ASN Hypotheek nu ook beschikbaar via serviceprovider Huismerk

Den Haag • 24 april 2024

Sinds 3 april is het voor financieel adviseurs van Huismerk (een merk van ROMEO Financiële Diensten) mogelijk om de hypotheekproducten van ASN Bank te adviseren en af te sluiten. Huismerk de eerste serviceprovider die de ASN Hypotheek en ASN Duurzaam Wonen kan aanbieden in heel het land.

Duurzaam wonen bereikbaar

De samenwerking met Huismerk past voor ASN Bank goed bij het bereikbaar maken van duurzaam wonen voor iedereen. Het begon met distributie van de ASN Hypotheek via SNS. Vervolgens zijn de eerste stappen binnen het onafhankelijk intermediair gezet. Afgelopen jaar is er ook ruimte gekomen voor samenwerking met grotere partijen, zoals hypotheekketen Ingage Franchise, en nu met ROMEO Financiële Diensten. Door samen te werken met Huismerk, is het mogelijk om op nog meer plaatsen een ASN Hypotheek af te sluiten.

Siska Laurense, marketeer Hypotheken bij ASN Bank: “We zijn blij dat we gaan samenwerken met Huismerk zodat de ASN Hypotheek en ASN Duurzaam Wonen voor de 250 adviseurs die samenwerken met Huismerk ter beschikking komt. Op die manier wordt duurzaam wonen een belangrijk en groter thema.”

Daniël Nieuwenhuizen, manager Sales & Marketing bij ROMEO Financiële Diensten: "We zijn verheugd ASN Bank, met haar propositie waarbij duurzaam of duurzamer wonen gestimuleerd wordt, aan het assortiment van Huismerk toe te voegen. Zo bieden we het bij Huismerk aangesloten intermediair nóg meer mogelijkheden om voor hun klanten verduurzaming of duurzaam wonen te financieren. Het verduurzamen van de woningmarkt is voor ons allemaal een belangrijk thema. Deze samenwerking met ASN Bank draagt bij aan onze gezamenlijke visie op een duurzamere toekomst."

Over Huismerk

Huismerk is onderdeel van ROMEO Financiële Diensten. Huismerk staat financieel adviseurs bij als kennispartner, technisch ondersteuner en belangenbehartiger. Het Huismerk-team zit gevestigd in Hoorn en bestaat in totaal uit ruim 120 medewerkers.

Voor meer informatie: www.huismerk.nl

Verduurzamen met ASN Bank

Meer informatie over de mogelijkheden van duurzaam wonen met de ASN Hypotheek vind je hier.

Delen op: