Verzekeringen van je ASN Creditcard Zakelijk

Bij je ASN Creditcard Zakelijk krijg je standaard een aantal handige verzekeringen: een aanvullende reisverzekering, een aankoopverzekering en een verzekering tegen misbruik van je creditcard.

Aanvullende reisverzekering

Bij je ASN Creditcard Zakelijk krijg je een aanvullende reisverzekering inclusief dekking voor reisongevallen, vlucht- en bagagevertraging. Bij calamiteiten kan je rekenen op hulp en juridische bijstand. Voorwaarde is dat je op reis bent als je een beroep doet op de aanvullende reisverzekering. Voor rechtsbijstand moet je in het buitenland op reis zijn.

Aankoopverzekering

Extra voordeel bij je ASN Creditcard Zakelijk. Vrijwel al je aankopen zijn 180 dagen verzekerd tegen verlies, diefstal en beschadiging. Er geldt een eigen risico van € 50 per claim.

Verzekering tegen misbruik door medewerkers

Heb je een extra creditcard voor een medewerker? Dan ben je met de verzekering Ongeoorloofd Gebruik verzekerd tegen eventueel onrechtmatig gebruik van de medewerker.

Heb je vragen?

Bekijk voor meer informatie de voorwaarden of neem contact op met de ICS Business Card Servicedesk, telefoonnummer 020 – 6600 698.

, waarmee kunnen we je helpen?