Hoe werkt het?

Eerste keer aanmelden in de app

Als je de App ASN Mobiel Bankieren voor het eerst gebruikt, doorloop je enkele stappen. Je start met het kiezen van een eigen gekozen mobiele pincode. Deze pincode gebruik je voortaan om mee in te loggen. Zo kan niemand anders overboekingen doen met de app op jouw telefoon of tablet. Lees meer over veilig mobiel bankieren of lees de veelgestelde vragen over de app.

Aanmelden in de app

ASN klanten die gebruik willen maken van ASN Mobiel Bankieren dienen zich eenmalig aan te melden. Dat kan op de volgende manieren:

  • Aanmelden met ASN Digipas: ASN klanten met een ASN betaalrekening dienen zich aan te melden met de ASN Digipas. Houdt deze dus bij de hand.
    • Aanmelden met Toegangsnaam en Wachtwoord: Heb je geen ASN Digipas? Dan maak je bij het aanmelden gebruik van je Toegangsnaam en Wachtwoord. Klanten zonder digipas kunnen geld overboeken tussen de eigen ASN-rekeningen en naar de vaste tegenrekening bij een andere bank. Gelijk aan ASN Online Bankieren.


Veilig betalen met mobiele pincode of digipas tot de pincodelimiet

Je kiest zelf tot welk bedrag je per dag kunt overboeken met je mobiele pincode op je telefoon(s). Dat kan tot de maximale limiet: € 25.000. De gekozen limiet geldt voor alle apparaten en omgevingen die je gebruikt. Bedragen boven deze limiet onderteken je dus met je digipas. Wil je altijd met de digipas ondertekenen? Kies dan tijdens het registreren voor 'Altijd digipas'.

Documenten mobiel bankieren

Op deze pagina vind je de voorwaarden, overeenkomst en handleidingen van mobiel bankieren bij ASN Bank. Zo lees je in de voorwaarden wat je van ons kunt verwachten en wat we van jou verwachten.

, waarmee kunnen we je helpen?