert duurzame vooruitgang. Bij ASN Bank doen we dat met onze financieringen en beleggingen op basis van ons duurzaamheidsbeleid. Benieuwd wat we met jouw geld doen? Je leest het hier.