Medewerkers en directie

Bij ASN Bank werken circa 175 mensen. Onze bedrijfscultuur kenmerkt zich door een positieve werksfeer. Mensen krijgen ontwikkelingskansen en verantwoordelijkheden en communiceren open met elkaar. Als je bij ASN Bank werkt, vind je duurzaamheid belangrijk. Wij stimuleren onze medewerkers om actief met duurzaamheid bezig te zijn.

Het personeelsbeleid van ASN Bank is hetzelfde als dat van de Volksbank N.V. Wij vallen onder de cao van de Volksbank N.V., die goede, marktconforme primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden bevat. De ondernemingsraad van de Volksbank N.V. vertegenwoordigt ook de medewerkers van ASN Bank.

Directie

De directie van ASN Bank bestaat uit Arie Koornneef en Stefanie Fernández van Leeuwen-Leenman. Arie werkte eerder bij de Volksbank en is sinds 2017 directeur van ASN Bank. Stefanie is in 2022 gestart als directeur Klant en Dienstverlening.

'We streven naar het geluk van mensen nu, maar ook naar het geluk van de volgende generaties.'
Arie Koornneef, directeur ASN Bank

  Krijgt de directie van ASN Bank een bonus?

  In Nederland is in het verleden veel ophef geweest over bonusuitkeringen aan bankiers. Die ophef was wat ons betreft zeer begrijpelijk. Daarom werd de variabele beloning (bonus) voor de directie van ASN Bank in 2015 formeel afgeschaft. Sinds 2012 is er overigens geen bonus meer uitgekeerd.

  Hoeveel verdient de directie van ASN Bank?

  Het beloningsbeleid van de directie van ASN Bank is in lijn met het beloningsbeleid van de Volksbank.
  De beloning is opgebouwd uit een vast jaarinkomen, een pensioenbijdrage en overige secundaire arbeidsvoorwaarden.

  Bankierseed

  Alle directieleden en medewerkers van ASN Bank hebben de verplichte bankierseed afgelegd. Deze benadrukt dat bankiers het belang van hun klanten centraal stellen in hun dagelijkse functioneren, dat zij de verantwoordelijkheid nemen om integer en verantwoord te handelen en dat zij een maatschappelijke rol vervullen. Daarmee sluit de verklaring goed aan op de maatschappelijk verantwoordelijke, transparante bank die ASN Bank wil zijn.

  Vacatures

  Wil je werken bij de grootste duurzame bank in Nederland? Bekijk de actuele vacatures.

  Lees meer

  Nieuws en pers

  Als je meer achtergrondinformatie wilt over ASN Bank.

  Lees meer

  Historie

  ASN Bank bestaat al sinds 1960. Een overzicht wat er in ruim een halve eeuw is gebeurd.

  Lees meer