Groene bedoelingen? Zo maak je duurzame keuzes

Of je nu al heel duurzaam bezig bent of nog een beetje hulp kunt gebruiken, we zijn er voor iedereen met groene bedoelingen. Ook voor jou. Aan deze drie manieren kun je denken.

1. Vanaf Hier: het startpunt voor een groener leven

Vanaf Hier is het inspiratieplatform van ASN Bank. Hier vind je elke dag tips om groener te wonen, te winkelen en te leven. Met inspirerende columns, achtergrondverhalen, interviews en beeldverhalen. Zet Vanaf Hier bij je favoriete websites of abonneer je op de tweewekelijkse nieuwsbrief.

Naar inspiratieplatform vanafhier.nl
Of schrijf je in voor de Vanaf Hier-nieuwsbrief

2. Hulp bij duurzame keuzes

Leuk die groene bedoelingen, maar hoe zet je ze om in concrete actie? Daarbij helpen de Duurzame Keuzegidsen op Vanaf Hier. Zo onderzochten we duurzame aspecten van wasmiddelen en zonnebrand.

3. Duurzaam bankieren

Als je voor ASN Bank kiest, draagt je geld bij aan een betere wereld. Daar hoef je zelf niets voor te doen. We mijden investeringen in olie- en gasproducenten en we blijven ver weg van intensieve veehouderij en mijnbouw. Waar investeren we wel in? Naast hypotheekleningen aan klanten investeren we in landen, projecten en sectoren die respect hebben voor mens, dier en natuur.

Hiervoor kun je bij ASN Bank terecht:


En zo doet ASN Bank duurzaam

Je overweegt misschien om over te stappen naar een duurzame bank. Heb je nog twijfels over onze uitgangspunten? We begonnen in 1960 als spaarbank opgericht door de vakbond. In de ruim 60 jaar dat we actief zijn, hebben we ons ingezet om de samenleving een stukje duurzamer te maken.
Neem een kijkje in onze geschiedenis