Den Haag • 4 mei 2023

Vrede, veiligheid en leefbaar loon vinden wij belangrijk. Daarom móeten we vrede vieren en blijven werken aan een wereld die we kunnen doorgeven. Vanuit die gedachte is de ASN Bank al jaren partner van het Bevrijdingsfestival op 5 mei in Den Haag.

Vrijheid is niet vanzelfsprekend. Daar moeten we voor blijven strijden. Dat zien we ook in de actualiteit denk bijvoorbeeld aan de schending van mensenrechten als gevolg van de oorlog in Oekraïne en de tienduizenden daklozen na de aardbevingen in Turkije en Syrië. Ook buiten oorlogsgebieden leven mensen onder constante dreiging van armoede en uitbuiting. Een heleboel arbeiders in andere landen niet dezelfde bescherming zoals wij die in Nederland hebben. Ze werken op gevaarlijke plekken met lange werkdagen voor lage lonen.

Gelukkig kunnen wij daaraan bijdragen door ons in te zetten voor wetgeving die zorgt dat mensen in lagelonenlanden een leefbaar loon ontvangen en veilig kunnen werken. Hoe we dit doen lees je hier.

Bevrijdingsfestival

Dit jaar zijn we aanwezig op het Bevrijdingsfestival Den Haag met een ASN Bank Stage en een informatiestand. Bij de informatiestand kun je terecht voor vragen over de bank en de duurzame thema’s waaraan we werken. Onze collega’s delen leuke en duurzame goodies uit en kinderen kunnen het ASN-eekhoorntje op hun gezicht laten schilderen met biologische schmink. Kom vooral een kijkje nemen bij onze stand op het Malieveld!

Lees meer over het Bevrijdingsfestival Den Haag

Delen op: