Aan de slag met de ASN-app

Download de ASN-app op je telefoon of tablet en regel altijd en overal je duurzame bankzaken. De ASN-app is te installeren op je iPhone, tablet en Android-toestel.

De ASN-app installeren

Na het downloaden van de app, doorloop je een aantal stappen. In het scherm Kies je situatie selecteer je de wijze van aanmelden. Dit is afhankelijk van jouw situatie. Weet je niet welke aanmeldmethode op jou van toepassing is? Doorloop dan onderstaande keuzehulp.

De app is beschikbaar vanaf iOS 15 en Android 8. Zorg ervoor dat de software up-to-date is en je altijd de laatste versie gebruikt.


Invullen gegevens

Keuzehulp bij aanmelden

*Twijfel je of je e-mailadres en telefoonnummer zijn bevestigd?

Lees dan eerst deze informatiepagina en controleer het via Online Bankieren. Als je geen bevestigde contactgegevens hebt, ontvang je per post beveiligingscodes die je tijdens het aanmelden invult. Je kunt je voorstellen dat het aanmelden daardoor wat langer kan duren. Vandaar dat we iedereen aanraden eerst de contactgegevens te bevestigen.

Handleiding ASN-app en ASN Online Bankieren

Wil je weten hoe je een betaalverzoek maakt, je daglimiet wijzigt, of een spaarpot aanmaakt in de ASN-app of binnen ASN Online Bankieren? Of ben je benieuwd wat je allemaal met de app en online bankieren omgeving kunt en waar je welke instellingen vindt? Download dan nu de handleiding hieronder.

Inloggen in de app en daglimiet wijzigen

Tijdens het aanmelden in de ASN-app start je met het invoeren van je naam en kies je een 5-cijferige mobiele pincode. Indien gewenst stel je je vingerafdruk en/of gezichtsherkenning in om hiermee in het vervolg in te loggen en opdrachten te bevestigen. Gebruik de vingerafdruk en gezichtsherkenning mogelijkheid alleen als je jouw telefoon of tablet niet deelt met anderen.

Bij het eerste gebruik van de app staat het bedrag dat je per dag kunt overboeken standaard ingesteld op €1.000. Via Zelf regelen > Veiligheid en toegang > Inlogmiddelen en limieten > Limiet wijzigen kun je de pincodelimiet wijzigen. Bedragen boven deze limiet onderteken je met je digipas of beveiligingscode, indien je die van ons hebt ontvangen.

Bankieren met de app voor kinderen en ouders

Na het openen van een rekening kan je kind online bankieren bij ASN Bank via telefoon en computer. Je kind leert daarmee op een veilige manier omgaan met geld. Een ouder/verzorger kan ook inloggen en meekijken. Hoe het aanmelden van de app werkt voor jou en je kind lees je op onze informatiepagina.

Lees meer over bankieren voor kinderen

, waarmee kunnen we je helpen?