Hulp op deze pagina

Inloggen ASN Online Bankieren
Hulp op deze pagina

Geen betalingsverkeer goede vrijdag en paasdagen

Op Goede Vrijdag en de paasdagen vindt er tussen banken onderling geen betalingsverkeer plaats. De door u gedane overboekingen worden uiterlijk voor woensdagochtend 23 april, 09.00 uur verwerkt. Lees meer over betalingsverkeer tijdens de feestdagen in het pdf-bestand Betalingsverkeer bij de ASN Bank (hfd 7 - Werkdagen en openingstijden).

ASN Bank per 1 augustus 2014 volledig over op IBAN

Vanaf 1 februari 2014 betaalt iedereen in Europa op dezelfde manier: met IBAN, uw internationale rekeningnummer. De automatische nummerconversie in het online en mobiel bankieren blijft gecontinueerd tot 1 augustus 2014. Lees meer op de pagina ASN Bank per 1 augustus 2014 volledig over op IBAN.

Veiligheid en het gebruik van Windows XP op uw computer

Gebruikt u Windows XP als besturingssysteem op uw computer? Dan loopt u vanaf 8 april 2014 een groter veiligheidsrisico bij ASN Online Bankieren aangezien u dit doet met een verouderd besturingssysteem. Lees meer over het niet meer ondersteunen van Windows XP.

Heeft u van ons een brief ontvangen over uw identificatie?

Sommige klanten hebben recent een brief van ons ontvangen met het verzoek om voor 1 mei a.s. een kopie-legitimatiebewijs samen met het ondertekende Formulier Identificatie op te sturen en een storting te doen van uw betaalrekening bij een andere bank naar uw rekening bij de ASN Bank. Dit is om uw identiteit te kunnen controleren. De mailbox van de ASN Bank is uiteraard volledig beveiligd. Wilt u uw e-mail veiliger versturen? Bescherm uw e-mail dan door het formulier en het kopie-legitimatiebewijs te beveiligen met een wachtwoord en mail het wachtwoord separaat. Onze excuses voor het ongemak.

Informatie voor beleggers bij de ASN Bank

Geen afschriften meer ontvangen van uw aan- en verkopen?
Wilt u geen afschriften meer ontvangen van uw aan- en verkopen van ASN-beleggingsfondsen? Stuur dan een e-mail met uw verzoek naar: informatie@asnbank.nl.
In april servicekosten voor beleggen
Per 1 januari 2014 is de manier waarop u de kosten van beleggen bij de ASN Bank betaalt gewijzigd. Voorheen betaalde u de kosten voor de beleggingsdiensten van de ASN Bank via de kosten van het beleggingsfonds waarin u belegt. Vanaf 1 januari betaalt u deze kosten rechtstreeks aan de ASN Bank in de vorm van servicekosten. Zorg daarom dat u voldoende saldo op het spaardeel van de beleggingsrekening hebt staan. Lees meer over de servicekosten voor beleggen bij de ASN Bank (pdf-bestand).


  helptekst

Toegangsnaam

De toegangsnaam heeft u bij het aanvragen van ASN Online Bankieren zelf aangemaakt. De toegangsnaam bestaat uit minimaal 8 en maximaal 20 tekens.

Deze tekens kunnen letters, cijfers en/of spaties zijn. Er is geen onderscheid tussen hoofdletters en kleine letters.
  helptekst

Wachtwoord

Heeft u zich onlangs aangemeld voor ASN Online Bankieren? Dan ontvangt u uw initiële wachtwoord schriftelijk thuis. De eerste keer dat u inlogt, gebruikt u dit initiële wachtwoord. U verandert het dan meteen in een wachtwoord dat u zelf kiest.

Heeft u moeite om het toegezonden wachtwoord te lezen?
Bekijk dan de tekens (pdf-bestand) die zijn gebruikt in de brief met het wachtwoord die u heeft ontvangen.

Bent u uw toegangsnaam en/of wachtwoord vergeten? Klik hier.
Heeft u problemen met inloggen? Klik hier voor hulp bij inlogproblemen.


IBAN en BIC
Binnenkort betaalt iedereen in Europa op dezelfde manier: met IBAN als uw internationale rekeningnummer. Gebruik de IBAN BIC Service om uw IBAN en BIC te achterhalen. Lees meer over IBAN en ASN Online Bankieren.

Veiligheid voorop
Elke browser laat u op een andere manier zien of de verbinding met de ASN Bank veilig is:
  • het internetadres begint met https://www.asnbank.
  • bij een beveiligde verbinding ziet u vaak een slotsymbool in de adresbalk.
  • de nieuwste browsers controleren het beveiligingscertificaat van onze site. Een (deels) groene adresbalk betekent een veilige verbinding.

Zorg ervoor dat u altijd de nieuwste versie van uw internetprogramma gebruikt. Daarmee wordt online bankieren op een eenvoudige manier veel veiliger. Meer over veilig online bankieren.

Gebruikt u nog geen ASN Online Bankieren?
Heeft u een rekening bij de ASN Bank en wilt u online toegang? Hier vraagt u direct een toegangsnaam en wachtwoord aan.

Veilig sparen

Bij ons kunt u duurzaam en veilig sparen. Op spaartegoeden van onze klanten is het depositogaran-tiestelsel van toepassing.
Lees verder