Dit regel je in de ASN-app

Het gebruik van de ASN-app is nu nog simpeler gemaakt zodat je bijvoorbeeld makkelijker en sneller kunt overboeken of een betaalverzoek kunt sturen. We vertellen je graag meer over de nieuwe functionaliteiten in onze vernieuwde app.

Donkere modus

De nieuwe ASN-app is te gebruiken in de donkere modus. In deze modus is de achtergrondkleur van de app donkergrijs in plaats van wit. De donkere modus is minder vermoeiend voor je ogen. Daarnaast gaat de batterij van je toestel langer mee.

Kijk vooruit

Met de nieuwe functie Kijk vooruit kun je vooruit kijken naar ingeplande overboekingen, incasso’s en voorspelde bij- en afschrijvingen. Zo weet je wat je de komende maanden kunt verwachten. De voorspellingen baseren we op eerdere vaste bij- en afschrijvingen zoals je salaris of een abonnement. Eenmalige wisselende uitgaven zie je niet terug.

Widgets

Snel kijken wat er op je rekening staat? Met widgets zie je het in één oogopslag, zonder dat je de ASN-app hoeft te openen. Widgets voeg je toe aan het startscherm van je telefoon of tablet.

Met de saldo widget bekijk je snel je saldo. Je kiest van welke rekening je het saldo wilt zien, bijvoorbeeld dat van je eigen rekening of je gezamenlijke rekening.

Overboeken, een betaalverzoek maken of meteen de QR-code scanner openen? Met de actie widget heb je snel toegang tot de meest gebruikte functies in de app.

Meer over Widgets

Spaarpotten

Wil je sparen met een specifiek doel, zoals een verjaardag, een verbouwing of een vakantie? Verdeel het geld van je spaarrekening dan in digitale spaarpotten. Heb je een gezamenlijke rekening? In de nieuwe ASN-app is het nu ook mogelijk om samen te sparen.

Meer over Spaarpotten

Inzicht in je geld

Met Inzicht in je geld in ASN Online Bankieren of de ASN-app houd je goed in de gaten waar je geld elke maand naartoe gaat. Je ziet snel of je inkomsten of uitgaven veranderen en waarop je misschien kunt besparen.

Met Inzicht in je geld zie je snel en makkelijk:

  • Hoeveel je elke maand overhoudt of tekort komt
  • Wat je grootste bestedingen zijn
  • Hoe je inkomsten of uitgaven veranderen
  • Op welke uitgaven je kunt bezuinigen
  • Later dit jaar: of je binnen je eigen budget blijft

Meer over Inzicht in je geld

Zelf regelen

Op de Zelf regelen pagina in de app kun je een hoop zaken direct zelf regelen. Bijvoorbeeld het doorgeven van je nieuwe adres, de limiet van je inlogmiddelen wijzigen of een nieuwe betaalpas aanvragen.

Apple Pay

Onder Zelf regelen kun je Apple Pay activeren, je betaalrekening kiezen en koppelen aan Apple Pay. Bij het activeren wordt een digitale betaalpas voor je aangemaakt in de Apple Wallet.

Limieten aanpassen

Via de ASN-app kun je een maximumbedrag per dag overboeken naar rekeningen van anderen. Onder Veiligheid en toegang kun je de limieten aanpassen. Goed om te weten: Na het downloaden van de nieuwe app moet de daglimiet van je app opnieuw ingesteld worden.

Documenten

Onder Zelf regelen vind je ook een overzicht van alle documenten die horen bij jouw betaal-, spaar-, en/of beleggingsrekening of ASN hypotheek. Denk bijvoorbeeld aan de jaaroverzichten.

Veelgestelde vragen over de ASN-app

Heb je vragen over de vernieuwde ASN-app? Op onze veelgestelde vragen pagina vind je antwoorden.

Veelgestelde vragen over de ASN-app

Meer lezen?

Dit gebeurt er met jouw geld
Duurzaam beleggen
Blogs: Zo Maakt Geld Gelukkig
Apple Pay bij ASN Bank
Hulp met downloaden en aanmelden van de ASN-app