ASN Bank - Voor de wereld van morgen
De toekomst is duurzaam, duurzaam is de toekomst


Financiering voor uw duurzame project

Zoekt u financiering voor een project dat bijdraagt aan een duurzame samenleving? Dan kan ASN Bank wellicht iets voor u betekenen. Wij financieren voornamelijk grote projecten waarvoor u een krediet van ten minste 1 miljoen euro vraagt. Daarbij richten we ons op de volgende zes sectoren:

Meer weten over onze duurzame projectfinancieringen? Bel ons op 070-356 92 88 of mail naar duurzame.financieringen@asnbank.nl.

ASN Groenprojectenfonds

Heeft uw project een groenverklaring? Of komt het in aanmerking voor een groenverklaring in het kader van de Regeling groenprojecten? Dan is het wellicht mogelijk het vanuit het ASN Groenprojectenfonds te financieren. Dankzij het belastingvoordeel voor ‘groene’ beleggers heeft zo’n lening een lager rentetarief dan een reguliere lening.

Desgewenst combineren we een groenfinanciering van het ASN Groenprojectenfonds met een ‘reguliere’ lening van ASN Bank.

Andere projecten

Zoekt u financiering voor een duurzaam project dat niet valt onder een van de bovengenoemde categorieën? Neem dan contact met ons op. Als het project van voldoende omvang is en voldoet aan onze duurzaamheidscriteria, bespreken wij graag de mogelijkheden.

Kijk hier waar we in investeren en op welke manier.


© 2017 ASN Bank    |    Disclaimer    |    Privacy    |    Voorwaarden    |    Informatiewijzer    |    Sitemap