Geld storten bij Geldmaat

Wil je contant geld storten op je betaalrekening? Dan kun je je eurobiljetten vanaf 1 juli storten bij de stortautomaten van Geldmaat.

Vind een stortautomaat van Geldmaat

Zo werkt geld storten bij Geldmaat

Geld storten doe je eenvoudig en veilig bij een van de stortautomaten van Geldmaat. Je hebt alleen je betaalpas en je pincode nodig. Stort je geld voor je kind? Dan heb je de betaalpas en pincode nodig voor de rekening van je kind. Heb je zelf ook een betaalpas voor die rekening? Dan kan je die ook gebruiken. Bij de automaten van Geldmaat kun je alle soorten eurobiljetten storten: van € 5 tot € 500.

Handleiding biljetten storten

Limieten voor het storten

Je kunt als particuliere klant maximaal € 2.500 en als zakelijke klant maximaal € 7.500 per keer per betaalrekening storten. Je kunt maximaal 200 biljetten per keer storten. Het geld staat vrijwel direct op de betaalrekening.

Kosten geld storten

Je betaalt per storting een vast bedrag van € 5. Dit bedrag boeken we apart af van de betaalrekening waarop je het geld stort. Heb je een betaalpas als gevolmachtigde op een rekening? Dan brengen we de kosten in rekening bij de rekeninghouder.

Voorwaarden

De mogelijkheid om eurobiljetten te storten en de afspraken die daarvoor gelden hebben we opgenomen in hoofdstuk 12 (Storten en opnemen van contant geld) van het Reglement Privérekeningen. Je kunt de aangepaste versie van het reglement hier lezen, downloaden en opslaan:

Voor zakelijke klanten is dit opgenomen in hoofdstuk 2a van het Reglement Betaalrekeningen Zakelijk. Je kunt de aangepaste versie van het reglement hier lezen, downloaden en opslaan:

Veelgestelde vragen

Kan ik ook euromunten storten bij Geldmaat?

Heb ik een sealbag nodig om contant geld te storten?

Wie kan geld storten bij Geldmaat?

Kan ik hulp krijgen bij het storten van contant geld?

Kan ik nog steeds contant geld storten bij Western Union?

Waar kan ik buitenlands geld storten

Ik heb een probleem met een transactie, waar kan ik terecht?

Ik heb een vraag of klacht over een Geldmaat-automaat

Waar vind ik nog meer informatie over storten bij Geldmaat? 

, waarmee kunnen we je helpen?