Deze 30 ondernemingen maken kans op de ASN Bank Wereldprijs 2019

27 september 2019

De ASN Bank Wereldprijs is een competitie voor startende, duurzame ondernemers. Door deelname maken ondernemers kans op training, coaching, netwerk, publiciteit én een geldbedrag. Vandaag maken we de top 30 bekend.

Voor de editie van 2019 meldden meer dan 200 startende duurzame ondernemers zich aan. Uit alle goedgekeurde inzendingen heeft de jury 30 ondernemingen geselecteerd die het traject in gaan. Al deze ondernemingen zijn getoetst door het Expertisecentrum Duurzaamheid van ASN Bank. Hierdoor weten we zeker dat ze voldoen aan onze duurzaamheidscriteria. Lees hier alles over de 30 ondernemingen die kans maken op de ASN Bank Wereldprijs.

Dit traject doorlopen de duurzame ondernemers

De volgende stap voor de top 30 is het volgen van een trainingsdag. Hier worden ze ondergedompeld in de wereld van businessplannen, PR & free publicity en financiën. Aan de hand van hun specifieke businessvraag worden ze gecoacht en schaven ze aan hun businessplan. Op basis van het ingeleverde businessplan valt de helft van de deelnemers af.

De overgebleven 15 ondernemers pitchen voor de jury. Uiteindelijk blijven de 6 beste ideeën over, dát zijn de finalisten van de ASN Bank Wereldprijs 2019. Zij maken kans op de titel en één van de geldprijzen. Met een totale prijzenpot van € 55.000. Op woensdag 13 november worden tijdens een feestelijke finale de winnaars bekend gemaakt.