Tekening van een huis met daarachter een vrouw, de zon en een plantje

Duurzaam en energiezuinig wonen - de partners

Er zijn zoveel mogelijkheden als het gaat om verduurzamen van je huis. We begrijpen dat je daarom wel wat hulp kunt gebruiken. Als ASN Bank helpen we je graag op weg en verwijzen we jou door naar één van onze partners.

Onze installatiepartner Solease

Solease werkt zoveel mogelijk samen met lokale installateurs bij jou in de regio. Op hun website vind je de huisscan . De huisscan geeft inzicht in de mogelijkheden om je huis te verduurzamen op het gebied van zonnepanelen, isolatie en warmtepompen en dus energiezuiniger te wonen. Op basis van de uitkomst kun je geheel vrijblijvend een offerte bij Solease aanvragen. Je zit nergens aan vast.

Solease over haar droom

“Solease heeft de droom om de wereld beter achter te laten voor onze kinderen dan we haar kregen. Daarom werkt Solease iedere dag met een enthousiast team om alle geschikte daken in Nederland te vullen met zonnepanelen. Solease doet dit al sinds 2011 door zonnepanelen volledig ontzorgd te verhuren en te verkopen. Inmiddels biedt Solease ook verschillende isolatiemaatregelen aan. Zo maakt Solease duurzame zonne-energie van eigen dak bereikbaar voor iedereen. En hoeft niemand meer energie te verliezen door een slecht geïsoleerd huis. Hierdoor kunnen zoveel mogelijk mensen vandaag al beginnen met het besparen van euro’s en CO2 uitstoot. Solease is een bedrijf dat zich inzet voor duurzaamheid. Winst maken is daarom niet het primaire doel, maar een middel om voort te blijven bestaan en daarmee de duurzame impact in Nederland steeds weer te vergroten.”

Op de dienstverlening zijn de algemene voorwaarden van Solease van toepassing, die vind je op hun website. Vraag je een offerte aan voor een verduurzamingsproduct en besluit je tot installatie van het product via Solease over te gaan, dan krijgen wij, de Volksbank N.V., daar een vergoeding voor. De adviseur krijgt geen vergoeding. Je betaalt niet meer of minder voor een opdracht dan wanneer je zelf naar Solease zou gaan. Je bent daarnaast helemaal vrij om andere partners te benaderen en uiteindelijk voor een andere partner te kiezen.

Solease Management BV is gevestigd te Utrecht (Jaarbeursplein 22, 1e verdieping) en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Midden-Nederland onder nummer 58855580.

Lees verder over Solease

Onze installatiepartner Het Groene Loket

Net als bij onze andere duurzame installatiepartners betaal je niet meer of minder voor een opdracht bij Het Groene Loket dan wanneer je zelf naar Het Groene Loket zou gaan. Je bent daarnaast helemaal vrij om andere partners te benaderen en uiteindelijk voor een andere partner te kiezen.

Het Groene Loket over haar drive
“Bij Het Groene Loket werken we graag samen met jou aan een regenbestendige, koele en duurzame leefomgeving. Ze helpen je bij het samenstellen van jouw groendak pakket en eventuele subsidieaanvraag. Een groendak biedt vele voordelen, ontdek ze allemaal!”

Het Groene Loket is gevestigd in Amsterdam (Amsteldijk 216) en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 71865950.

Lees verder over Het Groene Loket

Wil je weten welke financieringsmogelijkheden je hebt om je huis te kunnen verduurzamen? Neem dan contact op met een financieel adviseur om de mogelijkheden te bespreken.

ASN Bank is niet aansprakelijk voor de diensten die door haar partners worden uitgevoerd of door deze partijen die derden inschakelen. Check hier alvast de Algemene Voorwaarden van onze partners Solease en Het Groene Loket.

, waarmee kunnen we je helpen?